2021版高考英语一轮复习Unit5Firstaid课时跟踪新人教版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 高考 英语 一轮 复习 Unit5Firstaid 课时 跟踪 新人 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5First aid课时跟踪一练而就.阅读理解A(2020届云南省高三统一检测)Barcelona Ciclo Tour, 1 of the 10 best bike tours in the world!Gaudi, the ancient streets of the gothic quarter, the multicultural district of El Raval, the beaches and modernism buildings, by bike!The Daily Barcelona Bike TourThe best way to see Barcelon
2、a is by bike! Enjoy Barcelonas most popular sights including: the works of Gaudi including the Sagrada Familia, the Gothic Quarter, the Cathedral and Roman City walls, Pare Ciutadella, the beaches and much more, all in a relaxing tour with 17 stops.In English, our trained guides tell the fascinating
3、 truth and stories behind Barcelonas most famous buildings and many hidden secrets.No previous reservation needed. Just come along to experience the real Barcelona as you discover the whole city by bike.Things prepared for you1 bike per person3.5hour tour with guideA free bottle of waterA free drink
4、 at a beach cafA handlebarbag for personal belongingsFree helmets and child seats available on requestWhat do you need to bring? As little as possible: comfortable clothes, some money and a camera. We can also store your backpack safely in a locker.Tour times1100 am. Morning TourEvery day of the yea
5、r except December 25 and January 1.430 pm. Afternoon TourEvery day from April 15 to October 31.730 pm. Night TourEvery Thursday, Friday, Saturday and Sunday from June 1 to September 30 and every Friday and Saturday in October.Departure pointPlaca Catalunya, at the door of Hard Rock Caf.Watch for our
6、 guides in their Ciclo Tour Tshirts. Please arrive 10 minutes before departure time.Contact usIf you are coming to Barcelona, do not hesitate to contact us for a quote. We would be happy to prepare a bike tour for you.Tel: 34 933 171 970【语篇解读】本文介绍了巴塞罗那自行车旅行中所需要的设备、旅行的时间、联系方式等内容。1According to the tex
7、t, which is included in the bike tour?AA Spanishspeaking tour guide.BA free meal in a local restaurant.CFree admission to 17 popular sights.DA free bag for personal use. 解析:选D细节理解题。根据Things prepared for you中的第五条可知,在自行车旅行中,游客会得到免费的包,故选D。2If you travel to Barcelona during the Spring Festival, which to
8、ur can you choose?AThe 1100 am. Morning Tour.BThe 430 pm. Afternoon Tour.CThe 730 pm. Night Tour.DNone of the above.解析:选A细节理解题。根据Tour times中的内容可知,第二条给出的时间是从四月十五日到十月,第三条给出的时间是从六月到九月的每周四、五、六、日,以及十月的每周五、六,均不符合春节的月份,只有第一条中给出的时间段(除了十二月二十五日和一月一日以外的每一天)符合题目所问。故选A。3To join in the bike tour, what do you need
9、 to do?ABuy a helmet and bring a bottle of water.BPay for the tour at least one day in advance.CCome to the departure point 10 minutes early.DGet a Tshirt from the tour guide when you arrive.解析:选C细节理解题。根据Departure point中的“Please arrive 10 minutes before departure time.”可知,游客应该在出发时间前十分钟到达。故选C。4What i
10、s the text intended as?AA travel tip. BA tour ad.CA travel journal. DA tour schedule.解析:选B推理判断题。文章主要介绍了巴塞罗那自行车旅行的相关信息,最后还留下了联系方式,所以这篇文章应该是一则旅游广告。故选B。B(2020届山东省青岛市高三质检)Recently whenever I turned on my computer or my mobile phone, news about the great effect of Hurricane Harvey on thousands of people
11、caught my eyes. I saw many unfortunate events. However, there were also the bright news that confirmed the goodness of mankind. As a journalist, I wrote many humaninterest stories during my career. Thats why the story about the guys in the bakery caught my eyes.When the staff at a Mexican bakery cha
12、in in Houston were trapped inside the building for two days, they didnt sit there feeling sorry for themselves. They used their time wisely after flooding caused by Hurricane Harvey. While they were waiting for the eventual rescue that came on Monday morning, four decided to make as many loaves of b
13、read as possible for their community.The flood water rose in the street outside. They took advantage of their emergency power supply to bake bread. They used more than 4,200 pounds of flour to create hundreds of loaves and sheets of sweet bread. Although the water kept rising, they continued baking
14、to help more people. By the time the owner managed to get to them, they had made so much bread that they took the loaves to loads of emergency centers across the city for people affected by the floods.The store manager, Brian Alvarado, told The Independent,“Whenever a disaster occurs, nobody should
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018-2019学年苏教语文必修4(江苏专版)课件:第一专题 第2课 我有一个梦想 .ppt
