《世纪金榜》2016届高三英语二轮复习随堂训练 完形填空.4 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 世纪金榜 世纪金榜2016届高三英语二轮复习随堂训练 完形填空.4 WORD版含答案 世纪 金榜 2016 届高三 英语 二轮 复习 训练 填空 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。随堂训练1What do a volunteer and a tourist have in common? 1. But can you be a volunteer and a tourist at the same2? Absolutely. Voluntourisma trend combining volunteering with tourismis becoming more and more3, with more and more people look
2、ing for opportunities to4others while visiting interesting places. Many organizations in the world5voluntouring projects. Earthwatch, for example, is a non-profit organization focusing on bringing science to life for those6about the Earths future. It offers opportunities for people to7their teams of
3、 scientists on a diverse range of projects. It has also set up “teen teams” whereby young people aged 16 to 17 can8with, and learn from leading scientists. On the other hand, Habitat for Humanity, a voluntary agency well known for9houses for the homeless, has developed a voluntouring package for par
4、ticipants to help out in their projects across the world. They provide10housing for the poor. Jimmy Carter, the former president of the USA, is a regular11in Habitat for Humanity projects. You dont have to12building skills to be part of its volunteering team; you can give a hand13you know how to hol
5、d a paintbrush or a hammer. But just like in any other14, there are always black sheep that exploit(利用)the15of voluntourists. They may come up with phoney(虚假的)programs. Would-be voluntourists should therefore be16and check out the organizations before17their programs. It is not18, though, to figure
6、out which organizations are genuine and which are phoney. Genuine voluntourism operators have long-term goals and they19assess the success of their projects. These are the ones that you can20if you are thinking of a voluntour for your next vacation. 1. A. NothingB. AnythingC. SomethingD. Everything2
7、. A. stageB. ageC. levelD. time3. A. usefulB. popularC. importantD. promising4. A. knowB. changeC. helpD. understand5. A. introduceB. shareC. preferD. provide6. A. concernedB. disappointedC. sorryD. uncertain7. A. recognizeB. interviewC. joinD. watch8. A. playB. workC. competeD. study9. A. choosingB
8、. buyingC. buildingD. repairing10. A. beautifulB. affordableC. splendidD. expensive11. A. operatorB. participantC. advisorD. organizer12. A. applyB. practiceC. possessD. improve13. A. even thoughB. as far asC. so thatD. as long as14. A. fieldB. farmC. companyD. country15. A. faithB. goodwillC. confi
9、denceD. courage16. A. cautiousB. anxiousC. practicalD. eager17. A. making use ofB. taking part inC. keeping up withD. looking forward to18. A. quickB. necessaryC. possibleD. difficult19. A. occasionallyB. instantlyC. regularlyD. casually20. A. findB. believeC. acceptD. expect【解题思路】第一步明对象顺脉络本文是说明文, 介
10、绍了融旅游和志愿活动为一体的公益旅游。首段引出话题, 第二段提出说明对象voluntourism, 并介绍志愿者组织Earthwatch, 第三段介绍另一个志愿者组织Habitat for Humanity, 最后两段指出公益旅游领域真假并存, 提醒如何去伪存真。第二步品原文析选项(一)部分答案直接选以下题目, 在第一遍阅读时即可选出; 你能写出它们的答案吗? 2. D; 5. D; 7. C; 13. D; 14. A; 17. B(二)逻辑题目细推断1. 根据下文的But一词可知, 这两者没有什么共同点。故选A。3. 根据下文的介绍可知, 公益旅游越来越受欢迎。故选B。10. 根据下文的t
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-366760.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2019_2020学年高中语文第一单元体验情感第2课冰心:巴金这个人……课件粤教版必修2202005022162.ppt
