分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型山东省泰安市新泰市第二中学2019-2020学年高一下学期线上教学检测英语试卷 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:361287
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:157.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    山东省泰安市新泰市第二中学2019-2020学年高一下学期线上教学检测英语试卷 WORD版含答案 山东省 泰安市 新泰市 第二 中学 2019 2020 学年 一下 学期 线上 教学 检测 英语 试卷
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家 英语试题 第I卷(共95分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分 7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Whats the mans suggestion?A. Canceling the reservation. B. Continuing waiting here. C. Going to another restaurant. 2. What will

    2、Peter do first?A. Go home. B. Do his homework. C. Buy some candy. 3. What does the woman ask Mike to do?A. Brush his teeth. B. Save water. C. Drink some water. 4. Why does the man seem in low spirits?A. He has been sick this week. B. He missed his favorite movies. C. He got little sleep these days.

    3、5. What is the woman worried about?A. The mans health. B. The mans cooking skill. C. The mans safety in Mexico.第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段对话,回答第6和第7两个小题。6. What is the mans probl

    4、em?A. He has a backache. B. He took too many pills. C. He lost contact with his doctor. 7. Why does Doctor Green break the rule for the man?A. He is very polite. B. He is seriously ill. C. He cant afford a full checkup. 听下面一段对话,回答第8至第10 三个小题。8. Who is the woman?A. The mans classmate. B. Annies siste

    5、r. C. Annies roommate. 9. What does the man want to tell Annie?A. His new address. B. Hotel information. C. His visit. 10. How can Annie get in touch with the man?A. Go to Room 668, the Terminal Hotel. B. Dial the phone number 4934975. C. Send him an urgent message. 听下面一段对话,回答第11至第13三个小题。11. What do

    6、es the woman invite the man to do today?A. Attend a party. B. Study together. C. See a film. 12. When will the speakers meet?A. At 4:15. B. At 4:30. C. At 4:45. 13. Where will the speakers meet?A. At the bookstore. B. At the school gate. C. At an ice-cream shop. 听下面一段对话,回答第14至第17四个小题。14. What does t

    7、he man do?A. A policeman. B. A firefighter. C. A journalist. 15. How many kids died from the fire?A. 2. B. 5. C. 28. 16. Where did the boy throw the cigarette end?A. On the carpet. B. On the sofa. C. On the table. 17. Why was the boy able to touch the cigarette end?A. His father asked him to throw i

    8、t. B. His father was drunk and sleeping. C. His father left him alone at home. 听下面一段独白,回答第18至第20三个小题。18. How can frozen food be kept cold at ordinary temperatures?A. By using bags. B. By using water. C. By using paper. 19. What is advised to do when camping?A. Keep milk in a cooler box. B. Never coo

    9、k meat or eggs. C. Use special dry foods. 20. What is the passage mainly about?A. How to pick up fresh food. B. How to eat healthily in different weather. C. How to keep food from going bad in summer.第二部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AWetn Wild Gold CoastWelc

    10、ome to Wetn Wild Gold Coast! At Wetn Wild Gold Coast, the summer is endless and so is the fun. Visit us for the perfect family day out.WetnWild JuniorExperience Wet nWild Junior, a huge new zone just for little adventure. Designed especially for kids, Wetn Wild Junior features various water slides i

    11、ncluding small versions of our larger thrill slides like Tornado and the Aqua Racers.Giant Wave PoolThe surf is always up at Giant Wave Pool! A consistent one-metre swell (浪涌) will bring you a lot of fun. With gently rolling waves in the shallows and constant lifeguard supervision (救生员监管), guests of

    12、 all ages can hit the surfing safety. There is also necessary equipment for hire from the Beach Hut.River RapidsSlip and slide your way down Whitewater Mountain on Wet nWilds all new River Rapids!With a Rocky Mountain theme, River Rapids features four new body slides with something to please everyon

    13、e. Speed lovers will enjoy the two new slides while the open air flumes (水槽) are perfect for the kids.Whirlpool SpringsFor the first time ever, you can be CoolnCalm in the new Whirlpool Springs at Wetn Wild Water World. These awesome cold spas ( 矿泉疗养浴池 ) will help you cool off after experiencing a s

    14、eries of sports activities at WetnWild Water World. Whirlpool Springs is a great attraction especially in summer.Price:WetnWild Gold Coast One Day Admission: Adult $65.00; Child (3-13 years old) $40.00Operating Hours:MondayFriday from 10:00 am to 3:30 pm. Saturday& Sunday from 10:00am to4:00 pm.Addi

    15、tional InformationYou can get a 10% discount when booking the tickets on the Internet. The tickets can be used within 12 months from time of purchase. Tickets will be delivered to your e-mail box within 60 minutes of purchase. Please print out all tickets and take them along with you to the attracti

    16、on.21.According to the passage, Giant Wave Pool _.A. is not suitable for childrenB. is open to visitors all day longC. is the best place to learn surfing skillsD. provides visitors with a surfing experience22.To experience the cool feeling, the best place you can choose is _.A. WetnWild JuniorB. Whi

    17、rlpool SpringsC. Giant Wave PoolD. River Rapids23.If a couple with a 10-year-old kid spend a day at Wet nWild Gold Coast, they should pay at least _.A.$153B.$157C.$166D.$170BBrooke wanted a dollhouse. And some sugar cookies. So, the 6-year-old asked Alexa to get them. Alexa wasnt her mom or servant.

    18、 It was a voice-controlled home assistant powered by AI(人工智能). Alexa comes with a special device (装置) . And it made Broekes wishes come true. A few days later, much to her parents surprise, a $170 dollhouse and four pounds of cookies showed up. They ate the cookies and donated the dollhouse to a loc

    19、al hospital, and thats not the end of the story. When a news reporter told the story of what happened on TV, Alexa devices in many listeners homes woke up and tried to order dollhouses!Alexa isnt the only AI that can order up treats for you. Apple HomePod has Sin, Google Home has its Asistant, and t

    20、he upcoming Galaxy Home device will have Bixby. People who own these devices use them mainly for listening to music, checking the weather, and setting timers. According to a report from The Information, voice shopping is rare. People who do it mainly order simple things like paper towels. But many e

    21、xperts expect an increase in voice shopping in the near future.Convenience (便利) is the main benefit of voice shopping. You can shout out an order as soon as you think of it, even if youre cooking, cleaning, or driving-In addition, people who are unable to use a keyboard or mouse can shop without hel

    22、p.But voice shopping has its downsides. Unwanted dollhouses arent the biggest problem. Its usually very easy to cancel an order or return items. The most fearful thing is that these assistants are always listening. They have to be able to act when you want them. So they listen for“Alexa”or “Ok Googl

    23、e” or another order. When they hear it, they start recording the conversion. Some have worried about what happens to these recordings. Should companies be allowed to use them to learn about peoples shopping habits? Should police turn to them to solve a crime? And what if someone hacks (非法入侵) the dev

    24、ice ?The CIA found a way to hack Smart TVs to turn them into spies that listen all the time. Others could do the same with any smart device.What do you think? Are you ready to start voice shopping?24. From the passage, we can lean that Alexa is_.A. a friend of BrookeB. the device in a local hospital

    25、C. doll in the dollhouseD. a home assistant powered by AI25. What can we know about voice shopping from the passage?A. Its has not been used yet B. Its widely used now.C. Its expected to be popular. D. It will disappear in the future.26. The underlined word “downsides in Paragraph 4 most probably me

    26、ans_.A. problems B. mysteries C. effects D. failures27. From Paragraphs 3 and 4, we can know that_.A. people tend to cancel orders or return itemsB. companies are allowed to collect shopping habitsC. voice shopping has its advantages and disadvantagesD. it is always good for AI assistants to listen

    27、all the time CPetra may be the treasure of an ancient world, hidden behind a tall mountain. Its beautiful scenery makes it one of the greatest ancient sites still standing today. Common sense says “perhaps theres nothing on the planet that looks like it”. Without a doubt, theres nothing in the world

    28、 that resembles it. The rockcarved rosered town of Petra is filled with a mysterious charm that had been “designed to strike wonder into all who entered it”Petra is the legacy from the Nabataeans, a hardworking group of Arab people who settled in southern Jordan more than 2,000 years ago. Admired th

    29、en because of their culture, architecture and complex dams and water channels, Petra has become a UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) World Heritage site and listed in the New Seven Wonders of the World.Petra is the most well-known site in Jordan located about 2

    30、62 km south of Amman and 133 km north of Aqaba. The Dead Sea is 80 kilometers north of it. The steeply rising sides of a long, cool, dark and narrow gorge (峡谷) basically keep the sunlight out. Suddenly the gorge opens right into a natural square covered with Petras most well-known monuments, which g

    31、lows in the bright sun. The ancient city shows the visitors its beautiful look. The town is large and the quality of the architecture is surprising. It leads someone to think about the creativity from the Nabataeans who made Petra their capital.Petra was the top architectural site for more than 400

    32、years until it was occupied by the Romans in 106 AD. It was seen first when discovered in 1812 after being lost for nearly 300 years! Petra has 800 monuments, including buildings, tombs, baths, halls, temples, and streets, which were mostly carved in the pretty sandstone. Petra sights are in their f

    33、inest in the early morning and the late afternoon. Once the sun warms the colorful stones, you will see the majesty of Petra. 28What do we know about Petra from the passage?AIt is on the top of a mountain.BIt was a palace for the king.CIt is a unique site.DIt was built by the Nabataeans in 106 AD.29

    34、Where is Petra according to the passage?AIt is about 133 km south of Aqaba.BIt is about 262 km north of Amman.CIt is 80 km south of the Dead Sea.DIt is in southeast Jordan.30According to the passage, Petra was lost_.Ain the 1500s Bin the 1600sCin the 1700s Din the 1800s31What is the best title for t

    35、he passage?AJordan, a country worth visitingBPetra, Jordans wonder of the worldCThe treasure hidden behind a mountainDPetra, the best-known ancient city in the world DIf plastic had been invented when the Pilgrims sailed from Plymouth, England, to North America and their Mayflower had been stocked w

    36、ith bottled water and plastic-wrapped snacks, their plastic waste would likely still be around four centuries later. Atlantic waves and sunlight would have worn all that plastic into tiny bits. And those bits might still be floating around the worlds oceans today, waiting to be eaten by some fish or

    37、 oyster, and finally perhaps by one of us.Because plastic wasnt invented until the late 19th century, and its production only really took off around 1950, we have a mere 9. 2 billion tons of the stuff to deal with. Of that, more than 6. 9 billion tons have become waste. And of that waste, a surprisi

    38、ng 6. 3 billion tons never made it to a recycling bin the figure that shocked the scientists who published the numbers in 2017.No one knows how much unrecycled plastic waste ends up in the ocean, the earths last sink. In 2015, Jenna Jambeck, a University of Georgia engineering professor, caught ever

    39、yones attention with a rough estimate: between 5. 3 million and 14 million tons of plastic waste each year just come from coastal regions.Meanwhile, ocean plastic is estimated to kill millions of marine( 海 洋 的 )animals every year. Nearly 700species, including endangered ones, are known to have been

    40、affected by it. Some are harmed visibly, stuck by abandoned things made of plastic. Many more are probably harmed invisibly. Marine species of all sizes, from zooplankton(浮游动物) to whales, now eat microplastics(微塑料), the bits smaller than one-fifth of an inch across.“This isnt a problem where we dont

    41、 know what the solution is,” says Ted Siegler, a Vermont resource economist who has spent more than 25 years working with developing nations on garbage. “We know how to pick up garbage. Anyone can do it. We know how to deal with it. We know how to recycle.” Its a matter of building the necessary ins

    42、titutions and systems, he says, ideally before the ocean turns into a thin soup of plastic.32. Why does the author mention the Pilgrims in paragraph1?A. To prove plastic was difficult to invent.B. To introduce what marine animals like eatingC. To tell the Pilgrims contributed a lot to the marine pro

    43、tection.D. To show plastic waste has a lasting effect on the ocean.33. Whats the main trouble marine animals face according to the text?A. Lacking protection B. Being stuck by plastics.C. Being caught by humans. D. Treating plastics as food.34. What does Ted Siegler want to tell us in the last parag

    44、raph?A. Some people dont know the solution of the plastics waste.B. Plastics will turn the ocean into a soap of plastic.C. Its time to take measures to deal with plastic waste.D. People should avoid using plastics to protect the ocean.35. From which is the text probably taken?A. A biology textbook.

    45、B. A travel brochure. C. An environmental report. D. A lifestyle magazine.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Here are some easy steps for you to stay safe and secure on the Internet.36 Never give out your full name, address and phone number, unless it is a safe site o

    46、r it is a well-known site.Protect your money. Do not give out your card information unless it is a secure site. You can tell if the site is safe by looking at the lower part of your screen.37 If it is locked, the site is secure. “Unlocked” means that you should not give a card number.Dont believe “G

    47、et Rich Quick!”. If it sounds too good to be sure- it is! If you get an e-mail that says you can make thousands of dollars in a few days, it isnt true. Most likely it will cost you in the end.38A good virus scan (杀毒软件). Update your virus scan.39When you buy a virus scan, it may have been on the shel

    48、ves for months, so you need to update it frequently.40 Do not open e-mail attachments (附件) that are programs. Receiving these programs in e-mail is harmless, but opening and running them can be dangerous.A. There is a small lock.B. Stay away from these offers!C. New viruses come out daily.D. There a

    49、re always some unsafe sites.E. Keep your main e-mail address private.F. Dont give out personal information.G. Protect yourself from dangerous e-mail viruses.第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节 完形填空 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。A weak old man went to live with his son, daughter-in-la

    50、w, and a four-year-old grandson. The old mans hands 41 and his eyesight was poor. The family ate together at the table, but the elderly grandfathers shaky hands made eating rather 42 . Peas rolled off his spoon onto the floor. When he grasped the glass, he often spilled the 43 on the tablecloth.The

    51、son and daughter-in-law became 44 at the mess (脏乱). “We must do 45 about grandfather,” said the son. Ive had enough of his spilled milk and food on the floor. So the husband and wife set a small table in the corner. There, grandfather ate alone while the rest of the family had their dinner at the di

    52、nner table 46 . Since grandfather had broken a dish or two, his food was served in a 47 bowl. Sometimes when the family glanced in grandfathers 48 , he had a tear in his eye. Still, the couple always blamed him when he 49 aspoon or spilled food. The four-year-old watched it all in 50 .One evening be

    53、fore supper, the father 51 his son playing with small wood pieces. He asked the child sweetly, “What are you making?” The boy 52 , “Oh, I am making a little bowl for you and mama to eat your food from when I grow up.” The words so 53 the couple that they were speechless. Then tears started to 54 dow

    54、n their cheeks. Though no word was 55 , both knew what must be done. That evening the husband took grandfathers hand and led him back to the family dinner table gently. From then on, the grandfather ate every meal with the family.41. A. trembledB. coveredC. raisedD. pushed 42. A. interestingB. conve

    55、nientC. amusingD. difficult43. A. juiceB. milkC. soupD. water44. A. shockedB. disappointedC. angryD. surprised45. A. anythingB. everythingC. nothingD. something46. A. seriouslyB. happilyC. sadlyD. slowly47. A. plasticB. smallC. woodenD. cheap48. A. wayB. directionC. sightD. situation49. A. droppedB.

    56、 threwC. choseD. touched 50. A. peaceB. reliefC. dangerD. silence51. A. noticedB. keptC. heardD. suggested52. A. respondedB. caughtC. hitD. pushed53. A. attractedB. stuckC. struckD. absorbed54. A. streamB. goC. fallD. flood55. A. taughtB. toldC. spokenD. written第II卷(共55分)第三部分 第二节 语法填空(共10小题;每小题1.5分,

    57、满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Shopping through MediaWith the 56 . (develop) of science and technology, it is much more common for people 57. (buy) goods through different kinds of media than before. People can buy things such as computers and necklaces through TV, radio, the Internet, etc.

    58、Shopping through media is 58. (welcome) by most people due to various reasons. From the perspective(观点) of consumers, it can save time for people 59. donthave much spare time. For retailers(零售商), it can cut costs for those without much circulating funds. However, there are still some disadvantages i

    59、n shopping through media. First, 60. (compare) with face-to-face deal, it seems 61. (little) reliable and trustworthy. Second, people will lose 62. fun of bargaining. 63. my opinion, although shopping via media brings great convenience to us, we also should be careful when we go shopping through med

    60、ia. We should check the information 63. (release) by the media. Only in this way can we fully enjoy the 65. (convenient) brought by media shopping without the concern of being cheated. 第四部分 单词拼写(每小题1.5满分7.5分)66. I hope that through this match, we can _ (促进)the development of this sport in China.67.

    61、It is i_ for anyone to be fired(解雇) because they are pregnant.68. I have in mind some doubts which really _(使困惑) me.69. He donated much money to the people in the city. They appreciate his g_ .70. His only aim is to _ (代表) Chain at the Olympics.第五部分 单句语法填空(每小题1.5满分7.5分)71. Finally he reached a lonel

    62、y island _ was completely cut off from the outside world. 72. With all her business things _ (arrange), Diana went on holiday73.Some of the people _ (invite) to the party couldnt come.74. _(hear) the bell, the students began to enter the classroom.75.That book _(translate) into at least 20 foreign l

    63、anguages in the last 10 years.第六部分 写作(满分25分) 假如你是你校英语报社的编辑Miss Wang,现在小冬因不善于交流在交友过程中遇到了困难,请你用英语给他写一封80词左右的回信,给他提出一些建议和意见。_Yours Miss Wang参考答案听力 1-5CBBCA6-10AACCB11-15CBCCA16-20ABACC阅读 2123 DBA 24-27 DCAC 28-31 CCAB解析:28选C细节理解题。根据第一段第三句“Common sense saysperhaps theres nothing on the planet that looks

    64、 like it”可知佩特拉风光的独特性,故选C。29解析:选C细节理解题。根据第三段第二句“The Dead Sea is 80 kilometers north of it.”可知,答案为C。30解析:选A推理判断题。根据最后一段第二句“It was seen first when discovered in 1812 after being lost for nearly 300 years!”可知,答案为A。31.解析:选B标题归纳题。根据第一段“Petra may be the treasure of an ancient world, hidden behind a tall mo

    65、untain.”和全文内容可知,本文主要介绍了Petra的特色,故答案为B。3235 DDCC 七选五36-40FABCG41-45 ADBCD 46-50 BCBAD 51-55 AACAC. 语法填空【文章大意】本文是一篇议论文。作者叙述了人们对媒体购物的不同看法以及作者个人的观点。56. 【解析】development。考查名词。With the development of. . . 表示“随着的发展”, 为常用结构, 此处应用名词development。57. 【解析】to buy。考查不定式。 此处为its +adj. for sb. to do sth. 句式。应用不定式形式作真

    66、正主语, it为形式主语。58. 【解析】welcomed。考查固定搭配。be welcomed by表示“受欢迎”, 相当于be popular with。59. 【解析】who/that。考查定语从句。设空后为定语从句, 修饰先行词people, 而people在从句中作主语。故用关系代词who/that。60. 【解析】compared。考查过去分词。根据句子主语it可知, 设空处意为“与相比较”, 为compare. . . with. . . 的变式, 与主语有被动关系。故用过去分词形式作状语。61. 【解析】less。考查比较级。根据上句“与相比”, 显然设空处意为“不太可靠”,

    67、表示否定、比较意义。故用little的比较级。62. 【解析】the。考查冠词。根据设空后fun of. . . 可知, fun受of的影响, 设空处表示某种范围的特指关系。故用定冠词。63. 【解析】In。考查介词。in ones opinion为固定短语, 意为“以某人之见”。64. 【解析】released。考查非谓语动词。release为动词, 意为“发布, 释放”, 此处作information的后置定语, 且与information之间存在被动关系, 故用其过去分词形式。65. 【解析】convenience。考查名词。设空处作宾语, 意为“便利”。故用名词形式。66.promot

    68、e 67. illegal 68. puzzle 69. generosity 70. represent71.which /that. 72.arranged 73. invited 74.Hearing. 75.has been translated书面表达Dear Xiaodong,Im sorry you are having trouble in making friends. However, the situation is easy to change if you take my advice. Here are some tips to help you.First, wh

    69、y not learn about your classmates likes and dislikes? Then you can find you have much in common with them, and it can help you get along well with them. Second, taking an active part in the discussions in your class helps to show you are friendly. Third, it would be a good idea to help others when they are in trouble and show them you are kind-hearted and helpful to people all around.With time going on, people will know you better and will like to make friends with you if you follow the tips above.- 14 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:山东省泰安市新泰市第二中学2019-2020学年高一下学期线上教学检测英语试卷 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-361287.html
    相关资源 更多
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅳ WRITING.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅳ WRITING.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT4 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅳ WRITING.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅳ WRITING.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅲ USING LANGUAGE.ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGE.ppt
  • 2018版高考英语二轮课件:第1部分 专题1 模式3 推理判断题 .ppt2018版高考英语二轮课件:第1部分 专题1 模式3 推理判断题 .ppt
  • 人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt人教版英语必修1 同步教学课件UNIT1 SECTION Ⅰ WARMING UP .ppt
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题理科班.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题理科班.doc
  • 人教版英语八年级下册unit2 SectionA 1a~2d (共33张PPT).ppt人教版英语八年级下册unit2 SectionA 1a~2d (共33张PPT).ppt
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题文科班.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语下学期期中试题文科班.doc
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:期末综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:期末综合能力检测题.doc
  • 云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语上学期期中试题.doc云南省中央民大附中芒市国际学校2017_2018学年高一英语上学期期中试题.doc
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:期中综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:期中综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年级上 Unit4 SectionB 2b Who's-Got-Talent?(共29张PPT).ppt人教版英语八年级上 Unit4 SectionB 2b Who's-Got-Talent?(共29张PPT).ppt
  • 人教版英语八年级Unit4What.ppt人教版英语八年级Unit4What.ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 5综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 5综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年级unit-4 What’s the best movie theater section--B1a-2e (共23张PPT).ppt人教版英语八年级unit-4 What’s the best movie theater section--B1a-2e (共23张PPT).ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 4综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 4综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年上册 Unit9复习课件(共48张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit9复习课件(共48张PPT).ppt
  • 2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 3综合能力检测题.doc2018秋人教(达州)七年级英语上册:Unit 3综合能力检测题.doc
  • 人教版英语八年上册 Unit8SectionA 1a--2a课件(共35张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit8SectionA 1a--2a课件(共35张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上册 Unit8 SectionA Grammar focus-3c(共33张PPT).ppt人教版英语八年上册 Unit8 SectionA Grammar focus-3c(共33张PPT).ppt
  • 2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修5 MODULE 5 WORD版含答案.doc2018版高考英语一轮复习(外研版)练习:必修5 MODULE 5 WORD版含答案.doc
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B2b(共22张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B2b(共22张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B 2a—2e(共21张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B 2a—2e(共21张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5 Do you want to watch agame showrreview (共18张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5 Do you want to watch agame showrreview (共18张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B Reading (共17张PPT).ppt人教版英语八年上Unit 5Do you want to watch a game showSection B Reading (共17张PPT).ppt
  • 人教版英语八年上 unit10 Section_A1 课件 (共39张PPT).ppt人教版英语八年上 unit10 Section_A1 课件 (共39张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1