分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型安徽省滁州市定远县育才学校2020-2021学年高一11月周测英语试题(11月21日) WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:382273
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:94.26KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    安徽省滁州市定远县育才学校2020-2021学年高一11月周测英语试题11月21日 WORD版含答案 安徽省 滁州市 定远
    资源描述:

    1、高考资源网() 您身边的高考专家定远育才学校2020-2021学年度11月份周测(11月21日)高一英语试题第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. How old is the womans bicycle?A. Three years old. B. Four years old. C. Five years old.2. What are the speakers mainly

    2、 talking about?A. The football. B. The money. C. The birthday.3. What would Mr.Wolf like to drink?A. A coke. B. A cold beer. C. Nothing.4. Where are the speakers?A. In the womans house. B. In a shop. C. In a hotel.5. What does the man mean?A. He likes to put money in the bank because of security(安全)

    3、.B. He doesnt like to put money in the bank at all. C. He likes to put money in the bank because it has no risk.第二节 (每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。听第6段材料,回答第6,7题。6. Whats the probable relationship between the

    4、 two speakers?A. Husband and wife. B. Salesman(售货员) and customer(顾客). C. Teacher and student.7. What color will the woman choose?A. White. B. Yellow. C. Green.听第7段材料,回答第8 至9题。8. Where is the nearest post office?A. About five blocks away. B. Next to a police station. C. At any store.9. What does the

    5、woman advise the man to buy?A. A police report. B. A guide book. C. A stamp and an envelope.听第8段材料,回答第10至12题。10. What language does the woman speak?A. Spanish and French. B. German and French. C. Spanish and German.11. What does the woman think is the most help to learn the language?A. Radio program

    6、mes. B. Travel. C. Movies.12. What does the man think should be done first?A. Have more practice. B. Find a good teacher. C. Get some knowledge of the language.听第9段材料,回答第13至16题。13. How old is Cory?A. 7 years old. B. 9 years old. C. 16 years old.14. Whats the womans favorite hobby now?A. Skiing. B. S

    7、wimming. C. Acting.来源:15. What does the woman think of playing computer games?A. Its relaxing. B. Its a waste of time. C. It helps her make friends.16. Whats the relationship between the speakers?A. Classmates. B. Neighbors. C. Relatives.听第10段材料,回答第17至20题。17. When did the explosion happen?A. In the

    8、morning. B. In the afternoon. C. In the evening.18. Where is Joy Hortons home?A. On Lake Ontario. B. In eastern New York. C. In northern New York.19. What dropped onto the floor of her kitchen?A. A plate. B. A knife. C. A spoon.20. Where did Horton walk to get help?A. To the police station. B. To he

    9、r daughters home.C. To her neighbors home.第二部分阅读(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。AFrom writers to scientists, here are the amazing stories of women you may not know about, but certainly should.Murasaki Shikibu You may be familiar with lots of novels by male writers, f

    10、rom Mark Twain to Charles Dickens. But their works may not even have existed if it hadnt been for Murasaki Shikibu, a Japanese woman widely considered to be the worlds first novelist. In addition to a two-part novel called The Tale of Genji, Shikibu also wrote a book of poems. Maria Sibylla Merian T

    11、oday, children as young as preschool age can happily explain how a caterpillar (毛虫) turns into a butterfly. But there was a time when no one knew this not even scientists. Until the 1670s, scientists thought that caterpillars and butterflies were two totally different creatures. Thanks to Maria Siby

    12、lla Merian, we know the truth about these beautiful insects. Ada LovelaceAda Lovelace, born in 1815, was the daughter of famous British poet Lord Byron, but she wasnt a poet herself. She was the worlds first computer programmer. Lovelaces mathematical (数学的) talent was obvious at a young age and caug

    13、ht the attention of Charles Babbage. Babbage designed the early computing machine that he hoped would be able to quickly solve math problems. In addition to helping Babbage design the early computer program, Lovelace was also the first to recognize that the machine might be able to do more than calc

    14、ulation.Tu Youyou Tu Youyou, born in 1930, became the first Chinese scientist to win the Nobel Prize in Physiology or Medicine. In the 1970s, Tu worked to find a way to prevent the spread of malaria (疟疾). She discovered artemisinin (青蒿素), which is used in life-saving, malaria-fighting drugs around t

    15、he world today. 21. What can we learn about Murasaki Shikibu?A. She was a famous poet. B. She was highly educated.C. She was an award-winning writer. D. She was a pioneer in novel writing.22. What is Ada Lovelace best known for?A. Her family background. B. Her mathematical talent.C. Her work on comp

    16、uter programming. D. Her invention of computing machines.23. Who made a great contribution to the prevention of a common disease?A. Murasaki Shikibu. B. Maria Sibylla Merian. C. Ada Lovelace. D. Tu Youyou.BIf you think that Internet shopping on a Sunday gets you the best deals,then think again.Tuesd

    17、ay is actually the best day of the week if you want to grab a bargain,according to an exhaustive analysis of online shopping.Thursday is the second best day followed by Fridaybut Sunday is when you are least likely to make a saving.The study also looked at months and found that the preChristmas rush

    18、 in November is when there are most bargains around on the weband not the January sales.US retailer(零售商) reporting service Sum All examined 3,000 companies and half a billion transactions(交易) as part of its report.It worked out the average discount(折扣) offered to consumers on each day of the week an

    19、d over different times of the year.The best day of the week was Tuesday where savings were 4.81 percent,followed by Thursday on 4.80 percent.In third place was Friday at 4.65 percent,then Wednesday at 4.13 percent and Monday at 4.11 percent.Only the foolish would shop on a Saturday where the discoun

    20、ts were typically 3.84 percentand Sunday was the worst with 3.37 percent.The analysis by month is even more surprising as most people think that waiting until the postChristmas sales would yield the biggest discounts.In fact,November is when you will get the largest savings at 5.99 percent on averag

    21、e.January came in second at 4.95 percent,followed by May at 4.50 percent.The worst month to buy online was March where you could expect to save just 2.76 percent.Consumers and experts have been speculating for years about the best time to shop online.Booking a flight has almost become a science with

    22、 some claiming that buying six weeks before you travel guarantees you the best price.However,a recent analysis by the US Airlines Reporting Commission found that was not actually the case.Not only did the sixweek window fail to pile up,in some cases the best fares were on sale as long as 24 weeks be

    23、fore departure.The ARC said that booking well in advance is best advised for busy routes or long haul flights(长途航班),as the price only tends to go up.24.If a buyer wants to buy cheap goods online,hed better go to the shop on A.TuesdayB.Thursday C.Friday D.Sunday25.Most web sellers often provide barga

    24、in on the web .A.after New Years DayB.during Valentines DayC.on Mothers DayD.before Christmas26.Which of the following statements is True according to the third paragraph?A.The best day of the week was Tuesday where savings were 4.8 percent.B.In third place was Thursday where savings were 4.65 perce

    25、nt.C.Sunday where the discounts were 3.37 percent was the worst.D.Customers can get the best savings on Saturday.27.What is the meaning of the underlined word “speculating” in the fifth paragraph?A.Quarrelling. B.Objecting.C.Searching. D.Considering.CDo you shop online with websites like Taobao?The

    26、money you pay doesnt go directly to the seller.Instead,it goes through Alipay,which keeps your money for a while.After you receive your goods and click the “confirm receipt” button,Alipay then gives the money to the seller.The process is called “third party online payment”.There is a transfer statio

    27、n,or a third account,between sellers and buyers to make online shopping safe.Buyers dont need to worry about paying for goods and then receiving nothing.Sellers also get rid of the risk of receiving no money after sending out goods.These transfer stations are usually set up by payment service compan

    28、ies such as Alipay,Tenpay and Yeepay.Among them,Alipay is the biggest in China.It has more than 270 million active users,according to Xinhua.While most online sellers and shoppers like the third party online payment system,banks are not very happy.That is because companies like Alipay are fighting o

    29、ver money with the banks.Users can invest in financial products through Alipay and make money.Thus lots of people choose to put money in Alipay rather than in banks.But WeChat payment is not the same.WeChat doesnt have its own account.When paying through WeChat,the buyers money goes directly to the

    30、sellers.Thats why so many people are excited about receiving and handing out “red envelopes” or gift money to their friends on WeChat.Whether Alipay or WeChat payment,they are all trying to attract more users and make online shopping easier.These two companies are also promoting payments through fin

    31、gerprints.New payment methods such as quick response codes have become popular too.28.How many ways to pay are mentioned in the passage?A.2 B.3 C.4 D.529.Paragraph2 mainly wants to introduce how.A.Alipay worksB.to run a Taobao shopC.to make your money safeD.to make money by using Alipay30.According

    32、to the passage,we can imaginein the future.A.real money will not be used.B.Alipay will take the place of banks.C.payment through finger prints will be popular.D.third party online payment is sure to avoid all the risks in trade.31.What does the passage mainly talk about?A.Some ways to pay in our dai

    33、ly life.B.The advantage of third party online payment.C.Using new technologies to do online shopping.D.It is convenient to do the shopping online using Alipay and WeChat.DLetter OneDear Editor,After I finish my homework,I often go online and chat with my friends.Sometimes I play computer games.But m

    34、y parents hate to see me playing games on the computer.Maybe they have heard too much news about how QQ and computer games harm children.Once I went to a net bar (网吧) to play games after school.But after that I told my parents that I was playing basketball at school.I said so because I didnt want to

    35、 make them unhappy.I feel bad about it.However,I need to rest for a while by playing computer games after studying for a long time.I really want my parents to understand that.Do foreign parents do the same to their children?Please help me.Li Ping,BeijingLetter TwoDear Li Ping,I dont think its strang

    36、e for parents to keep their children away from anything bad.Foreign parents will do the same as your parents!They may not let their children watch TV for too long a time,or like your parents,they dont want their children to play computer games.Talk to your parents and be honest to them,I think.Tell

    37、them what you are doing and why you are doing so to make them understand you.Its never good to do things behind your parents.They arent fools as you think sometimes!Our parents seem to know what is the best for us.Remember:to be honest is the best way.Good luck,Rebecca32.From the passage we can lear

    38、n that LiPing often.A.talks with his friends on the InternetB.plays basketball after schoolC.plays computer games at homeD.chats online before homework33.The boy goes online.A.to get news on QQB.just to have a restC.to show he hates studyD.to make new friends34.The underlined sentence in Letter Two

    39、means“”.A.You must do everything in front of your parentsB.You must always listen to your parents carefullyC.You should not do anything that makes your parents worry about youD.You should tell your parents what you do before or after doing it35.The editor thinks.A.children should play computer games

    40、 in the net bar secretlyB.playing computer games can be very helpful to childrens studiesC.children should be honest and try to make their parents understand themD.foreign parents dont care for their children as much as Chinese parents第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Ho

    41、w to Realize Your PotentialIve always wanted to reach my full potential and abilities.I want to tell you about four changes I madeand you can maketo reach your highest potential:Write down your goals.You set these goals.Dont let anybody else tell you what your goals should be.Think of success like b

    42、reathing air;your last breath is important,but its your next breath thats important.Goals keep you focused on whats next.36Choose things just out of reach.Dont just think about what is “realistic”.The problem with realistic thinking is that its usually based on what others think is possible.37 Whene

    43、ver you start a task with a mind toward the potential outcome,you will limit the actions required to realize that goal.38Never do anything normal.Take massive action until one day it is a habit for you.People will ask you:“Why are you still out this late?What are you doing calling on a Saturday?You

    44、never quit,do you?”39 Big goals require big actions.Reaching your full potential requires massive actions.Stay persistent(坚持).How do you get a nail in a wall?You hit it over and over again.40The ability to persist on your path is a secret common to those who make it.Reaching your potential requires

    45、you to be persistent.A.Take massive action.B.And even “What are you on?”C.Rome wasnt built in a day.D.They dont know your potential.E.Dont let anyone else judge your success.F.And writing them down keeps you on track.G.How much success have you got in your life?第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分1

    46、5分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。One Thanksgiving Day,my best friend,Jane,and I found out our teacher Edward was having some financial(经济的) difficulties,we decided to help.When Jane told her family about our plan,her mother was 41.Together they searched their house for things they could 42

    47、.Her mother pulled out a big turkey and saying,“Thanksgiving Day wont be 43 without a turkey dinner.”Before 44 gifts,we said some words of appreciation for the wonderful chance to 45 others.I will never forget the 46 look of our teacher and his wife when they 47 the door; their four children stood a

    48、round them as we handed out the gifts.It was a cold night.48 ,we all felt warm inside.Last month 49 I was in a meeting,my secretary informed me,“Your high school teacher Mr Edward is wondering if you could 50 him a few minutes.”I left my meeting and went to my office 51.My teacher and I hugged and b

    49、egan to speak of the last 42 years.He told me he 52 remembered that cold winter night when we brought the 53 of Thanksgiving Day to his family.The food and gifts were certainly 54,but what warmed his heart that night was to see a group of teenagers who understood the 55 of Thanksgiving Day.41.A.emba

    50、rrassedB.disappointed C.moved D.calm42.A.sell out B.use up C.throw away D.give away43.A.ordinary B.complete C.usual D.important44.A.sending B.receiving C.opening D.posting45.A.challengeB.impress C.fool D.help46.A.anxious B.surprised C.charming D.terrified47.A.pushed B.knocked C.answered D.closed48.A

    51、.Besides B.Therefore C.Otherwise D.However49.A.while B.after C.before D.since50.A.spare B.bring C.save D.award51.A.nervouslyB.hurriedly C.proudly D.worriedly52.A.just B.already C.even D.still53.A.warmth B.excitement C.pleasure D.experience54.A.accepted B.offered C.appreciated D.admitted55.A.gifts B.

    52、history C.activitiy D.spirit第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Going to a British high school for one year was a very 61_(enjoy) and exciting experience for me. I was happy 62._ the school hours in Britain because school starts around 9 a.m. and ends about 3.30 p.m.,which means

    53、I could get up an hour 63._(late)than usual ,as schools in China begin before 8 a.m. On the first day, I 64._ (sit ) next to a girl 65._ name was Diane. We soon became best friends. During the assembly, the headmaster told us that the best way 66._( earn) respect was to devote 67._ (we) to study and

    54、 achieve high grade.This sounded like my school in China. In our class there were twenty-eight students. We had to move to different classrooms for different 68_(class). We also had different students in some classes, so 69._ was a struggle for me to remember all the faces and names.My teachers gave

    55、 me much 70._(encourage) and I enjoy all my subjects.第四部分写作第一节短文改错(满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线(划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。My father is engineer.Although he

    56、 is in Africa most time of the year and there isnt much time for him to reunite with the family,but we are all proud in him.He builds railways there.It is an importance part of the great Belt and Road Project.At first people there found the Chinese and their work strangely.My father often saw people

    57、 running after trains out of curious.People there even didnt understand that the Chinese people work very hard.Gradually,however,the African people come to see the benefits bringing by the railways and they are now willing to make friends with the Chinese here.My father has already made some African

    58、 friends and one of them is planning to come to visit us.We are looking forward to show our African guest around our city. 第二节 书面表达(满分25分)假定你是李华,你的美国朋友Ann在一个月前来到中国上学,她发来邮件说她与同学相处方面遇到了一些问题。请你根据以下提示给她回一封邮件,内容包括:1. 表示理解;2. 提出建议;3. 表达祝愿。注意:1. 词数100左右(开头已给出,不计入总词数);2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Ann,I am sorry

    59、to hear that youre having trouble in getting along with your classmates in your new school. _Yours,Li Hua听力:1-20 AACBB BABBA BCCCB AAACB阅读 A 21-23 DCD B【语篇解读】也许你认为周日是网上购物的最佳时间,然而调查发现周二才是最佳网上购物时间。24.A推理判断题。根据文中第一段前两句叙述可知选A。25.D细节理解题。根据第二段“The study also looked at months and found that the preChristma

    60、s rush in November is when there are most bargains around on the weband not the January sales.”一句可知D正确。26.C推理判断题。根据第三段所列数据可知周日的折扣最低。27.C词义猜测题。根据后面提到的“最佳网上购物时间”可知应该是“寻找”。C【语篇解读】本文是一篇说明文,主要描述了网上付费的几种方式。28答案D解析推理判断题。根据“Alipay,Tenpay,Yeepay,banks和WeChat”可知提到了五种方式。故选D项。29.答案A解析推理判断题。根据文章内容可知第一、二段主要介绍支付宝的

    61、功能,故选A项。30.答案C解析细节理解题。根据文章最后一段中的“These two companies are also promoting payments through finger prints.New payment methods such as quick response codes have become popular too.”可知未来指纹支付会受欢迎。故选C项。31.答案AD【语篇解读】本文为两封信,第一封是求助信。作者在信中表达了自己的父母对于自己上网不理解,不赞同的烦恼。第二封信是建议信。作者建议LiPing应该和父母开诚布公地谈一谈。32.答案A解析细节理解题。

    62、由第一部分中的“After I finish my homework,I often go online and chat with my friends.”可知B、D两项错误,又因该段中“Once I went to a net bar to play games after school.”可知C项错误,故选A项。33.答案B解析细节理解题。由第一部分中的“However,I need to rest for a while by playing computer games after studying for a long time.”可知B项正确。34.答案D解析推理判断题。画线部分

    63、直译为“坦诚是最好的解决之道。”又由该部分的第二段第一句“Talk to your parents and be honest to them,I think.”可知本句的言外之意就是D项。35.答案C解析推理判断题。作者认为LiPing不应该瞒着父母到网吧玩电脑游戏;外国父母和中国父母一样关心自己的孩子;孩子们应该诚实而且要尽可能使父母理解自己。故选C项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)【语篇解读】本文是一篇说明文。作者在文章中介绍了四个关于如何实现你的最大潜能的方法。36.F根据小标题Write down your goals.可知此段是关于写下目标内容;再根据前一句“Goals

    64、 keep you focused on whats next.”目标让你专注于下一步。可知此处说目标goals的好处,且选项F中的them指代的是goals。故F项“把它们写下来能让你坚持下去”切题。故选F项。37.D根据前一句“The problem with realistic thinking is that its usually based on what others think is possible.”现实主义思维的问题在于,它通常建立在别人认为可能的基础上。可知此处与others这些人有关,且选项D中代词They指的就是others,possible与potential意思

    65、相近。故D项“他们不了解你的潜力”切题。故选D项。38.A根据本段第二句“Take massive action until one day it is a habit for you.”采取大量的行动,直到有一天它成为你的习惯。可知此处小标题选与action有关。故A项“采取大量的行动”切题。故选A项。39.B根据上文“People will ask you:Why are you still out this late? What are you doing calling on a Saturday?You never quit,do you?”可知此处应该继续选择人们所问的问题,且与行

    66、动有关,故B项“甚至是你在做什么?”切题。故选B项。40.C根据小标题Stay persistent.可知本段关于坚持;再根据前一句“You hit it over and over again.”你一遍又一遍地敲打它。可知此处应该选择坚持不懈,与日复一日努力相关的选项。故C项“冰冻三尺,非一日之寒”切题。故选C项。第三部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者和同学们在感恩节给老师送去食物和礼物,帮助老师度过经济困难时期,感恩精神温暖了彼此内心。41.C此处指简把我们的计划告诉了家人,她的母亲很感动。下文母亲

    67、拿出火鸡给老师是她被感动的具体表现,故选C项。42.D文中表示“寻找可以送给别人的东西”。故选D项。43.B此处指没有火鸡的感恩节是不完整的,故选B项。44.A根据“we said some words of appreciation for the wonderful chance toothers.”可知这里意思是在送礼物之前,故选A项。45.D根据这里指我们为有机会帮助别人,说着感谢的祈祷。故选D项。46.B此处指我永远忘不了老师和他妻子当时脸上吃惊的表情,故选B项。47.C此处指老师应声开门,是answer the door,故选C项。48.D此处指虽然是一个寒冷的夜晚,但我们感到内心

    68、温暖,故选D项。49.A上个月,当我在开会时,我的秘书告诉我:“你们的高中老师爱德华先生想知道你是否能抽出几分钟时间给他。”文中表示“当我在开会时”,故选A项。50.A此处指给老师抽出几分钟时间,表示“给人抽出几分钟时间”是spare sb a few minutes,故选A项。51.B我听说老师在办公室等我,所以匆忙去办公室见老师,故选B项。52.D老师说他仍然记得我们在感恩节去他家的那个夜晚,表示仍然,故选D项。53.A与上文“It was a cold night.,we all felt warm inside.”呼应,指我们给他家带来了温暖54.C老师感激我们送去的食物和礼物,但那天

    69、晚上让他感到温暖的是看到一群懂得感恩节精神的青少年。此处指老师感激我们送去的食物和礼物,表示感激,故选C项。55.D真正温暖老师内心的是看到了一群懂得感恩节精神的青少年,指感恩精神,故选D项。第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)语填 61.enjoyable 62.with 63.later 64.sat 65.whose 66.to earn 67.ourselves 68.classes 69.it 70.encouragement 第四部分 短文改错(满分10分)答案My father is engineer.Although he is in Africa most tim

    70、e of the year and there isnt much time for him to reunite with the family,but we are all proud him.He builds railways there.It is an part of the great Belt and Road Project.At first people there found the Chinese and their work .My father often saw people running after trains out of .People there ev

    71、en didnt understand the Chinese people work very hard.Gradually,however,the African people come to see the benefits by the railways and they are now willing to make friends with the Chinese .My father has already made some African friends and one of them is planning to come to visit us.We are looking forward to our African guest around our city.- 11 - 版权所有高考资源网

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:安徽省滁州市定远县育才学校2020-2021学年高一11月周测英语试题(11月21日) WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382273.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1