分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(北师大版必修三)课时作业 UNIT 9 PERIOD TWO WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:360721
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:30.43KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    创新设计-课堂讲义
    资源描述:

    1、Period TwoLesson 2On the Move.阅读理解AWhat are the chances of finding a 60yearold photo of your ancestor arriving at Ellis Island?If the photo was nothing more than half a page from an unidentified magazine,what are the chances of finding it?Some time ago,Yitz Twersky of New York found a page torn from

    2、 a magazine showing his motherinlaw,Ernestine,two years old at the time,with her parents on Ellis Island.While this was exciting,there was no information about which magazine it appeared in.However,Twersky noticed tiny print with the picture that identified the photographer:Ollie Atkins.As Mr.Twersk

    3、y soon discovered,Ollie Atkins was a big name in photographya famous photo journalist who took awardwinning photos of history makers like Truman,Martin Luther King,Jr.,Richard Nixon and others.In fact,Atkins served for several years as the White House photographer.The search for Ollie Atkins led to

    4、a repository(存放处) of the photographers works at George Mason University.Fortunately,Atkins was a meticulous recordkeeper,who kept lists of his works.The curator(馆长) identified Mr.Twerskys photo as one that accompanied a 1949 article in the Saturday Evening Post,with the title “They Do Anything to Ge

    5、t into the USA.”Twersky was over the moon.The curator could practically hear him jumping for joy over the phone.How did his motherinlaw react?“She was crying,” Twersky said.“I went online and found an old copy of January 29,1949,Saturday Evening Post.”Little Ernestines parents had left Poland,eventu

    6、ally surviving a hard journey.The Post article shares many stories about what immigrants would do to enter American soil.1What is the passage mainly about?AHow Ernestine moved to Ellis Island.BHow Twersky found the origin of an old picture.CHow Ernestine spent her life in America.DHow Twersky got al

    7、ong with Ernestine.答案B解析主旨大意题。文章主要阐述特韦尔斯基如何去探寻一张老照片的来源,故选B项。2Which of the following is TRUE about Ollie Atkins?AHe was once a leader in the government.BHe once worked together with Ernestine.CHe wrote for the Saturday Evening Post.DHe once worked for the White House.答案D解析细节理解题。由第三段最后一句“In fact,Atkin

    8、s served for several years as the White House photographer.”可知他曾经是白宫的专职摄影师,故选D项。3From Paragraph 4,we know Ollie Atkins .Awas a careful personBput his works at randomCworked at George Mason UniversityDwrote the paper titled “They Do Anything to Get into the USA”答案A解析细节理解题。由第四段第二句话“Fortunately,Atkins

    9、was a meticulous recordkeeper,who kept lists of his works.”可知A项正确,B项错误;C、D两项在第四段未提及。4The underlined phrase “over the moon” in Paragraph 5 probably means “ ”Aextremely happy and excitedBvery nervous and upsetCquite awkward and uneasyDrather crazy and angry答案A解析词义猜测题。由第五段第二句“The curator could practica

    10、lly hear him jumping for joy over the phone.”可知答案为A项。BVisitors to a Stockholm hotel will be able to use mobile phones instead of keys to unlock the doors of their rooms.Assa Abloy,the worlds largest maker of door locks,has launched a pilot in which the Clarion Hotel in Stockholm will lend customers

    11、mobile phones with closerange radio chips.Repeat visitors during a fourmonth trial will be able to check in(在旅馆登记) using their phones before arrival and have their phones activated(激活) as “keys”They will then be able to unlock the door by holding the phone next to it.The shortrange radio technology,

    12、known as Near Field Communication (NFC),is expected to be built into smart phones in the coming years.It is also expected to be used for ticketing and card payments.Assa Abloy said it wanted to test the system before expanding(扩展) it to other hotels,commercial buildings and homes.Greger Johansson,wh

    13、o works at research firm Redeye,said NFC is hot technology in the mobile phone market.But he said few models have used it so far and it will take “several years” before it becomes widely used.The head of Assa Abloys mobile keys department,Daniel Berg,said that those who took part in the trial may fi

    14、nd it cumbersome(笨重的) to have an extra mobile phone.But once people have the technology in their own phones,he said,it will save them time at checkin and improve safety.He said the phone technology works with existing radioenabled locks,so hotels can continue giving key cards to visitors who dont ha

    15、ve the new technology in their phones.5Which of the following customers can take part in the trial?AThose who will live in the hotel for four months.BThose who carry at least three mobile phones.CThose who have stayed at the hotel at least twice.DThose who pay for the extra mobile phone.答案C解析推理判断题。根

    16、据第二段首句“Repeat visitors during a fourmonth trial will be able to check in(在旅馆登记) using their phones.”可知回头客可以参加此次试验,故选C项。6From the text we can know that the NFC technology .Acan only be used in the hotelsBis still being developed at presentChas been built into smart phonesDfailed in the experiment for

    17、 card payments答案B解析推理判断题。根据第三段最后一句“Assa Abloy said it wanted to test the system before expanding(扩展) it to other hotels,commercial buildings and homes.”可知该技术在推广之前仍需测验,即仍处于开发阶段,故选B项。7Which of the following is a disadvantage of the mobile phone system mentioned in the text at present?ACustomers have t

    18、o carry at least two phones at the same time.BIt is too expensive for customers to buy the mobile phone.CThe hotel cant make sure that customers are safe.DCustomers have to check in before and after their arrival.答案A解析细节理解题。根据最后一段第一句中的“.those who took part in the trial may find it cumbersome(笨重的) to

    19、 have an extra mobile phone.”可知,很多受试者觉得多带一部手机很笨重,故选A项。8Whats the best title of the passage?AKeys Are Used As Mobile PhonesBThe Mobile Phone Market Is Enjoying a BoomCVisitors to a Stockholm Hotel Enjoy Special ServiceDHotel Replaces Room Keys with Mobile Phones答案D解析标题归纳题。本文主要介绍了在斯德哥尔摩的一家酒店旅客可以体验手机代替

    20、房卡使用的服务,故D项作为标题最合适。.阅读填空For the rest of March,a disease will sweep across the US.It will keep kids home from school. 1 Employees will suddenly lose their ability to concentrate.The disease,known as “March Madness”,refers to the yearly 65team US mens college basketball tournament(锦标赛) 2 Teams compete

    21、 against each other in a singleelimination(单局淘汰) tournament that eventually crowns a national champion.Nearly 20 million Americans will find themselves prisoners of basketball festival madness.The fun comes partly from guessing the winners for every game.Friends compete against friends. 3 Colleagues

    22、 against bosses.Bigname schools are usually favored to advance into the tournament.But each year there are dark horses from littleknown universities.This adds to the madness.Watching a team from a school with 3,000 students beat a team from a school with 30,000,for many Americans,is an exciting expe

    23、rience.Some years ago,the littleknown George Mason University was one of the final four teams. 4 College basketball players are not paid,so the game is more about making a name for their university and themselves. 5 About $4 billion will be spent gambling(赌) on the event.According to Media Life maga

    24、zine,the event will bring in $500 million in advertising income this year,topping the postseason income of every US professional league,including that of the NBA.AHusbands against wives.BThe players will go all out for the games.CBut that doesnt mean money isnt involved.DCollege students will ignore

    25、 piles of homework.EPeople are willing to spend more money on watching it.FIt begins on March 15 and lasts through the beginning of April.GMany people had never even heard of the university before the tournament.答案1.D2.F3.A4.G5.C.语法填空A:You look 1.sleepy(sleep)B:Yes.I didnt go to bed until 2 oclock i

    26、n the morning.A:Why?B:I was sitting at the computer.A:Were you making friends 2.online?B:Yes.3.How did you know that?A:Everyone knows you are crazy about 4.making(make)friends online.B:Really?A:However,I must say that making friends online is 5.a waste of time.And its not real.B:Maybe you are right,

    27、6.but its very interesting.A:Thats why you cannot stop?B:Partly.But the most important reason is that I can practise my English 7.when I am chatting online with friends.A:Are you serious?B:Youd 8.better(good) believe it.Will you come to my house tonight?Ill show you how.A:Thanks,anyway.Sleeping is more important for me.I must get up early tomorrow.B:Poor you.A:I suggest you 9.(should) spend(spend) less time making friends online.There are lots of 10.more important(importance) things to do,right?B:I know.But just let me be myself.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《创新设计-课堂讲义》2016-2017学年高中英语(北师大版必修三)课时作业 UNIT 9 PERIOD TWO WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-360721.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1