分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(十五)Unit 5 The Value of Money Section Ⅳ Reading for Writing 新人教版必修第三册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:369409
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:14
  • 大小:33.67KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022-2023学年新教材高中英语 课时作业十五Unit The Value of Money Section Reading for Writing 新人教版必修第三册 2022 2023 学年
    资源描述:

    1、课时作业(十五)UNIT 5Section Reading for Writing课时跟踪检测维度1单词拼写1The boys bathed, dressed and went _ (到楼下) for lunch. 2I believe itll turn out an excellent cause for me to _ (追求).3Students have the o_ of studying abroad in their second year. 4The old house was pulled down long ago, and a fine b_ road was in i

    2、ts place. 5In case you need something, please dont h_ to tell me.6I hope you can feel better and come back to the n_ life.维度2单句语法填空1_ (normal), there are more boys fond of football in a school. 2It is obvious that the man is willing _ (attend) the coming ceremony.3Both boys have good _ (manner), pol

    3、itely shaking hands. 4In conclusion, everybody should not hesitate _ (attend) sports activities.5Time _ (permit), you will experience different cultures and enjoy various local snacks. 6Hopefully, the advice given above will be of great help to you _ some extent.7_ (eventual) your child will leave h

    4、ome to lead his own life as a fully independent adult.8From time to time, Jack turned round as if _ (search) for someone.维度3完成句子1似乎父母应该为孩子的成长和学习创造空间。_ parents should create room for childrens growth and study.2在那种情况下, 您需要一切可以获得的帮助。_, you need all the help you can get.3无论我犯多少错误, 你都会认真地听我的演讲。You were

    5、always listening to my speech carefully _ mistakes I made.4我相信他们会理解你, 并乐意与你共同找到一个解决办法。I believe theyll understand you and will _ a solution with you.5那位女士每天留出一些时间来散步。The woman _ to do some walking every day.6我看见他正领着来访者参观校园,并介绍在过去的十年中所发生的变化。I _ and introducing the great changes that have taken place

    6、in the past ten years.维度4课文语法填空One day,Henry, dressed in a worn coat, was walking along the street with a bank note in his hand. Suddenly, he caught sight of a 1._ (tailor) shop. On entering the shop, he received a cold welcome from 2._ clerk. Then Henry went downstairs as told, 3._ he saw some read

    7、ymade suits.After selecting some clothes, Henry told the clerk that he couldnt pay for these clothes then, because he didnt carry any small change. 4._ (hear) these words,the clerk said 5._ (cold), “I suppose a gentleman like you only carries very large 6._ (bill).”“You shouldnt judge people by thei

    8、r clothes. I just dont want to cause you trouble with a large note,” explained Henry. When Henry showed the note to the clerk,he 7._ (shock),hardly believing his eyes. 8._ was the big note that changed the attitude of the clerks 9._ Henry. After that,all of them started to treat Henry kindly and pol

    9、itely,offering Henry many top suits to choose from. The story 10._ (go) like a saying “Money makes the world go around”主题阅读训练.阅读理解AFrances Connolly and her husband, Patrick, were living in a rented house in Moira, County Down when, on New Years Day 2019, they won the EuroMillions jackpot of 114.9 mi

    10、llion, making them the UKs fourth biggest ever lottery (抽彩给奖) winners.But far from heading off to shop until they dropped, or sailing off in a super yacht (游艇), the Connollys determined from the start to share their fortune. They bought a fivebed red brick house near Hartlepool and set about giving

    11、away the rest of their fortune.The need to help others is always important to the Connollys. Before the win Patrick ran plastics company Bishop Auckland Custom Profiles, while Frances worked for years at the Aycliffe Young Peoples Centre. Then Frances went back to school to get a teaching qualificat

    12、ion (资格), before lecturing on child development at Hartlepool College of Further Education and helping students slower at learning.After their win, the couple set up two charities, the PFC Trust, to help local people in Hartlepool, and the Kathleen Graham Trust, to help people in Northern Ireland, w

    13、here they were both born.Their focus has been to help people to develop new skills and gain confidence, so they donated to Hartlepools The Poolie Time Exchange, which offers advice on money management and exchanges of skills and knowledge.In Northern Ireland, the Connollys bought new machines for ch

    14、arity workers who were making personal protective equipment as well as sending food parcels to people sheltering alone, and funded a befriending service for those living alone.Its a busy life. “I start every morning at 6 am. with messages and emails,” says Frances. “Patrick makes me breakfast and th

    15、en I keep working, with perhaps a break for a swim. The aim was to set up the organization so that others could run it, but during the early days everything went through us.”1What did the Connollys do for themselves with their fortune?AThey enjoyed an ocean trip.BThey bought an average house.CThey s

    16、tarted several businesses.DThey changed their bed for a larger one.2What do we know about the Connollys?AThey were already rich before their win.BThey are determined to live an easy life.CThey are always ready to help people in need.DThey found it hard to share their large fortune.3How did the Kathl

    17、een Graham Trust help people in Northern Ireland?ABy sending food to charity groups.BBy providing a shelter for the homeless.CBy communicating with those living alone.DBy donating new machines to charity workers.4What can we infer from the last paragraph?AMany locals come to the Connollys for help.B

    18、The Connollys are too busy to enjoy their lives.CThe Connollys charity was run by themselves at first.DMany people offered to help the Connollys run their charity.BWe often hear honesty is the best policy,and no one likes to be called a liar. But is dishonesty always wrong?Not necessarily.According

    19、to psychologists,there are two types of lies:lies that help your relationships and the people around you are called prosocial lies;and lies that hurt them are called antisocial lies.How often have you clicked “Like” on Wechat Moment,not because you actually like what your friends posted,but because

    20、you want to show your support?This white lie is an example of a prosocial lie. But when people tell lies on social networks to make their own lives seem more exciting,or to make others jealous,this is antisocial lying.Workplace lies range from harmless lies to destructive untruthful statements. An e

    21、xample of a prosocial workplace lie is complimenting someone on their presentationeven though it was only averagebecause you know they were nervous beforehand.In this case your intention is simply to protect your colleagues feelings. However,people sometimes tell bigger lies at work for the purpose

    22、of avoiding blame or to stay on the bosss good side.These are antisocial lies. They are antisocial because your boss is likely to discover the truth and as a result,will probably stop trusting you.Lying is also a significant part of the natural world.So its little wonder we resort_to it almost refle

    23、xively. Human babies sometimes pretend to cry,check to see if anyone is listening,and then start crying again.By the age of five,children learn to say things that are completely untrue,and most nineyearolds have mastered keeping secrets to protect themselves.Lying can be incredibly harmful to our re

    24、lationships and to the people around us.But thats only true for antisocial lies.Prosocial lies have the opposite effectthey can actually help us.5What may help us tell a prosocial lie from an antisocial lie?AThe purpose it serves.BThe way it is told.CThe occasion where it is told.DThe people it is t

    25、old to.6What does the underlined phrase “resort to” in Paragraph 5 mean?AAdmit to. BTurn to.CShow respect to. DLook forward to.7Which statement is supported by the passage?AWe usually tell prosocial lies to protect our own feelings.BLying always hurts both the liar and the person being lied to.CLyin

    26、g on social media is prosocial,but facetoface lying isnt.DSometimes,making people feel good outweighs telling the absolute truth.8Which might be the best title of the passage?ALies That Harm UsBLying is A Second NatureCLies That We Need to TellDHonesty is the Best Policy.七选五2022河南省安阳阶段性考试(四)The Impo

    27、rtance of Getting Kids to Be ActiveEveryone knows that kids should be physically active and need to exercise regularly to be physically fit. _1_, regular physical activity is considered by most experts to be an important part of a healthy lifestyle. However, that doesnt mean every child needs to spe

    28、nd four or five hours a day exercising.How Much Exercise Do Kids Need?It is recommended that kids should be physically active for at least 60 minutes per day. _2_. For example, if your eightyearold played soccer for 20 minutes during PE_at_school and then played basketball with his friends for 40 mi

    29、nutes after school, he would meet the recommendation of 60 minutes of physical activity for that day.Exercise and Calories_3_. It can help them build selfrespect, sleep better, have more energy, and reduce depression. And as most people know, along with a healthy diet, regular exercise is the best w

    30、ay to lose weight and prevent childhood obesity (肥胖). Since your child is not likely to get his exercise using exercise equipment, it can be hard to always tell how many calories he is burning while exercising. _4_, as long as your child is getting his 60 minutes or more of physical activity each da

    31、y and maintaining a healthy diet.Youth Exercise and FitnessRemember that kids, even teens, dont usually stick with exercise programs. _5_. Instead, kids do better with lifestyle exercise programs, such as active free play and organized team sports.AFortunately, it doesnt matterBRegular exercise is g

    32、ood for kidsCSo they will be able to burn even more caloriesDThats why you dont see many kids in health clubsEWhether they are overweight or at a healthy weightFIf your child is very active and is still gaining weightGBut that doesnt have to be 60 minutes of continuous activity.完形填空2022郴州高一检测Les Bro

    33、wn is known as one of the worlds greatest motivational speakers. He is also _1_ as a thought leader with regard to selfimprovement and goalsetting.However, Les found it _2_ to learn knowledge when he was a _3_. During his school days, he was thought of as “unable to learn well” by the teachers and p

    34、laced _4_ from 6th grade to 5th grade. To make things worse, he had a twin brother who was rather _5_ and talented, so Les was _6_ by his classmates.One day a teacher asked him to _7_ a problem on the blackboard, but Les refused and said that he couldnt _8_. “Of course you can, ” the teacher replied

    35、 _9_. “Young man, come here and solve this problem for me. ” “But I cant, ” _10_ Les. “Im a silly boy. ” The rest of the class _11_ into laughter. At that point, the teacher stepped out from behind his desk and looked Les straight in the eye. “Dont ever say that again, ” he told him firmly. “Someone

    36、 elses opinion of you does not have to become your _12_. ” Les never _13_ those words, and spent the rest of his life facing challenges, setting and following his _14_. Time and time again, thanks to the teachers powerful words, Les has been famous all over the world. Do remember: you have _15_ with

    37、in you.,1A.seen BshowedCproved Daided2A.effective BcreativeCdifficult Deasy3A.student BteacherCspeaker Daudience4A.away BforwardCback Doff5A.classic BfamiliarCshallow Dbright6A.laughed at Bcared aboutCknocked down Dcheered up7A.solve BdiscussCreplace Dchoose8A.take it Bmake itCget it Dhave it9A.surp

    38、risingly BanxiouslyCangrily Dencouragingly10A.insisted BsuggestedCrevised Ddisagreed11A.ran BburstCgot Dlooked12A.risk BspiritCregret Dreality13A.recalled BrememberedCforgot Dminded14A.truth BgoalsCopportunities Dquestions15A.happiness BlonelinessCdarkness Dgreatness课时作业(十五)层级一课时跟踪检测维度11downstairs2.

    39、pursue3.option4.broad5.hesitate6.normal维度21Normally2.to attend3.manners4.to attend5permitting6.to7.Eventually8.searching维度31It seems that2In that case3no matter how many4be willing to find5sets aside some time6saw him showing visitors around the campus维度41答案与解析:tailors考查名词所有格。表达“裁缝店”应用a tailors或a ta

    40、ilors shop。2答案与解析:a考查冠词。根据clerk可知,空处应填不定冠词表示泛指,且clerk的发音以辅音音素开头,应用a。3答案与解析:where考查定语从句。空处引导非限制性定语从句,修饰地点副词downstairs,且在从句中作状语。4答案与解析:Hearing考查非谓语动词。此处为现在分词短语作状语,hear与其逻辑主语the clerk为主谓关系,应用现在分词形式。5答案与解析:coldly考查副词。空处修饰动词said,应用副词形式。6答案与解析:bills考查可数名词的复数。bill意为“钞票”时是可数名词,根据语境可知,此处应用复数形式。7答案与解析:was sho

    41、cked考查动词的时态和语态。根据全文时态可知,此处应用一般过去时。分析句子结构可知,主语he与shock为动宾关系,应用一般过去时的被动语态。8答案与解析:It考查固定用法。此处为强调句型“It is/was.that.”。9答案与解析:towards/to考查介词。attitude常与介词towards或to连用。10答案与解析:goes考查动词的时态和主谓一致。结合上文可知,此处为对全文的总结性表述,应用一般现在时;又主语为The story,谓语动词应用第三人称单数形式。层级二主题阅读训练.阅读理解A【语篇解读】本文是记叙文。英国一对夫妇喜中彩票大奖,但他们选择把大部分奖金用于做慈善。

    42、1答案与解析:B理解具体信息。根据第二段“But far from heading off to shop until they dropped, or sailing off in a super yacht.They bought a fivebed red brick house near Hartlepool and set about giving away the rest of their fortune.”可知,Connolly夫妇用奖金买了一座很平常的红砖房子。far from doing sth.(不但)不做某事(反而)。drop在此意为“累倒,累垮”。2答案与解析:C理解

    43、具体信息。根据第三段中的“The need to help others is always important to the Connollys”可知,Connolly夫妇总是乐于助人。3答案与解析:D理解具体信息。根据第四段中的“the Kathleen Graham Trust, to help people in Northern Ireland”和第六段中的“In Northern Ireland, the Connollys bought new machines for charity workers”可知,Connolly夫妇通过在北爱尔兰设立的慈善组织向一些慈善工作人员捐赠了

    44、新机器。4答案与解析:C推断。根据最后一段中Frances所说的“I start every morning at 6 am. with messages and emails”“Patrick makes me breakfast and then I keep working, with perhaps a break for a swim.”可推断,她讲述的是自己和丈夫为他们创立的慈善组织所付出的辛苦努力。结合她所说的“The aim was to set up the organization so that others could run it, but during the ea

    45、rly days everything went through us”可知,该慈善组织在创立之初是由她和丈夫运作的。B【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要说明了谎言的两种类型:一种是有益于你的人际关系的亲社会谎言,还有一种是伤害他人的反社会谎言。5答案与解析:A推理判断题。根据第三段可推知,说谎的目的可以帮助我们区分亲社会谎言和反社会谎言。故选A。6答案与解析:B词义猜测题。根据画线词上文“Lying is also a significant part of the natural world.”以及后文“Human babies sometimes.then start crying

    46、again.”可知,撒谎是人的本能行为,所以人们求助于谎言来解决问题也不足为奇,故resort to的意思是“求助于”。故选B。7答案与解析:D推理判断题。根据第四段第二、三句以及最后一段可推知,文章支持D项“有时,让人感觉良好比说出绝对的真相更重要”的说法。故选D。8答案与解析:C标题归纳题。通读文章可知,文章主要对两种类型的谎言进行了介绍,指出让人感觉良好比说出绝对的真相更重要。由此可知,C项“我们需要说的谎言”最适合作文章标题。故选C。.七选五【语篇解读】本文是说明文。文章讲述了让孩子进行体育锻炼的重要性,并给出一些有效建议。1答案与解析:E上文“Everyone knows that

    47、kids should be physically active and need to exercise regularly to be physically fit.”讲述人们都知道让孩子积极锻炼身体的好处,下文“regular physical activity is considered by most experts to be an important part of a healthy lifestyle.”还是讲述体育锻炼的重要性,分析句子可知, E项符合语境,引导让步状语从句,强调体育锻炼的重要性。2答案与解析:G上文“It is recommended that kids

    48、should be physically active for at least 60 minutes per day.”表明建议锻炼时长为60分钟,结合下文“For example, if your eightyearold played soccer for 20 minutes during PE at school and then played basketball with his friends for 40 minutes after school, he would meet the recommendation of 60 minutes of physical activ

    49、ity for that day.”可知,60分钟的锻炼可以不是连续的,因此推断G项符合语境。3答案与解析:B根据下文“It can help them build selfrespect, sleep better, have more energy, and reduce depression. And as most people know, along with a healthy diet, regular exercise is the best way to lose weight and prevent childhood obesity (肥胖).”讲述了定期锻炼对孩子们的好

    50、处,因此推断B项“定期锻炼对孩子是有好处的”符合语境。4答案与解析:A上文“Since your child is not likely to get his exercise using exercise equipment, it can be hard to always tell how many calories he is burning while exercising.”讲述了判断孩子锻炼燃烧了多少卡路里是困难的,下文“as long as your child is getting his 60 minutes or more of physical activity eac

    51、h day and maintaining a healthy diet.”说明只要锻炼就有好处,因此推断不能判断燃烧多少卡路里不重要,因此推断A项符合语境。5答案与解析:D上文“Remember that kids, even teens, dont usually stick with exercise programs.”讲述孩子们很难坚持锻炼计划,下文“Instead, kids do better with lifestyle exercise programs, such as active free play and organized team sports.”说明孩子通过日常

    52、活动锻炼更好,由instead可知,空处与下文相反,因此推断D项符合语境,与上文是因果关系,“in health club”与下文的“active free play and organized team sports”相对,故选D。.完形填空【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要记叙了美国著名演说家Les Brown的人生历程, 他曾经对自己不自信, 但是老师的鼓励改变了他。1答案与解析:A句意: 在自我提升和目标设定方面, 他也被视为一位思想领袖。根据上文“Les Brown is known as one of the worlds greatest motivational speak

    53、ers.”可知, Les Brown也被视为一位思想领袖。2答案与解析:C根据后文“from 6th grade to 5th grade”可知, 老师将他留级了, 所以当Les还是个学生的时候, 他发现学习知识很困难。 3答案与解析:A根据后文“During his school days”可知, 此处指学生时期。故选A。4答案与解析:C句意: 在他上学的时候, 老师认为他“学不好”, 把他从六年级留级到了五年级。根据后文“from 6th grade to 5th grade”可知, 老师将他留级了, place back此处表示“留级”。 5答案与解析:D句意: 更糟糕的是, Les有一

    54、个非常聪明有才华的孪生兄弟, 所以他被同学们嘲笑。此处应与talented并列, 表示Les的兄弟“聪明有才能”, 与Les形成鲜明对比。 6答案与解析:A根据前文可知, Les成绩差, 却有个优秀的孪生哥哥, 因此他会受到同学的嘲笑。故选A。7答案与解析:A句意: 一天, 老师要他解黑板上的一道题, Les拒绝了, 说他不会。根据后文“Young man, come here and solve this problem for me.”可知, 老师让Les去黑板解题。8答案与解析:B根据前文“Les refused”可知, Les说自己不会。9答案与解析:D句意: “你当然能解出来, ”老

    55、师鼓励地说。根据前文“Of course you can”可知, 老师在鼓励Les。故选D。10答案与解析:A根据前文“said that he couldnt”以及“But I cant”可知, Les坚持说自己解不出来, 再次拒绝解题。 11答案与解析:B根据前文“Im a silly boy”可知, 班内同学因Les坚持说自己是笨小孩而哄堂大笑, burst into laughter“突然大笑”。故选B。12答案与解析:D句意: 别人对你的看法不一定要成为你的现实。由语境可知, 不应该因别人的看法否定真实的自己。13答案与解析:C句意: Les从未忘记这句话, 他的余生都在面对挑战,

    56、制定并追随自己的目标。根据后文中“Time and time again, thanks to the teachers powerful words”可知, Les一直没有忘记老师的这句话。故选C。14答案与解析:B根据前后文语境“spent the rest of his life facing. setting and following his _14_”可知, Les余生面对挑战, 追随目标。 15答案与解析:D句意: 一定要记住: 你也有伟大之处。根据前文Les的故事可知, 只有认可自己, 发现自己的伟大(greatness)之处, 才能坚定不移地追随自己的目标, 应对挑战。 14

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022-2023学年新教材高中英语 课时作业(十五)Unit 5 The Value of Money Section Ⅳ Reading for Writing 新人教版必修第三册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369409.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1