分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型广东省江门市普通高中2018届高考英语一轮复习模拟试题03.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:368994
  • 上传时间:2025-11-28
  • 格式:DOC
  • 页数:12
  • 大小:92KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广东省 江门市 普通高中 2018 高考 英语 一轮 复习 模拟 试题 03
    资源描述:

    1、一轮复习英语模拟试题03第I卷(选择题)听力(略)一、单项选择(题型注释)1Can those_at the back of the classroom hear me?No problem.AseatBsitCseatedDsat2Janes pale face suggested that she_ill,and her parents suggested that she_a medical examination.Abe;should haveBwas;haveCshould be;hadDwas;has3She knows nothing about her new neighbor

    2、_he moved into the building last Sunday.Aexcept thatBexceptCapart fromDbesides4After he retired from office,Royers_painting for a while,but soon lost interest.Atook upBsaved upCkept upDdrew up5When it was his turn to deliver his speech,_,he walked towards the microphone.Anervously and embarrassingly

    3、Bnervous and embarrassedlyCnervously and embarrassingDnervous and embarrassed6_with so much trouble,we failed to complete the task on time.AFacedBFaceCFacingDTo face7Tangjialing was, until recently, _ home to about 50,000 members of _ant tribe low-income graduates, often born and raised in other cit

    4、ies.A. 不填; a B. a; the C. 不填; the D. a; a 8I have enough drinking water but _ to waste. A. nothing B. allC. none D. enough9The committee accepted his proposal that a conference be held _ to deal with the issues arising in the course.A.every the second month B.each second month C.every a few months D

    5、.every other month10You couldnt have chosen any gift better for me. _. A. Im sorry I cant let you be satisfied.B. Thats all right. Ill give you a better one next time.C. Im glad you like it so much. D. You have a gift for music, dont you? 11It was _ the presidents speech that the secretary spent the

    6、 whole morning at home.Ato prepareBpreparing Cprepared Dbe prepared12 It will be only 7 months before we take the college entrance examinationTime flies! _A.A light heart lives long.B.We have time on our side.C. Many heads are better than one.D. Every minute counts.13BP announced Thursday that oil h

    7、as stopped leaking into the Gulf of Mexico ,_ a few Americans think is untrue.A.where B.what C.which D.that14Passed from father to son, the music has not changed for eight centuries,and among the richer Naxi people, _ knowledge of this music showed that you were _real gentleman.A. a; aB. the, 不填C.不填

    8、;aD. the; the15I am thinking of the test tomorrow. I am afraid I cannot pass this time._! I am sure you will make it. A. Go ahead B. Good luck C. No problem D. Cheer up 二、完型填空(题型注释)You and I have principles. And we also have opinions. I have opinions about what I think is 36 or wrong, good or bad. B

    9、ut theyre only 37 -I could be wrong! I wont try to 38 my life around my opinions, but I will try to 39 my principles.A 15-year-old boy learned a(n) 40 lesson about principles. On his way home he found a 41 that contained $127 and the owners identification. 42 hesitation, he hopped(快速跳) onto his bicy

    10、cle and went over to the owners 43 -about a mile away. He told her that he had 44 her wallet and she gave him a big hug and twenty dollars.That evening the boy told his parents about what had happened. However, his father said, “I dont think you should have 45 $20 for doing what you should do. A per

    11、son shouldnt be 46 for being honest.”.He thought about his fathers 47 and decided he would return the money. He returned to the ladys home and 48 her back the twenty dollars. She didnt want to take it, but he told her she 49 to , for his father pointed out 50 to him that he had never 51 before.When

    12、principles 52 our decisions and actions, we actually change. These great principles 53 our lives and make us into persons of character. That boy is 54 to be raised by a wise father who had the 55 to say, “Those are my principles.”16A. right B.mistaken C. good D.bad17A.decisions B. opinions C. sugges

    13、tions D.wishes 18A.waste B.share C. build D.risk19A.follow B. make C.advertise D. change20A.difficult B.easy C.funny D.valuable21A.bag B.box C.wallet D.suitcase22A.Without B.In C.About D.For23A.factory B.school C.office D.house24A.found B.checked C.searched D.threw25A.received B.supplied C.acceptedD

    14、.borrowed26A.blamed B.rewarded C.praised D.forgotten27A.worries B.actions C.excuses D.words28A.set B.put C.gaveD.took29A.planned B.had C.preferred D.attempted30A.anything B.everything C.somethingD.nothing31A.realized B.guessed C.met D.taught32A.interrupt B.guide C.confuse D.allow33A.limit B.prevent

    15、C.keep D.shape34A.comfortable B.careful C.fortunateD.brave35A. chance B.right C.courage D.wisdom评卷人得分三、阅读理解(题型注释)(1)Diet Coke, diet Pepsi, diet pills, no-fat diet, vegetable diet . We are surrounded by the word “diet” everywhere we look and listen. We have so easily been attracted by the promise and

    16、 potential of diet products that we have stopped thinking about what diet products are doing to us. We are paying for products that harm us psychologically and physically. Diet products significantly weaken us psychologically. On one level, we are not allowing our brains to admit that our weight pro

    17、blems lie not in actually losing the weight, but in controlling the consumption of fatty, high-calorie, unhealthy foods. Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale(秤) instead. All we have to do is to swallow or recognize the word “diet” in food labels. On an

    18、other level, diet products have greater psychological effects. Every time we have a zero-calorie drink, we are telling ourselves without our awareness that we dont have to work to get results. Diet products make people believe that gain comes without pain, and that life can be without resistance and

    19、 struggle. The danger of diet products lies not only in the psychological effects they have on us, but also in the physical harm that they cause. Diet foods can indirectly harm our bodies because consuming them instead of healthy foods means we are preventing our bodies from having basic nutrients.

    20、Diet foods and diet pills contain zero calorie only because the diet industry has created chemicals to produce these wonder products. Diet products may not be nutritional, and the chemicals that go into diet products are potentially dangerous. Now that we are aware of the effects that diet products

    21、have on us, it is time to seriously think about buying them. Losing weight lies in the power of minds, not in the power of chemicals. Once we realize this, we will be much better able to resist diet products, and therefore prevent the psychological and physical harm that comes from using them.36From

    22、 Paragraph 1, we learn that _.A. diet products fail to bring out peoples potentialB. people have difficulty in choosing diet productsC. diet products are misleading peopleD. people are fed up with diet products37One psychological effect of diet products is that people tend to _.A. try out a variety

    23、of diet foodsB. hesitate before they enjoy diet foodsC. pay attention to their own eating habitsD. watch their weight rather than their diet38In Paragraph 3, “gain comes without pain” probably means _.A. diet products bring no painB. it costs a lot to lose weightC. losing weight is effortlessD. diet

    24、 products are free from calories39Diet products indirectly harm people physically because such products _.A. are over-consumedB. lack basic nutrientsC. are short of chemicalsD. provide too much energy(2)I passed all the other courses that I took at my university, but I could have never passed botany

    25、. This was because all botany students had to spend several hours a week in a laboratory looking through a microscope at plant cells, and I could never once see a cell through a microscope. This used to make my professor angry. He would wander around the laboratory pleased with the progress all the

    26、students were making in drawing the structure of flower cells, until he came to me. I would just be standing there. “I cant see anything,”I would say. He would begin patiently enough, explaining how anybody can see through a microscope, but he would always end up angrily, claiming that I could too s

    27、ee through a microscope but just pretended that I couldnt. “It takes away from the beauty of flowers anyway.”I used to tell him.“We are not concerned with beauty in this course,”he would say.“We are concerned with the structure of flowers.” “Well,” Id say.“I cant see anything.” “Try it just once aga

    28、in,” hed say, and I would put my eye to the microscope and see nothing at all, except now and again something unclear and milky. “You were supposed to see a clear, moving plant cells shaped like clocks.” “I see what looks like a lot of milk.” I would tell him. This, he claimed, was the result of my

    29、not having adjusted the microscope properly, so he would readjust it for me, or rather, for himself. And I would look again and see milk.I failed to pass botany that year, and had to wait a year and try again, or I couldnt graduate. The next term the same professor was eager to explain cell-structur

    30、e again to his classes. “Well,”he said to me, happily, “were going to see cells this time, arent we?” “Yes,sir,” I said. Students to the right of me and to the left of me and in front of me were seeing cells; whats more, they were . Of course, I didnt see anything. So the professor and I tried with

    31、every adjustment of the microscope known to man. With only once did I see anything but blackness or the familiar milk, and that time I saw, to my pleasure and amazement, something like stars. These I hurriedly drew. The professor, noting my activity, came to me, a smile on his lips and his eyebrows

    32、high in hope. He looked at my cell drawing. “Whats that?”he asked.“Thats what I saw,”I said.“You didnt, you didnt, you didnt!”he screamed, losing control of himself immediately, and he bent over and looked into the microscope. He raised his head suddenly. “Thats your eye!”he shouted.“Youve adjusted

    33、the microscope so that it reflects!Youre drawn your eye!”40Why couldnt the writer see the flower cells through the microscope?. A. Because he had poor eyesight B. Because the microscope didnt work properly C. Because he was not able to adjust the microscope properly D. Because he was just playing jo

    34、kes on his professor by pretending not to have seen it41What does the writer mean by “his eyebrows high in hope”in the last paragraph? A. His professor expected him to have seen the cells and drawn the picture of them B. His professor hoped he could perform his task with attention C. His professor w

    35、ished him to learn how to draw pictures D. His professor looked forward to seeing all his students finish their drawings42What is the thing like stars that the writer saw in the last paragraph? A. Real starsB. His own eyeC. Something unknownD. Milk43In what writing style did the writer write the pas

    36、sage? A. RealisticB. RomanticC. SeriousD. Humorous(2)Three Boys and a DadBrad closed the door slowly as Sue left home to visit her mother. Expecting a whole day to relax, he was thinking whether to read the newspaper or watch his favorite TV talk show on his first day off in months. “This will be li

    37、ke a walk in the park,” hed told his wife. “Ill look after the kids, and you can go visit your mom.”Things started well, but just after eight oclock, his three little “good kids”Mike, Randy, and Alexcame down the stairs in their night clothes and shouted “breakfast, daddy.” When food had not appeare

    38、d within thirty seconds, Randy began using his spoon on Alexs head as if it were a drum. Alex started to shout loudly in time to the beat(节拍). Mike chanted “Wheres my toast, wheres my toast” in the background. Brad realized his newspaper would have to wait for a few seconds.Life became worse after b

    39、reakfast. Mike wore Randys underwear on his head. Randy locked himself in the bathroom, while Alex shouted again because he was going to wet his pants. Nobody could find clean socks, although they were before their very eyes. Someone named “Not Me” had spilled a whole glass of orange juice into the

    40、basket of clean clothes. Brad knew the talk show had already started.By ten oclock, things were out of control. Alex was wondering why the fish in the jar refused his bread and butter. Mike was trying to show off his talent by decorating the kitchen wall with his color pencils. Randy, thankfully, ap

    41、peared to be reading quietly in the family room,but closer examination showed that he was eating apple jam straight from the bottle with his hands. Brad realized that the talk show was over and reading would be impossible.At exactly 11:17, Brad called the daycare centre (日托所).“I suddenly have to go

    42、into work and my wifes away. Can I bring the boys over in a few minutes?” The answer was obviously “yes” because Brad was smiling.44When his wife left home. Brad expected to .A. go out for a walk in the park B. watch TV talk show with his childrenC. enjoy his first day off work D. read the newspaper

    43、 to his children45Which of the following did Randy do? A. Drawing on the wall B. Eating apple jamC. Feeding the fish. D. Reading in a room46Why did Brad ask the daycare centre for help?A. Because he wanted to clean up his house.B. Because he suddenly had to go to his officeC. Because he found it har

    44、d to manage his boys home.D. Because he had to take his wife back47This text is developed .A. by space B. by comparison C. by process D. by time(4)Parents are a childs first teachers. But some parents never learned from good examples. In New York City, a nonprofit agency called Covenant House tries

    45、to help homeless young mothers become good parents.The twelve or so teenagers who live at the shelter attend parenting classes four days a week. The class is called Mommy and Me. Teacher Delores Clemens is a mother of five and a grandmother. She teaches basic skills, like how to give a baby a bath a

    46、nd how to dress a baby depending on the season.She remembers one student who learned from her mother not to pick up a crying baby. The mother said that would only make the child needy and overly demanding. Delores Clemens says, “thats not true. You have to hold your baby! He is crying for a reason.

    47、If you never pick him up, hes going to keep crying. Pick your baby up. Cuddle your baby. Hug him! And she started to do that. They just want a little cuddling and a little love. And it works!”Delores Clemens says her students also learn how to be good mothers by letting themselves be mothered. Aroun

    48、d three hundred fifty teenage mothers graduate from Covenant Houses Mommy and Me class every year.In class, with her baby son is Natasha. She lived on the streets. She is glad not only for the warmth and shelter of Covenant House. As she told reporter Adam Phillips, she is also glad for the help the

    49、y offer in seeking a more secure life.The World Health Organization says the United States has forty-one births for every one thousand girls age fifteen to nineteen. That is higher than other developed countries, as well as some developing ones. By comparison, northern neighbor Canada has fourteen b

    50、irths and southern neighbor Mexico has eighty-two.48What is the text mainly about?A. Parents who are a childs first teachers.B. A class where teens learn mothering and are mothered.C. A nonprofit agency that offers a more secure life.D. A kind teacher who help homeless young mothers.49Covenant House

    51、s Mommy and Me class is intended to _.A. help homeless young mothers become good parentsB. provide homeless young mothers with a warm shelterC. help mothers in New York be good parentsD. teach some parents how to love their children50What can we know about Delores Clemens from the text?A. She has a

    52、mother of five and a grandmother.B. She thinks a crying baby should be picked up and hugged.C. She teaches advanced skills on how to be good mothers.D. She is very glad for the warmth and shelter of Covenant House.51According to the World Health Organization, which country has the highest births for

    53、 girls age fifteen to nineteen? A. Canada B. the United States of America C. Mexico D. Britain第II卷(非选择题)52假如你是李华。去年夏天,你在一家国际中学生夏令营帮忙,收获颇多。今年,你想邀请你的好友Jane一起为夏令营工作。请你根据该夏令营的招聘广告及所给内容要点写一封信,说服Jane和你一同参加。开头已为你写好。(字数120词左右)HELP NEEDED THIS SUMMER 1. Every summer we run an International camp for8 to 12-ye

    54、ar-old children.2. You will help with:outdoor activitiesentertainment sports competitions childrens games 3. Free accommodation Free food 4. Only 5 hours work a day!Beautiful placeNot wonderful, butExplain why the work was fun last year !Tents!Enough free time for us Dear Jane, I have already told y

    55、ou about the job I did last summer in the International Camp for children, do you remember? And this year they are looking for people for the same job so I 参考答案1C【解析】考察形容词。形容词短语seated at the back of the classroom作为定语修饰名词those. ABD三项都是动词的形式。结合句意可知正确。句意:坐在教室后面的那些人能听见我说话吗?2B【解析】考察suggest用法。Suggest表示说明,

    56、暗示的时候,用陈述语气;表示建议的时候用虚拟语气should+ 动词原形。结合句意可知B正确。句意:Jane苍白的脸色说明她病了。她父母建议她去做一个检查。3A【解析】考察特殊用法。BCD三项后都不能接句子。只有A项后可以接完整的句子,故A正确。4A【解析】短语辨析。A占据,从事于,开始做;B节省;C保持。D草拟。结合句意可知A正确。句意:在Royers退休以后,他开始学习画画,但是很快就失去了兴趣。5【解析】考察形容词用法。形容词nervous and embarrassed是对he的情况进行补充说明的。6A【解析】考察形容词用法。Be faced with面临着.这里是形容词短语对当时的情

    57、况进行补充说明,结合句意可知A正确。句意:面临着如此多的麻烦,我们没有能准时完成那个任务。7C【解析】本题考查冠词。(be )home to的故乡/所在地/发源地;ant tribe特指后面的low-income graduates。8C【解析】本题考查代词。句意:我有足够的饮用水,但没有浪费的水。 none单独使用时,往往指“没有前面提到的人或物”。9D【解析】本题考查every的用法。every+基数词+名词复数或every+序数词+名词单数“每(多少)”。“every other+单数名词” 意思是“每隔一”。10C 【解析】本题考查交际用语。注意上句 You couldnt have

    58、chosen any gift better for me.用“否定词+比较级”表示赞美礼物好,用C项回答合适。11B【解析】本题考查非谓语动词。去掉It wasthat后剩下的部分为_ the presidents speech the secretary spent the whole morning at home,调整结构后是the secretary spent the whole morning at home _ the presidents speech。结合选项可知句意是:秘书花了整个早上在家为总统准备演讲。由此判断考查的是spend time (in)doing sth句型

    59、。12D【解析】本题考查谚语。Every minute counts. 分秒必争。与Time flies!(光阴似箭。)对应。13C【解析】本题考查定语从句。句意:BP星期四宣布,石油已经停止向墨西哥湾泄漏。一些美国人认为这是不真实的。which引导非限制性定语从句,且代表整个主句的意思。14C【解析】考查冠词题。这种音乐知识是很广泛的,所以是泛指,而knowledge又是不可数名词,故不填;a real gentleman一个真正地绅士。15D【解析】考查交际用语。A 在口语中表示:做吧!请便!B祝你好运!C没问题。D振作起来。这里时劝别人要有自信,故答案为D。16A17B18C19A20D

    60、21C22A23D24A25C26B27D28C29B30C31A32B33D34C35D【解析】16A考查形容词。“正确的或错误的”与good or bad对应。17B考查名词。“但观点只是观点”。此处they指代前面的opinions。18C考查动词。“我不想围绕着我的意见建造我的生命”。build建造。19A考查动词。“我会努力坚持我的原则。”follow遵照, 接受, 听从。20D考查形容词。结合下文可知此处说的是:一个15岁的男孩学到了关于生活的原则的宝贵一课。21C考查名词。结合下文44后的her wallet,可知小男孩捡到了个钱包,里面有有127美元以及身份证。22A考查介词。

    61、without hesitation 毫不犹豫的;毫不踌躇地。23D考查名词。结合48题前的returned to the ladys home可知“男孩骑上自行车来到了失主的家”。24A考查动词。他告诉她,他捡到了她的钱包。25C考查动词。 “我不认为你应该接受20美元的报酬”。 eceive指“收到”, 着重“行为本身, 而不涉及收受者是否接受”; accept 指“领受”, “接收”, 着重“除行为本身以外, 还表示接受者经过考虑以后愿意接受。26B考查动词。一个人不应该因诚实而受到奖励。be rewarded for因 而得到报酬。27D考查名词。他考虑了他父亲的话和决定归还钱。28C

    62、考查动词。他骑车来到女人的家中,并把二十美元归还给她。give back 归还。29B考查动词。强调小孩的坚持,“失主必须把作为酬金的20美元收回。”。30C考查代词。她不想收回,但男孩告诉她必须收回他的父亲给他指出了以前他从来没有意识到的一些东西31A考查动词。见50解析。32B考查动词。当原则引导guide我们的决定和行为时,实际上我们就改变。33D考查动词。这些伟大的原则塑造我们的生活和性格。34C考查形容词。有人给与指导,男孩“是很幸运的”。35D考查名词。结合全文可知,男孩的父亲是“英明的”。36C37D38C39B【解析】本文体裁是议论文:开头部分(第一段)开门见山提出论点 论证部

    63、分:第一部分(第二、三段)讨论减肥产品对消费者的心理影响;第二部分(第四段)叙述减肥产品对消费者的生理危害 最后一段归纳总结提出要消除错误认识,树立正确观念。36C段意归纳题。此段中作者首先谈到一种现象 现在减肥产品铺天盖地,充斥着我们的生活,然后指出有关减肥产品的宣传对消费者造成了误导,减肥产品对人们的心理和生理都有危害。很明显,最后一句是本段的主题句。故选C。37D细节理解题。从本段中的Diet products allow us to jump over the thinking stage and go straight for the scale (秤) instead我们可以得知:

    64、减肥产品使得人们只关注体重上的变化而不是饮食。故选D。38C段意归纳题。本段告诉我们减肥产品对消费者的另一心理影响是使他们认为减肥可以“不劳而获”,即通过减肥产品减肥不需要耗费体力,忍受痛苦。39B细节理解题。第四段的第二句告诉我们服用减肥产品会导致人们基本营养成分的缺失,说明这些减肥产品缺少营养成分。故选B。40C41A42B43D【解析】40C细节理解题。结合This, he claimed, was the result of my not having adjusted the microscope properly可知答案。41A推理判断题。结合选项可知是the professor的

    65、期望。作者因不能正确使用microscope而考试不及格,教授自然希望作者能和其他学生一样,正确调节microscope,并能看到“cells”,“quietly drawing pictures of them in their notebooks”。42B细节理解题。结合He raised his head suddenly. “Thats your eye!”he shouted.“Youve adjusted the microscope so that it reflects可知答案。43D写作风格题。从文章用词及作者语气可看出作者的“幽默诙谐”。44C45B46C47D【解析】文章

    66、讲述了一位父亲和三个孩子在一起的一天,三个孩子让这位父亲筋疲力尽。44C 细节题。根据第一段第二句Expecting a whole day to relax,可知C正确。45B 细节题。根据倒数第二段倒数2,3行closer examination showed that he was eating apple jam straight from the bottle with his hands.可知B正确。46C 推理题。根据文章2,3,4三段内容可知三个孩子闹出了很多麻烦,让给他筋疲力尽,感觉自己无法管理好三个孩子,故C正确。47D 文章正是按照事情发生的时间顺序来组织的。故D正确。4

    67、8B49A50B51C【解析】文章介绍了一个班级,在这个班级里无家可归的年轻人学会如何做母亲如何照顾孩子等技能。48B 主旨大意题。文章是关于一个班级,在这个班级里无家可归的年轻人学会如何做母亲等,故B正确。49A 细节题。根据第一段a nonprofit agency called Covenant House tries to help homeless young mothers become good parents.可知A正确。50B 细节题。根据文章第三段3,4行hats not true. You have to hold your baby! He is crying for

    68、a reason. If you never pick him up, hes going to keep crying.可知B正确。51C 根据文章最后一段可知美国是千分之41,加拿大是千分之14,墨西哥是千分之82.可知C正确。【答案】:Dear Jane, I have already told you about the job I did last summer in the International Camp for children, do you remember? And this year they are looking for people for the same

    69、job so I have thought about you. Why dont we do it together?You will work with children between 8 and 12 and will help with the outdoor activities, sports competition and childrens games. The camp is situated in a wood, close to a river. It is such a beautiful place! Everybody sleeps in tents, it is

    70、 very exciting. We have only 5 hours work a day so it gives us enough free time to visit the area and do some sport activities on our own. As well as the accommodation, the food is free. It is not wonderful, but it is not the most important. (The contact with children, the feeling of freedom, the sense of responsibility and the life in the nature make from this camp an unforgettable experience.)Let me know as soon as possible if you are interested in it, but dont hesitate too much, it is worth!I am looking forward to hearing from you soon.Yours Li Hua

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广东省江门市普通高中2018届高考英语一轮复习模拟试题03.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-368994.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1