分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业7 Unit 3 The Internet Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369391
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:71.43KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业7 Unit The Internet Section Reading and Thinking 新人教版必修第
    资源描述:

    1、课时作业(七)UNIT 3Section Reading and Thinking层级一课时跟踪检测维度1单词拼写1As far as Im concerned, its a waste of time and energy to _ (更新) blogs often.2With a more developed traffic _ (网络), we can travel to more places in a short time. 3You can look up useful information in the large _ (数据库). 4Our class held a _ (慈

    2、善) walk to raise money for the students in poor areas this afternoon.5Every _ (居民) can have access to the sports facilities of the community.6She had a really _ (艰难的) time the last year and a half. 维度2单句语法填空1They were so angry _ they were out of control and attacked each other on the blog.2I suggest

    3、 you apply for Peking University, where you can have access _ the best Chinese culture. 3With so many blog posts _ (write), the blogger spares no time to take a rest.4Nowadays, _ (surf) the Internet is very common and popular.5The purpose of this activity is _ (show) our rich campus culture and the

    4、students various talents.6Only in this way can we enjoy the pleasure and _ (convenient) of the shared bikes.维度3完成句子1既然你已经18岁了,你应该有更多的责任感。_, you should have more sense of responsibility.(now that)2不管你有多忙,你都应该留出一些空闲时间锻炼。_, you should set aside some free time to do some sports.3他正经历一段困难时期, 但是他积极面对所有的挑战

    5、。He _, but he was positive about all the challenges.4众所周知,做眼保健操对我们的眼睛有益。也就是说,我们的眼睛会受益于做眼保健操。It is known to all that doing eye exercises _, and that is to say, our eyes can _.5我写信真诚地邀请您在您方便的时候游览我的城市。为方便起见,你可以坐公交车而不是开车来这里。对我们来说,乘坐地铁前往各大景点非常便利。I am writing to sincerely invite you to visit my city _. _,

    6、 you can come here by bus instead of by car. _ the tourist attractions in the city by subway.维度4课文语法填空Jan Tchamani, an English teacher in Birmingham, UK, suddenly developed a serious illness. She found herself out of work and 1._ (stick) at home. After a while, she discovered that 2._ (surf) the Int

    7、ernet could help her feel less lonely and bored. She could do everything online. She also joined 3._ online group where she could talk about her problems and get support and advice 4._ others. She realised that one of the greatest 5._ (benefit) of the Internet was its ability to remove the distance

    8、6._ usually exists between people. 7._ (inspire) by the people online, she started an IT club and taught some older people how to use Internet. She and her friends organise events and collect money 8._ (pay) for private teachers. Jan has started taking online classes to learn more about how to use t

    9、he Internet to make society 9._ (good). Jans life has been 10._ (great) improved by the Internet!层级二主题阅读训练.阅读理解A2022长郡高一期末Childrens Books That Teach Empathy and KindnessLittleBlueTruckBy Alice SchertleLittle ones are introduced to Blue, a little pickup truck that gets stuck pushing a dump truck out

    10、of the mud in this board book. Thankfully, Blue made a group of animal friends along the way that are happy to do whatever they can to help him get back on the road. The main themes are kindness and the benefits of helping others.MostPeopleBy Michael LeannahThe book is an amazing lesson for kids tha

    11、t want to do good in the world and that there are plenty of good people out there. Told in the third person, the book tells the story of two pairs of siblings (兄弟姐妹) and the people they meet.IfYouPlantaSeedBy Kadir NelsonA mouse and a rabbit teach children how to plant and grow food, while also pass

    12、ing along some valuable lessons. After learning that a carrot seed will grow a carrot, and a cabbage seed will result in a cabbage, children also learn the value of thoughtfulness and how a seed of kindness can bear sweet fruit.SaveMeaSeatBy Sarah Weeks and Gita VaradarajanJoe lived in the same town

    13、 all his life and felt perfectly pleased until his best friend moved away. Ravis family recently moved from India to the US and hes struggling to find where he belongs. Even though Joe and Ravi at first believe that they dont have much in common, they both realize they have a common enemythe biggest

    14、 bully (仗势欺人者) in their class. SaveMeaSeat is a story about the true meaning of friendship and understanding.1What can children get from reading LittleBlueTruck?AHappiness of helping others.BImportance of protecting animals.CWays of dealing with trouble in mud.DBeing friendly to strangers around you

    15、.2Which book is mainly about food?ALittleBlueTruck.BMostPeople.CIfYouPlantaSeed.DSaveMeaSeat.3What do we infer from SaveMeaSeat?AJoe was regarded as a bully by Ravi.BRavi was used to living in India soon.CRavi and Joe had nothing in common.DRavi and Joe became friends at last.B2022泉州高一上质检 A beach cl

    16、eanup brings people together to remove trash (垃圾) from a beach. Various organizations organize the cleanups. They often work with local governments to properly deal with any trash that is collected. My husband and I go to as many beach cleanups as we can. It is one of our favorite voluntary activiti

    17、es.You might not think that picking up trash sounds like fun. But cleaning up a beach, especially that with lots of trash, is very rewarding. A beach cleanup is a good way to help the environment, get exercise and meet new people. To clean so much trash might seem impossible on some beaches. But you

    18、 can accomplish a lot in just a few hours with other volunteers. By the time you are done, you will be encouraged by the results.My first time joining a beach cleanup was in Costa Rica. Our group walked 30 minutes to a small beach called “Playa Basura”, meaning “trash beach” in Spanish. A lot of tra

    19、sh washes up on the beach there. The beach often looks like it is covered with colorful rocks. But the rocks are just small pieces of plastic. Most of the trash comes from other areas. It washes down rivers and into the ocean. Then the waves carry the trash to Playa Basura.Our group worked hard for

    20、about two hours and filled over 100 trash bags. The difference was amazing. But every year the rainy season brings more trash to Playa Basura. So, it is fortunate that there is a yearly cleanup at Playa Basura. Trash on other similar beaches wont end until people stop trash from getting into the oce

    21、ans. But every beach cleanup helps.4How does the author feel about a beach cleanup?ABoring and fruitless.BStressful yet meaningful.CAttractive and promising.DTough yet rewarding.5Why is “Playa Basura” mentioned in the text?ATo introduce a new topic.BTo offer background information.CTo serve as an ex

    22、ample.DTo explain a concept.6What is the authors main purpose in writing the text?ATo encourage people to refuse plastic products.BTo call on more people to join beach cleanup.CTo show her concern about the beach pollution.DTo report on peoples efforts in beach cleaning.7Which can be a suitable titl

    23、e for the text?AThe Ocean Trash CleanupBThe Governments Fight with TrashCThe Challenges from Ocean TrashDThe Benefits of Beach Trash CleanupC2022蚌埠高一检测How do you study each day? You may answer it in one second: have classes at school, take notes and do homework. Feeling a little bored? There are oth

    24、er ways that can make learning interesting and varied.Its called digital learning.Digital learning is a way to help students learn by using the Internet. There are three important kinds of digital learning. Apps are computer software applications (应用). People can download them on their mobiles. The

    25、other two kinds are social networking services, including Weibo and WeChat and websites. Every one of them is like your teacher. They help you master what you learn at school. Compared with traditional learning ways, digital learning has its advantages. Digital learning is also varied. It covers alm

    26、ost every school subject. More importantly, it always offers students the newest resources (资源) to learn from. Digital learning is also personalized. You can choose what you like to learn. If you dont master what you have learned at school, you can learn again through digital ways. However, digital

    27、learning also has disadvantages. When you use digital ways to learn,youve got little chance of talking with teachers or classmates. As digital learning uses computers or smartphones, watching the screen too long may be bad for your eyes. It is better to take a rest every 20 minutes.8How do students

    28、usually study every day according to the passage?AHaving classes at school and using online tools at home.BHaving classes at school, taking notes and doing homework.CLearning through digital ways and having classes in the classroom.DHaving classes, taking notes and doing homework at school.9The unde

    29、rlined word “master” in Paragraph 2 probably means _A复习 B主人C掌握 D归纳10What is the problem of digital learning?AYou cant communicate with your classmates or teachers. BYou have to use both computers and smartphones.CYou cant decide what you want to learn by yourself. DIts impossible to learn from the n

    30、ewest resources.11How can you protect your eyes when learning in digital ways?ATry to take a rest for 20 minutes when watching the screen.BTry to use traditional ways to learn as often as possible.CTry to take a break every 20 minutes if possible.DTry to learn through digital ways less than 2 hours

    31、a day.DSurfing the Internet for fun will make you a better employee, according to an Australian study.The University of Melbourne study shows that people who use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive than those who do not. Study author Brent Coker said, “Surf

    32、ing the Internet at times helps increase an employees attention.”“People need to relax for a bit to get back their attention,” Coker said on the universitys website. “Having a short break, such as a quick surfing of the Internet, helps the mind to rest itself, leading to a higher total Internet atte

    33、ntion for a days work, and as a result, increases productivity (生产效率),” he said.According to the study of 300 workers, 70 percent of people who use the Internet at work surf the Internet for their own reasons during office hours. Among the most popular surfing activities are searching for informatio

    34、n about products, reading online news, playing online games and watching videos. “Firms spend a lot of money on software to block their employees from watching videos, using social networking sites or shopping online,” said Coker. “Thats not always a good idea.”However, Coker said the study looked a

    35、t people who surfed the Internet in moderation (适度), or were on the Internet for less than 20 percent of their total time in the office. “Those who spend too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without,” he said.12What does the University of Melbourne study mainl

    36、y show?APeople who surf the Internet are good employees.BNot everyone surfs the Internet for fun during office hours.CSurfing the Internet for fun during office hours increases productivity.DThe Internet is becoming more and more important in peoples life.13According to Paragraph 3, Brent Coker woul

    37、d most probably agree that _Athe longer a persons mind rests, the better attention he will haveBsurfing the Internet is the best way to increase productivityCworkers should have a long break during office hoursDworkers should let their minds rest now and then14Which of the following is NOT mentioned

    38、 in the passage as one of the most popular surfing activities?AWatching videos.BReading online news.CReading online novels.DPlaying online games.15What can we infer from the last paragraph?ASpending too much time surfing the Internet reduces productivity.BThose who never surf the Internet have the l

    39、owest productivity.CMost people dont surf the Internet in moderation during office hours.DPeople should spend as little time as possible surfing the Internet.七选五2022泰安高一上期末 School is tough enough as it is, but distance learning presents a whole new challenge. Many students struggle to focus on their

    40、 homework when they study at home, as online courses call for selfdiscipline (自律). _1_Motivate (激励) yourself. Think about how traditional classroom settings motivate students to get their work done: deadlines written on a whiteboard, friendly reminders and suggestions from teachers, and group study

    41、sessions with classmates. _2_ Write down your deadlines and get in touch with your classmates to study together and quiz each other online._3_ Youre not the only one to struggle with online learning, so dont be afraid to get in touch with your teacher and classmates with any questions you might have

    42、. Similarly, remember your teacher and classmates might reach out to you with questions as well. Respond to their messages in a timely manner to keep open lines of communication.Find a good study spot. Houses are full of distractions (分散注意力的事物)especially if youre in no mood to study. Set yourself up

    43、 for success by reducing these distractions and creating an environment where it is easy to do schoolwork. _4_ Leave your phone in another room in order to avoid temptation (诱惑) from social media or online games.Use what you have. One of the many benefits of online learning is having endless Interne

    44、t resources. _5_ Be familiar with study resources and open education sites, and then use them to add to your studies and quiz yourself before exams. Online classes might require more selfdiscipline than classroom learning, but that hard work will surely pay off.AManage your time.BBe ready to ask all

    45、 the questions.CA short break is also necessary for online learning.DYou can also use these helpful methods in your own home.EMany of them might help you understand your studies easily.FKeep up with your online schoolwork with these tips for success.GIf possible, find a quiet place away from your ho

    46、usemates, family members and TV.课时作业(七)层级一课时跟踪检测维度11updatework3.database4.charity5.resident6.tough维度21that2.to3.to write4.surfing5.to show6.convenience维度31Now that you are 182No matter how busy you are3was going through a very difficult time4benefits our eyes; benefit from doing eye exercises5at you

    47、r convenience; For convenience; It is quite convenient for us to head for维度41stuck2.surfing3.an4.from5.benefits6.that/which7.Inspired8.to pay9.better10.greatly层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了四本关于教导同理心和善良的儿童书籍。1答案与解析:A细节理解题。根据LittleBlueTruck中“The main themes are kindness and the benefits of helpin

    48、g others.”由此可知,孩子们通过读LittleBlueTruck可以得到“帮助别人的快乐。”2答案与解析:C细节理解题。根据IfYouPlantaSeed中“A mouse and a rabbit teach children how to plant and grow food, while also passing along some valuable lessons.”由此可知, IfYouPlantaSeed这本书主要是关于食物的。3答案与解析:D推理判断题。根据SaveMeaSeat中“Even though Joe and Ravi at first believe t

    49、hat they dont have much in common, they both realize they have a common enemythe biggest bully (仗势欺人者) in their class. SaveMeaSeat is a story about the true meaning of friendship and understanding.”(尽管Joe and Ravi一开始认为他们没有什么共同点,但他们都意识到他们有一个共同的敌人班上最大的恶霸。Save Me a Seat是一个关于友谊和理解的故事。)由此推知, Ravi and Joe

    50、最后变成了朋友。B【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲的是作者参加海滩清理活动的经历和海滩清理活动的好处。4答案与解析:D推理判断题。根据第二段的“But cleaning up a beach, especially that with lots of trash, is very rewarding.”和“To clean so much trash might seem impossible on some beaches.”可知,作者认为清理海滩垃圾是困难的,但值得的。5答案与解析:C推理判断题。根据第一段的“My husband and I go to as many beach c

    51、leanups as we can.”和第三段的“My first time joining a beach cleanup was in Costa Rica. Our group walked 30 minutes to a small beach called Playa Basura, meaning trash beach in Spanish.”可知,去Playa Basura是作者第一次参加海滩清理活动,因此这是作者参加海滩清理活动的一个例子。6答案与解析:B推理判断题。通读全文,尤其是第二段的“But cleaning up a beach, especially that w

    52、ith lots of trash, is very rewarding.”和“By the time you are done, you will be encouraged by the results.”及最后一段的“But every beach cleanup helps.”可知,清理海滩是对环境有帮助的,因此作者写这篇文章的目的是呼吁更多的人参与海滩清理工作。7答案与解析:D主旨大意题。通读全文,尤其是第二段的“But cleaning up a beach, especially that with lots of trash, is very rewarding. A beac

    53、h cleanup is a good way to help the environment, get exercise and meet new people.”可知,本文主要讲的是海滩清理活动的好处,故选D。C【语篇解读】文章讲述了数字学习一种利用网络学习的方法。8答案与解析:B细节理解题。由第一段前两句“你每天怎么学习?你可以在一秒钟内回答:在学校上课、做笔记、做作业。”可知学生们通常的学习方式就是在学校上课、做笔记、做作业。故选B。9答案与解析:C词义猜测题。由第二段倒数第二句可知,它们每一个都像你的老师。根据常识可知,老师可以帮助学生掌握所学知识,因此master在此处意为“掌握”

    54、。画线单词所在句子为“They help you master what you learn at school. (它们帮助你掌握你在学校学到的东西。)”。故选C。10答案与解析:A细节理解题。由最后一段前两句可知,然而,数字学习也有缺点。当你用数字方式学习时,你几乎没有机会和老师或同学交谈。因此,使用数字学习时,与老师和同学的交流就少了。故选A。11答案与解析:C细节理解题。由最后一段中的“It is better to take a rest every 20 minutes. (最好每隔20分钟休息一下。)”可知,如果可能的话,最好每20分钟休息一下,才能保护眼睛。故选C。D【语篇解读

    55、】本文是一篇说明文,主要介绍了澳大利亚的一项研究,研究发现在办公时间适度上网消遣可以提高员工的工作效率。12答案与解析:C细节理解题。根据第二段第一句可知,墨尔本大学的研究主要表明在办公时间上网消遣可以提高员工的工作效率,故选C。13答案与解析:D细节理解题。根据第三段可知, Brent Coker认为员工应该时不时地让他们的大脑休息一下,这样他们的工作效率才会提高。故选D。14答案与解析:C细节理解题。根据第四段第二句可知,在文章中没有提到在线阅读小说是最受欢迎的上网活动之一。故选C。15答案与解析:A推理判断题。根据最后一段最后一句可知“那些花太多时间上网的人的工作效率会低于那些没有上网的

    56、人”。故选A。.七选五【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了几种帮助青少年上好网课的方法。1答案与解析:F此空设于段尾,是一个总结句,起到承上启下的作用。引出下文的四种方法。2答案与解析:D此空设于段中,与上文存在指代关系。正确选项中的“these helpful methods”指代上文中的“deadlines written on a whiteboard”。3答案与解析:B此空设于段首,是一个主题句。根据下文“Youre not the only one to struggle with online learning, so dont be afraid to get in touch with your teacher and classmates with any questions you might have.”可知,本段主题是建议积极提问。4答案与解析:G此空设于段中,与上文存在解释关系。根据上文“creating an environment where it is easy to do schoolwork”可知答案。5答案与解析:E此空设于段中,与上文存在指代关系。本段主要讲利用各种资源学习。正确选项中的them指代本段的“endless Internet resources”。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业7 Unit 3 The Internet Section Ⅱ Reading and Thinking 新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369391.html
    相关资源 更多
  • 人教九年级中秋英语假期作业.doc人教九年级中秋英语假期作业.doc
  • 九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt
  • 人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc
  • 人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx
  • 九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx
  • 九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx
  • 九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx
  • 九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx
  • 九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1