《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(北师大版必修三)课时作业 UNIT 9 PERIOD TWO WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计-课堂讲义
- 资源描述:
-
1、Period TwoLesson 2On the Move.阅读理解AWhat are the chances of finding a 60yearold photo of your ancestor arriving at Ellis Island?If the photo was nothing more than half a page from an unidentified magazine,what are the chances of finding it?Some time ago,Yitz Twersky of New York found a page torn from
2、 a magazine showing his motherinlaw,Ernestine,two years old at the time,with her parents on Ellis Island.While this was exciting,there was no information about which magazine it appeared in.However,Twersky noticed tiny print with the picture that identified the photographer:Ollie Atkins.As Mr.Twersk
3、y soon discovered,Ollie Atkins was a big name in photographya famous photo journalist who took awardwinning photos of history makers like Truman,Martin Luther King,Jr.,Richard Nixon and others.In fact,Atkins served for several years as the White House photographer.The search for Ollie Atkins led to
4、a repository(存放处) of the photographers works at George Mason University.Fortunately,Atkins was a meticulous recordkeeper,who kept lists of his works.The curator(馆长) identified Mr.Twerskys photo as one that accompanied a 1949 article in the Saturday Evening Post,with the title “They Do Anything to Ge
5、t into the USA.”Twersky was over the moon.The curator could practically hear him jumping for joy over the phone.How did his motherinlaw react?“She was crying,” Twersky said.“I went online and found an old copy of January 29,1949,Saturday Evening Post.”Little Ernestines parents had left Poland,eventu
6、ally surviving a hard journey.The Post article shares many stories about what immigrants would do to enter American soil.1What is the passage mainly about?AHow Ernestine moved to Ellis Island.BHow Twersky found the origin of an old picture.CHow Ernestine spent her life in America.DHow Twersky got al
7、ong with Ernestine.答案B解析主旨大意题。文章主要阐述特韦尔斯基如何去探寻一张老照片的来源,故选B项。2Which of the following is TRUE about Ollie Atkins?AHe was once a leader in the government.BHe once worked together with Ernestine.CHe wrote for the Saturday Evening Post.DHe once worked for the White House.答案D解析细节理解题。由第三段最后一句“In fact,Atkin
8、s served for several years as the White House photographer.”可知他曾经是白宫的专职摄影师,故选D项。3From Paragraph 4,we know Ollie Atkins .Awas a careful personBput his works at randomCworked at George Mason UniversityDwrote the paper titled “They Do Anything to Get into the USA”答案A解析细节理解题。由第四段第二句话“Fortunately,Atkins
9、was a meticulous recordkeeper,who kept lists of his works.”可知A项正确,B项错误;C、D两项在第四段未提及。4The underlined phrase “over the moon” in Paragraph 5 probably means “ ”Aextremely happy and excitedBvery nervous and upsetCquite awkward and uneasyDrather crazy and angry答案A解析词义猜测题。由第五段第二句“The curator could practica
10、lly hear him jumping for joy over the phone.”可知答案为A项。BVisitors to a Stockholm hotel will be able to use mobile phones instead of keys to unlock the doors of their rooms.Assa Abloy,the worlds largest maker of door locks,has launched a pilot in which the Clarion Hotel in Stockholm will lend customers
11、mobile phones with closerange radio chips.Repeat visitors during a fourmonth trial will be able to check in(在旅馆登记) using their phones before arrival and have their phones activated(激活) as “keys”They will then be able to unlock the door by holding the phone next to it.The shortrange radio technology,
12、known as Near Field Communication (NFC),is expected to be built into smart phones in the coming years.It is also expected to be used for ticketing and card payments.Assa Abloy said it wanted to test the system before expanding(扩展) it to other hotels,commercial buildings and homes.Greger Johansson,wh
13、o works at research firm Redeye,said NFC is hot technology in the mobile phone market.But he said few models have used it so far and it will take “several years” before it becomes widely used.The head of Assa Abloys mobile keys department,Daniel Berg,said that those who took part in the trial may fi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360721.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2022七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science第二课时 Section A(2a-2d)习题课件(新版)人教新目标版.pptx
