《创新设计》2017年高考英语人教版全国一轮复习课时作业: 必修二 UNIT 1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 创新设计 创新设计2017年高考英语人教版全国一轮复习课时作业: 必修二 UNIT WORD版含解析 创新 设计 2017 年高 英语 人教版 全国 一轮 复习 课时 作业 必修 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家.完形填空体裁:记叙文话题:关爱词数:279时间:17There was still a steady rain when Amee trudged into the shelter at the bus stop that evening.Sitting heavily on the bench,she_1_ when things would ever change.So much had been_2_The physical therapy(理疗) after the auto_3_ was only supposed to be for a coupl
2、e weeks.The weeks had_4_ months,and although she could_5_ now,she still fought for_6_ on her steps,and the numbing ache still_7_ her of sleep most nights.Her broken collarbone still ached.Suddenly,Amee was_8_ of white service shoes in front of her line of vision.Surprised,she followed the strong uni
3、formclad legs up to see slightly fat tan_9_ grasp around an ample waist within a bright blue scrub shirt.She_10_ into a pair of crinkledrimmed kind brown eyes,and_11_ a woman was speaking to her.“You all right,honey?” she was saying.Without warning,Amee burst into_12_In seconds,the woman had stepped
4、_13_,and pulled Amees head to her ample bosom(胸),and held her quietly close.The moment passed,and Amee straightened up,_14_ again and again through her tears for not answering her at once.“Stop,Amee,” said the soft voice.“Dont be_15_The sun will come out again for you.” _16_ she kissed Amees forehea
5、d,and_17_ to walk away.“Wait!” cried Amee,“How did you know my_18_?”“A little bird told me,child.”As Amee blinked in astonishment,the bus arrived,_19_ her view.As she stood up,shaking her head,the_20_ came again.At the same moment was the breaking sunbeams.In the mist steaming off the pavement Amee
6、distinctly heard,“Dont be sad.The sun will come out again for you.”1A.wondered Bexamined Cconcluded Danalysed答案Awonder“想知道”;examine“检查”;conclude“总结”;analyse“分析”。根据下文可知,Amee想知道发生在自己身上的不幸什么时候能够得到改变,所以选A。2A.right Bvaluable Cpositive Dwrong答案D从下文Amee所遭受的痛苦可以判断,她经受了太多的“不公正的(不幸的)事情”,故选D。3A.event Baccident
7、 Cmatter Dincident答案B“车祸”属于偶然发生的不幸事件,故应该选accident。4A.stretched to Bled to Cexposed to Drelated to答案A原本是两个星期的理疗“延长到”几个月。stretched to“拉长到;延伸到”。lead to“导致”;expose to“暴露;揭露”;relate to“与有关系;将与联系起来”。5A.drive Bwalk Csit Dstand答案B根据下面的she still fought for _ on her steps可以判断,句子意思应该是“尽管她现在能走路了”,故选B。6A.freedom
8、 Battraction Cbalance Ddelight答案C根据句意可知,尽管她现在能够走路了,但她走得不稳当,需要努力保持步子的平衡。7A.robbed Breminded Caccused Dpresented答案Arob sb of sth“掠夺;抢夺”,本句指麻木的疼痛让她夜里不能睡觉,也就是说疼痛掠夺了她的睡眠。remind sb of sth“提醒某人某事”;accuse sb of sth“控告某人某事”。8A.afraid Bfrightened Caware Dwarned答案Cbe aware of“意识到;知道”,符合句子意思。be afraid of“害怕”;be
9、 warned of“警告”。9A.legs Bfeet Carms Dhands答案D只有hands才可以grasp around an ample waist。10A.looked up Bput forward Cmade sense Drejected to答案AAmee原来是坐着的,看这位夫人的眼睛,需要“抬头向上看”,故选A。put forward“提出”;make sense“有意义”;reject to“反对;拒绝”。11A.announced Brealized Cdebated Dclarified答案BAmee应该是“意识到”这位夫人在给她说话。其他选项不符合句意。12A
10、.laughter Btears Cflames Danger答案Bburst into tears“大哭起来”,下文_ again and again through her tears for not answering her给出提示。13A.far Bswift Cclose Dthorough答案C根据下面的句子意思可知选close。下文中的and held her quietly close也给出了提示。14A.approving Bdefending Cconcentrating Dapologizing答案DAmee因为没能立即回答这位夫人的问话而向她一次次地“道歉”。15A.
11、sad Bstrict Centhusiastic Dcautious 答案A这位夫人安慰Amee,让她不要“伤心”。下文也有提示。16A.Severely BGently CConveniently DThrillingly答案B从上面这位夫人的行为可以判断此处应该选gently“温柔地”。17A.turned Bsped Cpassed Dassisted 答案Aturn“转身”,在吻过Amee的前额后,这位夫人转身走了。18A.address Btelephone number Cname Dprofession答案C根据文中“Stop,Amee,” said the soft voic
12、e.可知这位夫人知道的是Amee的名字。19A.pressing Bsuggesting Cexpressing Dblocking答案D汽车来了,“当住”了Amee的视线。20A.voice Bnoise Cwoman Dbus答案A根据最后一段可知,这位夫人的“声音”又回荡在Amee的耳边。.阅读理解体裁:说明文话题:文化词数:372时间:7A study,led by Professor Niels Bohr in the University of Aarhus,found that the proverb “Two heads were better than one” was no
13、t always right.It was right only when both partners were equally competent(能胜任的) and could freely discuss their disagreements.As individuals we are very good at combining information from different sources to arrive at a judgement that is more accurate than from either source on its own.For example,
14、we can better judge the speed of an approaching car by combining vision and sound.But,can two people combine their sensory information?“When we are trying to solve problems,we usually put our heads together in teams,calling on each others opinions,” says Professor Niels Bohr.“For our study,we wanted
15、 to see if two people could combine information from each other in a difficult judgement task and how much this would improve their performance.”Volunteers came into the lab in pairs and were asked to watch a very weak signal that was shown on a computer screen.If they disagreed about when the signa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-373867.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
