广东省深圳市高级中学2020-2021学年高二上学期期中英语试题 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 广东省深圳市高级中学2020-2021学年高二上学期期中英语试题 WORD版含解析 广东省 深圳市 高级中学 2020 2021 学年 高二上 学期 期中 英语试题 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、深圳高级中学(集团)20202021学年第一学期期中测试高二英语第I卷 选择题部分一、单项选择(共20小题;每小题1.5分,满分30分)请从各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出一个最佳选项。1. Last month, part of Southeast Asia was struck by floods, from _ effects the people are still suffering.A. thatB. whoseC. thoseD. what【答案】B【解析】【详解】考查定语从句。句意:上个月,东南亚部分地区遭受洪水袭击,人们现在依然在遭受它带来的影响。本句考查非限制性定语
2、从句的引导词,whose代替先行词floods在定语从句中作effects的定语。故选B。2. University authorities should consider the students request _ the university canteen provide more choices of food for students to make.A. thatB. whenC. whichD. where【答案】A【解析】【详解】考查同位语从句。句意:大学当局应该考虑学生的要求,大学食堂为学生提供更多的食物选择。A. that(无意义);B. when何时;C. which哪
3、个;D. where哪里。前面的request(要求)是名词,后面的从句成分齐全,句意完整,可知这是一个由that引导的同位语从句,来解释说明“要求”的具体内容。故选A项。3. She usually took a walk along the riverside _ her mother did before she went abroad.A. just likeB. just asC. the way likeD. which【答案】B【解析】【详解】考查方式状语从句。句意:她通常像她母亲出国前那样在河边散步。just like就好像,like是介词,不接句子;just as正如;the
4、 way like错误表达;which引导名词性从句和定语从句。根据句意可知,此处所表达意思是“像母亲出国前所做的那样”,所以用连词just as(正如、正像)引导方式状语从句。故此题选B。4. He was very angry and I can still remember the way _ he spoke to me.A. howB. thatC. whatD. which【答案】B【解析】【详解】考查定语从句。句意:他非常生气,我还记得他对我说话的方式。分析句子结构,空处引导定语从句,修饰the way,以the way为先行词的定语从句通常用that或in which来引导,也
5、可省略关系词。故选B。5. The old building, behind _ was a famous church, was _ we used to work.A. that; the placeB. it; the placeC. which; whereD. what; where【答案】C【解析】【详解】考查定语从句和表语从句。句意:我们过去常常在那座老房子里工作,后面是一座著名的教堂。分析句子结构,第一空引导非限制性定语从句,先行词the old building,指物,位于介词后面,需用关系代词which引导;第二空位于系动词was后面,引导表语从句,引导词在从句中作地点状语
6、,需填连接副词where。故选C。6. Id prefer _ if I didnt have to get up early on Sunday.A. thatB. suchC. itD. which【答案】C【解析】【详解】考查it作形式宾语。句意:要是我星期天不必早起就好了。prefer 后接it作形式宾语,真正的宾语为if I didnt have to get up early on Sunday. 故选C。7. - Do you know _ Mr. Blacks address is.- He may live at No.18 or No.19 of Bridge Street
7、. Im not sure of _A. where; whichB. where; whatC. what; whichD. what; where【答案】C【解析】分析】【详解】考查代词。句意: -你知道布莱克先生的地址是什么吗?-他可能住在桥街18号或19号。我不确定是哪一个。第一个空是宾语从句,缺少表语用what表示“什么”; 第二个空,前面有两个选择,不知道哪个,用which表示“哪一个”,故选C。【点睛】8. _ medicine works in a human body is a question _ not everyone can understand fully.A. H
8、ow; thatB. That; whichC. That; thatD. What; that【答案】A【解析】【分析】【详解】考查名词性从句和定语从句。句意:药物如何在人体中起作用是一个不是所有人都能完全理解的问题。从句How medicine works in a human body在句中做主语,是主语从句表示如何运作。定语从句that not everyone can understand fully修饰先行词question,that指物,在定语从句中做understand的宾语。故填A。【点睛】9. It was in that house he used to live the
9、 secret meeting was held.A. where, whereB. that, thatC. what, whereD. where, that【答案】D【解析】【详解】考查定语从句和强调句型。句意:秘密会议是在他曾经住过的那所房子里举行的。分析句子结构可知,第一空为定语从句,先行词为house,从句中不缺主宾表,缺少地点状语,所以用where,去掉it is和第二空,结构依然完整,所以第二空为强调句型,强调会议举行的地点,其基本结构为it is+被强调部分+that+其余部分,所以用that,故D项正确。【点睛】分析定语从句关键抓住两点:第一、找准先行词;第二、看先行词在定
10、语从句中所作的成分。先行词往往为名词或代词,如本题中先行词为名词house,再分析先行词house在定语从句中所作的成分,将先行词house带到从句中可知,从句中不缺少主语、宾语和表语,缺少地点状语,故确定第一空用关系副词where。判断强调句型的关键是去掉it isthat意思依然清楚,结构依然完整,本题若去掉it isthat即为In that house where he used to live the secret meeting was held,意思清楚,结构依然完整,所以第二空为强调句型,故确定第二空用that。10. You may arrive in Beijing ear
11、ly _ you mind taking the night train.A. thatB. thoughC. unlessD. if【答案】C【解析】【分析】【详解】考查状语从句。句意:你可以早点到达北京,除非你介意乘坐夜里的火车。A.that在定语从句中作主语或宾语,名词性从句中无意义;B though 尽管;C unless除非;D if如果,是否。根据句意可知,这里表示的是“如果不愿乘坐夜里的车,就不能早点到北京”,unless相当于if not,故选C。【点睛】11. Among those presents _ an iPad that his father gave him fo
12、r his birthday.A. have includedB. is includedC. has includedD. are included【答案】B【解析】【详解】考查主谓一致和被动语态。句意:在那些礼物当中有一个iPad,那是他爸爸送给他的生日礼物。分析句子可知,这是一个介宾短语放在句首的全部倒装句,正常句序应为 an iPad is included among those presents真正的主语iPad 和动词include是被动关系,并且an iPad 是单数,应用一般现在时的被动结构,故选B项。12. _ a nice man _ that we all believ
13、ed him.A. So; did he seemB. So; he seemedC. Such; he seemedD. Such; did he seem【答案】D【解析】【详解】考查固定句型和倒装句。句意:他看上去是那么好的一个人,所以我们都相信他。such/sothat为固定句型,意为“如此以至于”,such后接名词,so后接形容词或副词;such/so置于句首,使用部分倒装,排除B项和C项;根据空格后的a nice man可知,需用such;根据下文的believed可知本句为一般过去时,部分倒装时将助动词did置于主语he之前。故选D。13. Last term our maths
14、 teacher set so difficult a problem in the exam _ none of us could work out.A. asB. thatC. forD. and【答案】A【解析】【详解】考查连词。句意:上学期我们数学老师在考试中出了一道如此难的题,以致于我们谁也解不出来。分析句子可知,本句为so.as 引导的定语从句。as引导定语从句修饰“problem”,在从句中作work out的宾语。若看作“sothat”结构,结果状语从句应加宾语,为worked it out,for和and引导并列句,表原因和并列,故选A项。14. Was it in 1969
15、 _ the American astronaut succeeded _ landing on the moon?A. when; onB. that; onC. when; inD. that; in【答案】D【解析】【分析】【详解】考查强调句型和介词辨析。句意:是在1969年美国人成功的登陆月球的吗?第一空填that是强调句的一般疑问句,结构是:Was/Is it +强调部分+that(指人也可以是who),这句话强调的是时间状语in 1969,第二空填介词succeed in doing成功做某事,故选D。【点睛】本题考查强调句型:it is/was+被强调成分+that/who;强调
16、句型的最大特点是把it is/wasthat/who去掉句子仍然成立。15. When I got home I saw a message pinned to the door _ “Sorry to miss you, will call you later.”A. readB. readingC. readsD. to read【答案】B【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:当我回家的时候,我看见别在门上的便条,上面写着“很遗憾错过了你,我会再打电话的。”read与message是逻辑主谓关系,意为“便条上写着”,应使用现在分词做定语,表主动。故选B。16. The fish _ bad
17、, the children left much of it untouched.A. tastedB. tastingC. tastesD. was tasted【答案】B【解析】【详解】考查独立主格结构。句意:鱼很难吃,孩子们大部分没有动。分析句子可知,后半句为完整的句子,前后主语不一致,因此前半句为独立主格,设空处同逻辑主语the fish是被动关系,但 taste 是系动词无被动,因此用现在分词,故选B。17. _ in thought, he almost knocked into the big tree in front of him.A. LosingB. Having los
18、tC. LostD. To lose【答案】C【解析】【详解】考查过去分词作状语。句意:陷入沉思之中,他差点撞上了他前面的大树。lost表示“迷失的,迷路的”,表示主语的状态。这里句子前边部分可以理解为:Because he was lost in thought.故选C。18. A Cambodian boy has become famous on the Internet. When _ about how he picked up so many languages, he said he learned them from other tourists.A. askedB. aski
19、ngC. being askedD. having asked【答案】A【解析】【详解】考查非谓语动词。句意:一个柬埔寨男孩在互联网上出名了。当被问及他是如何学会这么多语言时,他说他是从其他游客那里学来的。ask的逻辑主语是he,它们之间是被动关系,用过去分词作状语,故选A。19. He was disappointed to find his suggestions _.A. being turned downB. to turn downC. to be turned downD. turned down【答案】D【解析】【详解】考查动词用法。句意:他失望地发现他的建议被拒绝了。“他的建议
20、”和“拒绝”之间是被动关系,所以用find sth. done结构,故选D。20. Where should I send my application?The Personnel Office is the place .A. to send itB. sent it toC. to send it toD. for sending it【答案】C【解析】【详解】考查动词不定式。句意:-我应该把申请表寄到哪里?-寄到人事部去。动词不定式在句中作后置定语,send固定用法“send sth.to spl.”to不可省略。故C选项正确。二、阅读理解(共两节,满分50分)阅读下列短文,从每题所给的
21、A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A21. How much time do you need to babysit Marys two boys each week?A. 5 hours.B. 10 hours.C. 14 hours.D. 40 hours.22. Which ad requires the jobhunters to work on Monday mornings?A. Ad A.B. Ad B.C. Ad C.D. Ad D.23. What is a necessity for people to get these jobs?A. They should loo
22、k after Marys two young boys on weekends.B. They are supposed to work fulltime just on Saturdays in the Munchies Caf.C. They should have your own bike to take this longtime newspaper delivery work.D. They need to communicate in a certain foreign language when working for the City Museum shop.【答案】21.
23、 B 22. B 23. D【解析】本文是四则工作招聘广告及其有关事宜。【21题详解】推理判断题。根据A ad中We need a babysitter to look after our two boys aged 5 and 7 after school from 4p. m.6 p. m. Mon.Fri.可知,你每周要花10个小时照看玛丽的两个儿子。故选B。【22题详解】细节理解题。根据B ad中We need young people to deliver newspapers on Mon. Wed. and Fri.-papers must be delivered before
24、 8am.可知,B广告要求求职者在星期一上午工作。故选B。【23题详解】推理判断题。根据C ad 中We need French,Spanish or Germans speakers for us the City Museum shop可知,人们得到这些工作的必要条件是在城市博物馆商店工作时,他们需要用某种外语进行交流。故选D。BConflict is on the menu tonight at the caf La Chope. This evening, as on every Thursday night, psychologist Maud Lehanne is leading
25、two of Frances favorite pastimes, coffee drinking and the “talking cure”. Here they are learning to get in touch with their true feelings. It isnt always easy. They customerssome thirty Parisians who pay just under $2 (plus drinks) per session-care quick to intellectualize (高谈阔论), slow to open up an
26、d connect. “You are forbidden to say one feels, or people think,” Lehane told them. “Say I think, Think me.”A caf society where no intellectualizing is allowed? It couldnt seem more un-French. But Lehannes psychology caf is about more than knowing oneself: Its trying to help the citys troubled neigh
27、borhood cafes. Over the years, Parisian cafes have fallen victim to changes in the French lifestyle-longer working hours, a fast food boom and a younger generations desire to spend more time at home. Dozens of new theme cafes appear to change the situation. Cafes focused around psychology, history,
28、and engineering are catching on, filling tables well into the evening.The citys psychology cafes, which offer great comfort, are among the most popular places. Middle-aged homemakers, retirees, and the unemployed come to such cafes to talk about lover, anger, and dreams with a psychologist. And they
29、 come to Lehances group just to learn to say what they feel. Theres a strong need in Paris for communication, says Maurice Frisch, a cafe La Chope regular who works as religious instructor in a nearby church. “People have few real friends. And they need to open up” Lehanne says shed like to see psyc
30、hology cafes all over France. “If people had normal lives, these cafes wouldnt exist”, she says, “If life werent a battle, people woulnt need a special place just to speak.” But then, it wouldnt be France.24. What are people encouraged to do at the cafe La Chope?A. Learn a new subjectB. Keep in touc
31、h with friends.C. Show off their knowledge.D. Express their true feelings.25. How are cafes affected by French lifestyle changes?A. They are less frequently visited.B. They stay open for longer hours.C. They have bigger night crowds.D. They start to serve fast food.26. What are theme cafes expected
32、to do?A. Create more jobs.B. Supply better drinks.C. Save the cafe business.D. Serve the neighborhood.27. Why are psychology cafes becoming popular in Paris?A. They bring people true friendship.B. They give people spiritual support.C. They help people realize their dreams.D. They offer a platform fo
33、r business links.【答案】24. D 25. A 26. C 27. B【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍了法国精神咖啡馆(psychology cafes)的社会意义和功能特色,以及在法国越来越受欢迎。【24题详解】细节理解题。根据第一段第三句Here they are learning to get in touch with their true feelings.可知,在这里他们正在尝试了解他们的真实感受,所以在La Chope咖啡馆鼓励人们表达他们真正的情感。故选D。【25题详解】推理判断题。根据第二段中Over the years, Parisian cafes
34、have fallen victim to changes in the French lifestyle-longer working hours, a fast food boom and a younger generations desire to spend more time at home.可知,多年来,巴黎的咖啡馆一直是法国生活方式变化的受害者工作时间变长、快餐的蓬勃发展以及年轻一代更愿意花更多的时间在家里。所以法国生活方式使得咖啡馆顾客越来越少。故选A。【26题详解】推理判断题。根据第二段中Dozens of new theme cafes appear to change
35、the situation. Cafes focused around psychology, history, and engineering are catching on, filling tables well into the evening.可知,数十家新的主题咖啡馆似乎改变了这一局面。这些咖啡馆专注于心理学、历史和工程学这些很受欢迎的主题,直到夜晚人们还不愿离去,所以判断出主题咖啡馆被期望拯救咖啡店的生意。故选C。【27题详解】推理判断题。根据最后一段第一句If people had normal lives, these cafes wouldnt exist”, she sa
36、ys, “If life werent a battle, people wouldnt need a special place just to speak.”可知,“如果人们有正常的生活,这些咖啡馆就不会存在,”她说,“如果生活不是一场战争,人们就不需要一个专门的地方来说话。”所以判断出心理咖啡馆在巴黎受欢迎的原因在于他们给予人们精神上的支持。故选B。CWhen school closes poor pupils lose the last social institution-one that educates, feeds, and sometimes clothes them-whe
37、reas richer pupils are gaining relatively more advantages. Disruptions to schooling tend to lower achievement while increasing inequality.A new industry ofLearning Pod, where a group of families pool cash to pay for an in-person tutor, is deepening that inequality. Scoot Education, whose normal busi
38、ness is providing substitute teachers for schools, quickly developed a sideline in learning pods in California. For younger pupils, the total cost of a pod, shared among all parents, is $349 a day, which is beyond what a poor family can afford.Rich families can always find a way to educate their chi
39、ldren, even if COVID-19 pandemic had not started, says Sarah Cohodes, a professor at Teachers College at Columbia University.Thus, if there would be no extraordinary interventions in the closing of schools, the long-run effects on those poor students are predictable.A team of five education scholars
40、 recently calculated that American schoolchildren in 2020 learned 30% less reading and 50%less maths than they would in a typical year. Despite that, the top third of pupils posted gains in reading. Data from Opportunity Insights, an economic-research team at Harvard University, shows that after loc
41、kdowns began in March pupils from low-income neighbourhoods fell permanently behind on online maths coursework, while those from richer areas quickly rebounded.Then there is the problem of access to online classes. Nearly half of native American pupils and 35% of black and Hispanic ones do not have
42、access to either a computer or the internet at home, compared with 19%of whites. Worsening mental health among poorer families will also hurt achievement. Elizabeth Ananat of Barnard College and Anna Gassman-Pines of Duke University surveyed part-time workers in Philadelphia who had young children;
43、half were showing their anxiety or depression for childrens schooling.28. What do we know about Learning Pod?A. It was started as the key business by Scoot Education.B. Families can afford this teaching model with$349 a day.C. It is a long-existing method to find an in-person tutor.D. It worsens edu
44、cational inequality to some extent.29. What does the underlined word rebounded in Paragraph 4 mean?A. Learned maths in advance.B. Performed poorly in maths.C. Regained improvement in maths.D. Showed permanent love to maths.30. What is Paragraph 5 mainly about?A. Effects of educational inequality.B.
45、Psychological problems of the pupils.C. Opportunities to use online resources.D. Low academic achievement of the poor.31. This text is probably selected from .A. a health magazineB. an educational reportC. a science textbookD. a learning guideline【答案】28. D 29. C 30. A 31. B【解析】这是一篇说明文。文章主要说明了中断的学校教育
46、导致了教育不平等问题加剧的现象。同时一种名为“Learning Pod”的新行业正在加剧这种不平等,如果在中断的学校教育中不会采取非常干预措施,那么对贫困学生的长期影响是可以预见的。调查发现这种富裕地区和贫穷地区教育的不平等不仅体现在学习内容的多少上,还体现在在线课程的使用问题上。【28题详解】细节理解题。根据第二段中“A new industry ofLearning Pod, where a group of families pool cash to pay for an in-person tutor, is deepening that inequality.”可知一种名为“Lear
47、ning Pod”的新行业正在加剧这种不平等。在Learning Pod中,一群家庭共同筹集资金,请一名面对面的家教。由此可知,Learning Pod在某种程度上加剧了教育不平等。故选D。【29题详解】词义猜测题。根据画线词上文“Data from Opportunity Insights, an economic-research team at Harvard University, shows that after lockdowns began in March pupils from low-income neighbourhoods fell permanently behind
48、 on online maths coursework, while those from richer areas quickly rebounded.”可知哈佛大学的一个经济研究团队Opportunity Insights的数据显示,自今年3月开始封锁以来,来自低收入社区的学生在在线数学课程上一直落后于其他学生,然而来自富裕地区的学生数学成绩则 rebounded。while表示转折,说明富裕地区和低收入社区的学生情况正好相反,数学成绩重新得到了提高,由此可知,画线词意思为“数学成绩重新得到了提高”。故选C。【30题详解】主旨大意题。根据第五段“Then there is the prob
49、lem of access to online classes. Nearly half of native American pupils and 35% of black and Hispanic ones do not have access to either a computer or the internet at home, compared with 19%of whites. Worsening mental health among poorer families will also hurt achievement. Elizabeth Ananat of Barnard
50、 College and Anna Gassman-Pines of Duke University surveyed part-time workers in Philadelphia who had young children; half were showing their anxiety or depression for childrens schooling.(此外还有网络课程的使用问题。近一半的美国本土学生、35%的黑人和西班牙裔学生在家里没有电脑或互联网,而白人的这一比例为19%。贫困家庭中不断恶化的心理健康状况也会影响成绩。巴纳德学院的Elizabeth Ananat和杜克
51、大学的Anna Gassman-Pines调查了费城有年幼子女的兼职工作者,一半的人表现出对孩子上学的焦虑或抑郁)”由此可知,第五段的主要内容是教育不平等的影响。故选A。【31题详解】推理判断题。根据第一段“When school closes,poor pupils lose the last social institution-one that educates, feeds, and sometimes clothes them-whereas richer pupils are gaining relatively more advantages. Disruptions to sc
52、hooling tend to lower achievement while increasing inequality.”可知当学校关闭时,贫穷的学生失去了最后一个社会机构一个为他们提供教育、食物甚至衣服的机构而富裕的学生则获得了相对更多的优势。对学校教育的破坏往往会降低学生的成就,同时加剧不平等。结合文章主要说明了学校关闭导致了教育不平等问题加剧的现象。同时一种名为“Learning Pod”的新行业正在加剧这种不平等,如果在关闭学校的过程中不会采取非常干预措施,那么对贫困学生的长期影响是可以预见的。调查发现这种富裕地区和贫穷地区教育的不平等不仅体现在学习内容的多少上,还体现在在线课程的
53、使用问题上。由此可推知,文章属于教育类,最有可能选自一份教育报告。故选B。D阅读理解。The freezing Northeast hasnt been a terribly fun place to spend time this winter, so when the chance came for a weekend to Sarasota, Florida, my bags were packed before you could say “sunshine”. I left for the land of warmth and vitamin C(维生素C), thinking of
54、 beaches and orange trees. When we touched down to blue skies and warm air, I sent up a small prayer of gratefulness. Swimming pools, wine tasting, and pink sunsets(at normal evening hours, not 4 in the afternoon) filled the weekend, but the best part- particularly to my taste, dulled by months of c
55、old- weather root vegetables- was a 7 a.m. adventure to the Sarasota farmers market that proved to be more than worth the early wake-up call.The market, which was founded in 1979, sets up its tents every Saturday from 7:00 am to 1 p.m, rain or shine, along North Lemon and State streets. Baskets of p
56、erfect red strawberries, the red-painted sides of the Java Dawg coffee truck; and most of all, the tomatoes: amazing, large, soft and round red tomatoes.Disappointed by many a broken, vine-ripened(蔓上成熟的) promise, Ive refused to buy winter tomatoes for years. No matter how attractive they look in the
57、 store, once I get them home theyre unfailingly dry, hard, and tasteless. But I homed in, with uncertainty, on one particular table at the Browns Grove Farms stand, full of fresh and soft tomatoes the size of my fist. These were the real deal- and at that moment, I realized that the best part of Sar
58、asota in winter was going to be eating things that back home in New York I wouldnt be experiencing again for months.Delighted as I was by the tomatoes in sight, my happiness deepened when I learned that Browns Grove Farm is one of the suppliers for Jack Dusty, a newly opened restaurant at the Saraso
59、ta Ritz Carlton, where- luckily for me- I was planning to have dinner that very night. Without even seeing the menu, I knew Id be ordering every tomato on it.32. What did the author think of her winter life in New York?A. Exciting.B. Boring.C. Relaxing.D. Annoying.33. What made the authors getting u
60、p late early worthwhile?A. Having a swim.B. Breathing in fresh air.C. Walking in the morning sun.D. Visiting a local farmers market.34. What can we learn about tomatoes sold in New York in winter?A. They are soft.B. They look nice.C. They taste greatD. They are juicy.35. What was the author going to
61、 that evening?A. Go to a farm.B. Check into a hotel.C Eat in a restaurant.D. Buy fresh vegatables.【答案】32. B 33. D 34. B 35. C【解析】这是一篇记叙文。文章讲述了作者生活在冬天寒冷的纽约,当有一个到佛罗里达州萨拉索塔一个周的机会,作者体验到不同的冬天。【32题详解】推理判断题。根据第一段第一句 The freezing Northeast hasnt been a terribly fun place to spend time this winter. 可知,作者认为美国
62、东北部的冬季太冷,因此不是一个度过漫长冬季的好地方。且根据第三段最后一句 back home in New York I wouldnt be experiencing again for months” 可知作者在纽约好几个月都不会吃到在萨拉索塔吃到的东西。因此判断出在作者眼中,冬季的纽约非常无聊。故选B项。【33题详解】细节理解题。根据第一段最后一句 a 7 a.m. adventure to the Sarasota farmers market that proved to be more than worth the early wake-up call” 可知,逛当地农产品早市值得
63、作者为之起早。故选D项。【34题详解】细节理解题。根据第三段第二句 No matter how attractive they look in the store, once I get them home theyre unfailingly dry, hard, and tasteless.”可知,虽然在纽约出售的西红柿看起来很吸引人,但是每当被带回家它们就变得干瘪坚硬,没有滋味。即在纽约出售的西红柿卖相很好但并不好吃。故选B项。【35题详解】细节理解题。由最后一段中的 a newly opened restaurant at the Sarasota Ritz Carlton, wher
64、e luckily for me I was planning to have dinner that very night可知,作者当晚打算去一家饭馆吃晚餐。故选C项。第二节(共5小题;每小题2.5分, 满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Turn Your Goals into HabitsFirst we make our habits, then our habits make us. Its such a simple concept, yet its something we dont always do
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-364321.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(广东专版)2024春八年级语文下册 第二单元 综合性学习 倡导低碳生活作业课件 新人教版.ppt
