2021版高考英语(译林版)一轮复习学案 选修6 UNIT 4 课时提能练32 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021版高考英语译林版一轮复习学案 选修6 UNIT 课时提能练32 WORD版含答案 2021 高考 英语 译林版 一轮 复习 选修 课时 提能练 32 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、课时提能练(三十二)选修6Unit 2What is happiness to you?课时作业A:基础层面.语境语法填空ATo some,happiness means 1.being_surrounded (surround) by family and friends and to others,happiness means achieving success in something,2.while to those who struggle with a physical 3.disability(ability),happiness can simply mean a day 4
2、.without suffering.We often use the example of the gymnast Sang Lan to show how people can find happiness through reaching much 5.smaller(small) goals even during times of a personal catastrophe.Sang Lan was a junior gymnast,6.whose best event was the vault.Although she had an accident and was badly
3、 injured,she has adapted to her new life.Her courage is 7.admirable(admire)From Sang Lans story we can conclude that if we want to be in good spirits,we should have 8.appreciation (appreciate) for the good things in life.BXiao Ming was a sevenyearold boy who lived with his mother and his grandmother
4、 in a small village.Many people in his village headed 1.for big cities with the aim of making money,and Xiao Mings mother had the same plan.But she felt caught 2.between her stay and departure out of concern of Xiao Mings grandmother and Xiao Ming.3.To her relief,Xiao Ming learned to stand 4.on his
5、own.语境短文改错根据课文内容,对下面材料进行修改。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。When I imagine my future,I see me successful in my job and surrounding by my family.I predict there will have new technology which will allow people live longer and be healthier.This is why I think my happiest days would be in the
6、future.No one will be sad because of humans will have learnt to fix many of the problems that affect us now,like war,pollution and hungry,I imagine that the workday will be only four hour long,and everyone can have parttime jobs that are very interested.We will have handy robots and computers to ass
7、ist us with the things what are boring.This will simplify our lives.答案When I imagine my future,I see successful in my job and by my family.I predict there will new technology which will allow people live longer and be healthier.This is why I think my happiest days be in the future.No one will be sad
8、 because of humans will have learnt to fix many of the problems that affect us now,like war,pollution and ,I imagine that the workday will be only four long,and everyone can have parttime jobs that are very .We will have handy robots and computers to assist us with the things are boring.This will si
9、mplify our lives.根据提示补全句子1到你收到这封信时,我将已离开这个国家了。(by the time)By_the_time this letter reaches you I will_have_left the country.2面试只用了十分钟,但觉得像几个小时似的。(feel like)The interview only took ten minutes,but it_felt_like hours.3你需要做的是下载一个应用软件。(省略to的不定式)What you need to do is download_an_app.4到目前为止,他已经适应了新环境。(ad
10、apt)Up to now he has_adapted_himself_to his new surroundings.课时作业B:能力层面.阅读理解A(2019山西八校第一次联考)At a farm off Narrow Lane near Lexington,Kentucky,U.S.,oldfashioned houses look over the little red barn(畜舍)The farm is mostly empty now.Jim Mahan and his family,who lived there for generations,have moved to
11、a different plot of land in northern Fayette County.As land is sold,houses go up where there once were fields.But during the summer,the barn is filled with city kids who have come to enjoy the farm.Theyre members of the Fayette County Livestock (FCL) Club,which showcases skills as varied as cutting
12、wool.The barn is where they look after the animals.“A lot of Lexington kids dont know anything about farm life,” said Adria Meier,17,who has looked after goats and sheep for three years.“There is so much to learn.”The dozen or so children who take care of their goats and sheep at the little red barn
13、 must do a sixhour class before they get an animal.They pay for their own animals but get special club programs,such as one that provides vet(兽医) care.Mahan lets the group use the barn for free,and the kids spend up to three hours a day there during the summer.But as his land gets sold,he doesnt kno
14、w whether the club can continue.What makes the FCL Club special is that most of the kids cant just walk out their doors and take care of their animals.Most are driven to the barn by their mothers,who usually hang around and chat as their kids feed and exercise the animals. There are valuable lessons
15、 learned along the way.For instance,dont cut wool off your goat when there is wind,and sheep are social animals and will cry loudly when separated.“Tending to animals helps teach us responsibility.Unlike learning to shoot an arrow,caring for an animal isnt something you can simply abandon,” said Car
16、ly Playforth,16,of Lexington.【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了一群城里的孩子来到乡间农场体验不同的生活,照顾农场动物的故事。1What is the requirement for kids before they get animals?AAttend a class.BPay certain money.CHave varied skills.DGet special club programs.A细节理解题。根据第三段中的“must do a sixhour class before they get an animal”可知, 得到动物之前, 孩子们必须
17、上一节六小时的课程, 这个课程可能是培训孩子们如何照顾动物的。2What do we know about the club?AIt offers services unconditionally.BIt pays for their use of the barn.CIt lets mothers care for animals.DIt allows mothers to push kids.D推理判断题。根据第四段中的“Most are driven to the barn by their mothers”可推知, 该俱乐部让孩子的妈妈督促孩子参与农场活动, 故选D项。3How doe
18、s Carly Playforth feel about the experience?ASuspicious.BMoved.CAppreciative.DOpposed.C观点态度题。最后一段首句是段落主旨句,作者引用Carly Playforth的话是为了进一步说明照顾动物教会孩子们的珍贵东西, 比如责任。 由此可知, Carly Playforth对这种经历是赞赏的(appreciative)。4What is the passage mainly about? AKids life on a sold farm.BValuable lessons learned on the farm
19、.CA special club intended for Lexington kids.DA club activity of caring for farm animals.D主旨大意题。根据文章内容可知, 本文重点介绍的是FCL俱乐部借助一个农场举办的活动让孩子们亲自照顾动物, 在这一过程中, 孩子们获益匪浅。 故D项概括最为全面。B(2019昆明高三摸底调研测试)A new study shows that rising levels of planetwarming gases may reduce important nutrients(营养物) in food crops.Res
20、earchers studied the effects of carbon dioxide on rice.In the experiment,scientists grew 18 kinds of rice in fields in China and Japan.They set carbon dioxide levels to what scientists are predicting for our planet by the end of the century.Rice grown under high carbon dioxide conditions had,on aver
21、age,13 to 30 percent lower levels of four B vitamins and 10 percent less protein(蛋白质)The crops also had 8 percent less iron and 5 percent less zinc than rice grown under normal conditions.However,vitamin E levels increased by about 13 percent on average.The researchers said the effects of planetwarm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-358184.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
五年级上册语文习题课件-第八单元测试卷|人教新课标 (共11张PPT).ppt
