小升初英语专项突破练习-阅读理解(十三) 全国通用(含答案).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 小升初英语专项突破练习-阅读理解十三 全国通用含答案 小升初 英语 专项 突破 练习 阅读 理解 十三 全国 通用 答案
- 资源描述:
-
1、小升初英语专项突破练习 一、阅读理解1根据短文内容,选择正确的答案。One evening Mr Green is driving his car in the country and looking for a small hotel(宾馆). When he sees an old man on the side of the road. Mr Green stops his car and says to the old man, “I want to go to the Sun Hotel. Do you know how to get there?” “Yes, of course,
2、 ” the old man answers, “I am going to show you. Please let me sit in your car. I can go with you and tell you how to get there.” He gets in Mr Greens car. They drive about ten minutes. When they come to a small house, the old man says, “Stop here.” Mr Green stops his car and says, “But it isnt a ho
3、tel.” “No, ” the old man says, “This is my house. Thank you very much for driving me home. And Ill show you how to get to the Sun Hotel. Turn around and go back about six minutes. Then you will get to the hotel”( )1. What is Mr. Green doing? A. He is looking for his car. B. He is looking for a man.
4、C. He is looking for a hotel.( )2. Mr. Green asks_how to get to the Sun Hotel. A. a young man B. an old woman C. an old man( )3. What does the old man ask Mr. Green to do first?A. The old man asks Mr. Green to let him sit in his car.B. The old man shows Mr. Green how to get to his home.C. The old ma
5、n shows Mr. Green how to get to the Sun Hotel.来源:学+科+网( )4. How long does Mr. Green drive when gets to the hotel at last? A. About 10 minutes B. About 6 minutes C. About 16minutes( )5. How does Mr. Green feel after he hears the old mans words? A. Angry B. excited C. Happy2阅读短文,选出正确答案。John gets up ea
6、rly from Monday to Saturday, because he must go to school before 7:30.on weekdays (工作日) and go to the Drawing Club at 8:00 on Saturday mornings. He usually goes to the bookshop on Saturday afternoons, and after supper he watches TV until (直到) midnight. He doesnt get up early on Sundays. Johns parent
7、s both work on Sundays. He often gets up at 10 oclock in the morning. And after he gets up, he always watches TV. Then he usually has a hamburger and some juice for lunch. After that, he starts to play computer games until his parents come back. He does his homework after supper. He usually has much
8、 weekend homework. It takes him about three hours to do it. He usually goes to bed at about 11:00 on Sunday evenings. He often complains he has too much homework to do.( ) 1.John gets up late _. A. on Saturdays B. on Sundays C. on Mondays( ) 2.John _on Saturday evenings. A. reads books B. does his h
9、omework C. watches TV( ) 3.John goes to bed _on Sunday evenings. A. early B. late C. on time( ) 4.The word “complains” (line 10) means _. A. 接受 B.习惯 C.抱怨( ) 5.John has _. A. some bad habits B. no bad habit C. a good habit来源:Z&xx&k.Com3根据短文内容,选择正确答案。Do you want to be a basketball player like Kobe Bry
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
