2021_2022版高中英语Module6AnimalsinDangerIntegratingSkills素养评价检测含解析外研版必修5202103091223.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021 _2022 高中英语 Module6AnimalsinDangerIntegratingSkills 素养 评价 检测 解析 外研版 必修 5202103091223
- 资源描述:
-
1、课时素养评价十八Module 6Integrating Skills. 单句语法填空1. What do the five rings on the Olympic flag stand for? 2. For all three years I have been working for others. Im hoping Ill set up my own business someday. 3. She is a lively(live) child and popular with everyone. 4. They often waste their precious time do
2、ing(do) useless things. 5. It is a wonder that he remains alive after that accident. 6. You must try to focus all your attention on/upon your work and study. 7. The young man involved(involve) in studying paid no attention to the outside world. 8. Twenty students want to attend the class that aims t
3、o teach(teach) them how to read fast. 9. This is the mountain village where I stayed last year. 10. We have asked the neighbors to keep an eye on the house for us while we are away. . 单句改错1. It was this morning when I came across my former teacher in the supermarket. (whenthat)2. Could you tell me w
4、hen he retired such a famous company? (retired 后加from)3. While visit the park, I met a friend I once worked together with in Beijing. (visitvisiting)4. His first book is of great use for our course, but his latest one is not worthy reading. (worthyworth)5. The temple is now in bad conditions, and it
5、 needs to be repaired. (conditionscondition)6. He struggled on his feet and left without a word. (onto)7. The police arrived at the spot which the car accident happened and took pictures. (whichwhere)8. If only we arrived in time, we would not have missed the train! (第一个we后加had)9. I hope our governm
6、ent can pass a policy aiming at reducing waste. (aimingaimed)10. A sheep fed on this kind of special grass usually grows much faster than one on ordinary grass. (fedfeeding). 完成句子1. Only if the red light comes on is there any danger to employees. 只有红灯亮时才有危及职工的险情。2. Our policy is to focus on developi
7、ng these areas. 我们的政策着眼于把这些地区发展起来。3. Everybody knows, but nobody is supposed to know. 本来谁也不该知道, 结果人人都知道。4. When they saw the horse. all stood still in wonder. 当他们看到这匹马的时候, 他们都惊奇得呆住了。5. We shall make a trip on May Day, weather permitting. 天气允许的话, 我们五一节将外出旅游。. 阅读理解AAt the beginning of the 20th century
8、 there were more than a million lions worldwide. Today there are less than 30 000 in the wild. The remaining lions are increasingly threatened by habitat loss, hunting activities to protect farms and cattle. For generations, Masai tribesmen(部落成员) on the large African plains in southeastern Kenya hav
9、e hunted lionsto protect their farms and cattle. Today they celebrate the lions life. Noah is an elder in the Masai community. “We have decided as a community of the Masai to lay down our spears, and there will be no more killing of lions in our community. ” He is part of a group of Masai visiting t
10、he United States promoting (推广) the Predator (捕食性动物) Compensation Program. Conservation Internationals Frank Hawkins explains, “The Masai have been living with wildlife for many generations and it has been a conflicting relationship in many ways. They compete with the animals for food as lions eat t
11、heir cattle. Were trying to find ways in which the wildlife will become something useful to them. ” They had the Predator Compensation Fund founded in 2003. After much discussion, a group of Masai farmers agreed to protect lions. In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owne
12、r will be paid market value for the dead animals from the fund. One man said that in the past, when a lion killed cattle, they killed it on the spot. And now, after the start of the program, the Masai see the lion population growing. Since 2003, only four lions have been killed here. 【文章大意】本文主要介绍了Ma
13、sai人从前猎杀狮子, 导致狮子数量减少, 到后来实施了“捕食性动物补偿计划”, 他们不再猎杀狮子的这个变化过程。1. What is this passage mainly about? A. The wildlife in the world. B. Lions and the Masai. C. The reason why lions are killed. D. The living ways of the Masai. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, 文章的关键词就是Masai和lions。2. Masai tribesmen killed lions before 20
14、03 _. A. because lions were dangerous for people thereB. because dead lions were worth a lot of moneyC. because they wanted lions meat D. because they wanted to protect their farms and cattle【解析】选D。细节理解题。从第二段“For generations, Masai tribesmen on the large African plains in southeastern Kenya have hun
15、ted lionsto protect their farms and cattle. ”可知, Masai人是为了保护他们的农场和牲畜才杀死狮子的。3. According to the passage, why havent Masai tribesmen killed many lions since 2003? A. Because lions dont eat their cattle any more. B. Because they will be fined if they kill lions there. C. Because if a lion kills their c
16、attle, they will be paid for the dead animals from the fund. D. Because there are less than 30 000 lions in the wild now. 【解析】选C。细节理解题。从第四段“In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owner will be paid market value for the dead animals from the fund. ”可知, 现在如果有狮子或别的肉食类动物杀死了他们的
17、牛, 他们就可以从“捕食性动物补偿基金”里获得补偿, 所以他们没必要再杀狮子了。4. What do you think of the Masai? A. Reasonable. B. Cruel. C. Poor. D. Stupid. 【解析】选A。推理判断题。从为了保护牲口不得已而杀狮子, 到得到补偿后同意保护狮子, 都显示了Masai人是很通情达理的。B(2020保定高二检测)Not so long ago, a sailor sailing across the cold waters of the northern Pacific Ocean might have had ever
18、y chance of meeting a sea cow. This cow would have measured 10 meters long and weighed between five and ten tons and it would spend most of its day moving slowly in the seas, eating grass growing underwater. The cow in question was known as Stellers sea cow, which has now died out. Today, many peopl
19、e dont know that such a strange creature once existed, or dont know its unbelievable story, but many scientists have discovered many fundamental facts about this mystical (神秘的) animal. Surprisingly, the first recorded sighting of a Stellers sea cow didnt happen until 1741, when a sailing expedition
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-369926.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
武汉专版2020春八年级语文下册第六单元23马说习题课件新人教版2020032318.ppt
