高二第一学期英语(牛津上海版S2A)课件::UNIT2 《CONTINUOUS LEARNING》-WRITING WORD版含解析.ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- CONTINUOUS LEARNING
- 资源描述:
-
1、Unit2 Continuous learningArgumentative Writing(议论文)评分标准v 高考(25分制)v Structure 3v Content 10v Language 12Step 1 审题v 2001年高考作文:v 请你谈谈汽车进入家庭后,对家庭,环境和经济可能产生的影响.v Nowadays private cars have entered quite a lot of families,and more and more people are considering buying themselves private cars.What impact
2、will private cars make on families,environment and economy?1.提炼中心话题2.Brainstorming3.初步确定中心观点Practice:v 2003年高考题:v 你的好友因家境一般买不起名牌而闷闷不乐,给他写封信,谈谈你的看法和建议.v 收信人:徐海青v 寄信人:黄平v 写信日期:2003年6月8日Step 2 列提纲中心句v 1.Private cars enable people to enjoy more flexible transportation.v 2.Private cars promote the develo
3、pment of economy in many fields.v 3.Too many private cars make the pollution problems worse.Step3:动笔结构1.Introduction paragraph;2.Supporting part;3.Conclusion paragraph132Introduction paragraphv To write one or two sentences to explain the background of the topic,then give the topic sentence.Practice
4、:Whats your view on keeping unusual animals as pets,like a snake,a crocodile(鳄鱼),etc.?Sample beginningv(Most people will agree that pets make peoples lives fuller and more beautiful.It is true that keeping pets benefits people a lot.)But I dont think keeping unusual pets is also good to people.There
5、 are three reasons for that.topic sentencebackground of the topicUseful phrases for this partv First,firstly,first of all,at first,above all;v Second,secondly,then,besides,furthermore,in addition,in addition to;v At last,last but not least.v Topic for thought:v 当前,越来越多的人参加夜校学习,不同的人有不同的目的,请谈谈你的看法。Sam
6、ple writing for the supporting partFirstly,more practical knowledge,such as a god command of a foreign language or computer skills,will provide people with better and wider job opportunities.For adults,especially for those who are at present laid down from their work,will be well prepared when retur
7、n to the job market.Secondly,attending evening school can help people kill their spare time.Many people choose to go to evening school simply because they seem have nothing to do.In the evening school,they can make friends with others.general reasonssupporting detailsConclusion paragraphuseful phras
8、es for this paragraph:in a word,to conclude,to sum up,in short,etc.In this part,you should restate your topic and give a short summary.revisionintroduction(topic sentence)reason 1reason 2reason 3detailsdetailsdetailsconclusionexamples,data facts,reasoningPractice:v 根据下列表格提示写一篇题为“The Life Expectancy
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374051.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
