2021-2022学年高中英语 Unit 1 Lifestyles Language Points(Ⅰ)(Warm-up .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年高中英语 Unit Lifestyles Language PointsWarm-up 2021 2022 学年 高中英语 Points Warm up
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(一)语言知识练习固基础.单句语法填空1Even if it rains(rain) tomorrow,the football match will take place.2My father is coming(come) to see me this Saturday.3Such sceneries are very beautiful and relaxing(relax)4They were filled(fill) with wonder at the new waterfall.5What information should be needed in a compl
2、aint(complain)?6It took me more than an hour to get(get) home.7I decided to go off to work as usual though it was raining heavily.8He had a finger cut off by a machine while/when working.9At the age of sixty he took up the study of Russian.10Several young girls were sitting around looking bored(bore
3、).完成句子1虽然我喜欢这顶帽子的颜色,但我不喜欢它的形状。While/Although I like the color of the hat,I do not like its shape.2她父母为她上大学作出了许多牺牲。Her parents made many sacrifices so that she could go to university3这个女孩在公共场合总是大声喧哗。The girl is always talking loud in public.4这里所有学生都是属于一中的。All the students here belong to No.1 Middle S
4、chool5你写报告需要多长时间?How long will it take you to write your report?高考题型练习提能力.阅读理解My husband and I used to live in the city.But we often faced a lot of problems there.There was a lot of latenight noise.It was difficult to find parking.And the rent of the apartment was high.Finally,my husband and I decid
5、ed to move to the suburb outside Boston.We started looking for our new home.It turned out that many other people were also moving to the suburbs and it wasnt easy to find a nice house there.Finally we went to see a small and dark house.It needed a lot of work.But it was well built and it was on a st
6、reet where we could walk to Starbucks,restaurants and bus stops.Well,before I knew it,we had made an offer and the house became ours.On our first night in the house I cried for five hours.I thought we had made the wrong decision and I wanted to go back to the citythe house was smelly and old.And man
7、y families and old people lived around it.But after thinking of the problems we had when we were living in the city,I calmed down.Besides,our new home wasnt that bad,after all.I had a driveway of my own.There were three big bedrooms and a backyard for my dog.Oh,how lovely the sound of nothing wasI c
8、hanged the house inch by inch and it became a very comfortable home.We have been in our house for over two years until now and its the best move we have ever made.While Im glad I can drive into the city in fifteen minutes and enjoy all it has offered,Im always happy to return home.【语篇解读】作者一家人不愿意生活在城
9、市,于是搬到了郊区,开始时很不适应,后来觉得生活在郊区也是挺好的。1Why did the writer and her husband move to the suburb?AThey found jobs there.BThey could only afford a small house.CThey dreamed of living in the country.DThey no longer liked living in the city.D细节理解题。根据第一段的描述可知,生活在城市有种种不好,所以作者一家决定搬到乡下去。故选D项。2On the first night in
10、the house,the writer Awas too excitedBfelt scared living thereCregretted moving there at firstDwas moved to tears by its quietnessC细节理解题。根据第三段前两句“On our first night in the house I cried for five hours.I thought we had made the wrong decision and I wanted to go back to the citythe house was smelly an
11、d old.”可知,刚到的那天晚上,作者认为自己做了错误的决定,为搬家感到后悔,故选C项。3What does the underlined sentence in Paragraph 3 show about the house?AIt was lovely.BIt was really quiet.CIt had nothing in it.DIt had beautiful sound.B句意理解题。划线句子的意思是:周围没有声音是多么好啊,说明了居住环境是很安静的。故选B项。.阅读七选五Training for a marathon (马拉松) requires careful pre
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-380438.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
