2021-2022学年新教材人教版英语选择性必修第二册课时作业:UNIT 1 SCIENCE AND SCIENTISTS 泛读 技能初养成 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教版英语选择性必修第二册课时作业:UNIT SCIENCE AND SCIENTISTS 泛读 技能初养成 W
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二).单句语法填空1Give the bottle a couple of shakes before pouring(pour) the juice.2We are determined to defend (defend) our motherland at all costs.3Klan called his assistant (assist),Hasher,to take over his duties while he went out.4Early astronomers (astronomer) thought that our planet was the ce
2、ntre of the universe.5He stopped,shifting (shift) his cane to his left hand.6He came down with illness last night and is still under emergency treatment.7Someone must be put in charge of writing down all the ideas.8Fires broke out everywhere,the entire city went up in flames.9The characters in the b
3、ook are vividly (vivid) presented.10I was disappointed whenever the cook found fault with me.完形填空It was New Year time. We were travelling in a van(小型货车) distributing toys to the homeless. When we 1 the spot, something caught my eyes. Something or someone was moving in the rubbish. Soon I 2 that it w
4、as the home of a poor family. There were two 3 , both about my age at the time, and a lady I supposed to be their mother. They sat there hopelessly.As a little girl myself I was 4 interested in the little girl. How 5 our lives were. She lived for the day, 6 through the rubbish for something to fill
5、her stomach. I on the other hand was well looked after and never had to worry about 7 . I had a good education and thus a 8 future. I looked at the little girl. The only 9 she had was the wornout dress that she was wearing.Seeing this little girl I made the decision to give away a doll that had belo
6、nged to me for a while. When the van came to a 10 ,I stepped out,called the girl over and placed the doll in her hands. At first she looked at me with 11 and wasnt certain what to do, but then she smiled and I saw 12 in her eyes. I went back into the vehicle and we started to 13 off, and thats when
7、we realized the little girl was running 14 . We stopped again and opened the door. The girl had 15 with us. She looked directly at me and said two simple words “Thank You”【语篇解读】本文是一篇记叙文。本文通过一个贫穷小女孩接受礼物的故事告诉人们要懂得感恩。1A.leftBchangedCchose DapproachedD根据下文中的“When the van came to a ,I stepped out”可知,当我们接
8、近(approached)目的地的时候,有东西引起了“我”的注意。2A.guaranteed BrealizedCdecided DacceptedB根据空后的“it was the home of a poor family”并结合语境可知,“我”很快意识到(realized)那是一户贫困人家的家。3A.boys BchildrenCdrivers DadultsB根据下文中的“both about my age at the time.”及第二段的“As a little girl myself”可知,当时那里有两个和“我”的年龄差不多大的孩子,还有一位女士,可能是他们的母亲。4A.sti
9、ll BlessCespecially DprobablyC根据语境可知,作为一个小女孩,“我”尤其(especially)对那个小女孩感兴趣。5A.similar BdifferentCdifficult DordinaryB根据下文中的“She lived for the day.to fill her stomach”和“I on the other hand was well looked after. a future.”可知,我们的生活差别(different)很大。6A.searching BgettingCrunning DbreakingA根据上文中的“Something o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381916.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
