2021届高三英语人教版一轮复习课时跟踪:第1部分 必修3 UNIT 1 FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021届高三英语人教版一轮复习课时跟踪:第1部分必修3UNIT FESTIVALS AROUND THE WORLD WORD版含解析 2
- 资源描述:
-
1、第一部分教材知识突破必修三Unit 1Festivals around the world课时跟踪一练而就.阅读理解A(2020届安徽省六校高三联考)Lovell Camps Kids Club in SwitzerlandLovell Camps Kids Club is an English language Montessori (蒙台梭利) style club. Children will enjoy a wonderful and safe learning experience which includes language activities, cooking, arts a
2、nd crafts, singing, dancing, etc.Learning outside the classroom plays a necessary role at Lovell Camps, making children experience the outdoors. During the summer months this can include visits to local playgrounds, farms and indoor or outdoor swimming pools. Winter time gives children the chance to
3、 go skiing and play outside in the snow.Admission:The Lovell Camps Kids Club is for preschool children aged between 2 and 5.Whats included:Fees include:Healthy snacks and school equipment. If you choose the skiing activity, fees include transportation to and from the ski hill and professional ski in
4、structions.Fees do not include:Ski rental, roundtrip transportation from Kids Club to home and medical insurance.Time:Kids Club is open from December to March and in July and August. It is closed on Mondays during the year.【语篇解读】文章介绍了瑞士的一个儿童俱乐部Lovell Camps。1What is the special activity in summer?AGe
5、tting close to animals. BGoing skiing.CSinging and dancing. DVisiting farms.解析:选D细节理解题。根据文章第二段第二句“During the summer months this can include visits to local playgrounds, farms and indoor or outdoor swimming pools.”可知,这个儿童俱乐部夏天的活动包括参观当地的一些游乐场、农场以及一些室内或户外的游泳池。由此可知,参观农场是该儿童俱乐部夏天的特色活动之一,故选D项。2Lovell Camp
6、s Kids Club is designed for 2 to 5yearolds _Awho are good at swimmingBwho enjoy outdoor activitiesCwho want to learn skiingDwho are interested in playing sports解析:选B推理判断题。根据第二段第一句“Learning outside the classroom plays a necessary role at Lovell Camps, making children experience the outdoors.”可知,户外学习在
7、Lovell Camps儿童俱乐部是重要的一环,让儿童体验户外活动。因此可推知,这个俱乐部是专为喜欢户外活动的25岁的学龄前儿童而设计的,故选B项。3For which of the following should kids pay extra?AMedical insurance. BHealthy snacks.CSchool equipment. DTransportation to the ski hill.解析:选A细节理解题。根据Whats included部分中的“Fees do not include:Ski rental,roundtrip transportation f
8、rom Kids Club to home and medical insurance.”可知,费用不包括滑雪用品租赁费用、从俱乐部到儿童家的往返车费以及医疗保险,故选A项。B(2020届江西省临川一中高三联考)Youve got your fancy new suitcase and youre ready to take it with you on your travels across the globe.You get to the airport, quickly moving through the crowds on the uneven pavement, rushing t
9、o check in. Then, your heart sinks when you realize your new suitcase has got a serious case of the wobble (摇晃)Why does this happen?Scientists from Paris Diderot University in France investigated this matter and published their findings in the science journal Proceedings of the Royal Society. They a
10、lso suggested some solutions to overcome this modernday problem.To learn more about the issue, they put a suitcase on a treadmill (跑步机) and observed what happened.It was soon noted that the “wobble” was actually a result of repeated actions that caused the suitcase to sway from side to side. They di
11、scovered that if one of the wheels encountered an obstacle such as a small bump, it jumped into the air for just a moment and then banged back down to the ground. That second action caused the opposite wheel to lift off the ground and then to bang back down, causing the first to lift again and so on
12、. This swaying increased as the luggage was pulled along.“The suitcase is a fun way to tackle the problem, but the study would be the same for any trolley with two wheels or blades (桨叶),” Sylvain Courrech du Pont, lead author of the study, told BBC News. “So it will be the same for a caravan (大篷车) o
13、r maybe also for airplanes.”Instead of slowing down when we see a rocky part of the path, the scientists recommended doing the exact opposite and speeding up. This is because going faster gives the wheels less time to rise and fall, preventing the case from swaying. They also said that reducing the
14、angle of the suitcase by lowering its handle to the ground would help keep it steady.“These findings could help researchers simulate and design better rolling suitcases and other pulled trolleys, such as towed trailers,” Courrech du Pont added.With these masterminds (智者) working on perfecting our su
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-365800.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
