2021年高中英语 Unit 2 Onwards and upwards Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升 外研版选修性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高中英语 Unit Onwards and upwards Section Developing ideas Presenting Reflection课后篇巩固提升
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Onwards and upwardsSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.What is just beyond my wildest imagination is fortune should b me with a chance to realize my dream.答案bless2.We have been very a of their support.答案appreciative3.Her achievements are w of the high
2、est praise.答案worthy4.Its not(仅仅)a job,but a way of life.答案merely5.Draw an o of your garden or yard space.答案outline6.Having learned with (高兴)that you are coming to Beijing for a visit this July,Im writing to offer my suggestions concerning your one-day trip in Beijing.答案delight7.He had (永久地)strengthe
3、ned his senses to a point far beyond what other Allomancers could attain.答案permanently8.I am convinced that I will strive hard to fulfill my (文学的)dream if given the chance.答案literary9.I was e at the sight of a low A and felt pressured to keep an outward image of perfection.答案embarrassed.短语填空in parti
4、cular;persuade sb to;care about;knock sb over;pick up;be aware of; make use of;now and then1.Dont be afraid of problems,but it to be the best of ourselves!答案make use of2.During the following days,I got the same call .答案now and then3.All the candidates are excellent,but I like the last one his experi
5、ence is just what we need at the moment.答案in particular4.Her parents thought she was too young for the violin,and start on the piano.答案persuaded her to5.My parents still me,but I was no longer the center of the universe.答案cared about6.Even walking on the street and lightly bumping(撞)into somebody br
6、ings back memories from Beckys childhood,when a boy .答案knocked her over7.If you love helping the environment,plant trees or litter.答案pick up8.The citizens of one farm village this.答案were aware of.翻译句子1.只有当你把所学的知识应用到实践中时,你才能说你学会了。(倒装)答案Only when you apply what you have learned to practice can you say
7、 you have made it.2.我坐在一位名叫戴安娜的女孩旁边。(whose)答案I sat next to a girl whose name was Diana.3.这条路通向你曾经住过的村庄吗?(where)答案Does this road lead to the village where you once lived?4.我决心利用业余时间做运动。(make use of)答案Im determined to make use of my spare time to do exercise.5.整顿饭都很好,尤其是葡萄酒更好。(in particular)答案The whol
8、e meal was good but the wine in particular was excellent.关键能力提升练.阅读理解Robert Frost(18741963) was the statesman of American letters in the twentieth century,a rare national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens.In his life,Frost won four Pulitzer Prizes fo
9、r his works more than any other poet in American history.His most famous poems include The Road Not Taken,Fire and Ice and Stopping by Woods on a Snowy Evening.Though he is widely read,Frost is also one of the most misunderstood writers in the United States for the complexity of his poems.Though bor
10、n in California,Frost was brought up in New England,where he is inseparably linked.After dropping out of Dartmouth College to seek his literary dream,he remained upset for years,producing collections of works but failing to get enough of them published to make his efforts financially worthwhile.Fina
11、lly,Frost left the United States in 1912 to see whether his works might be better received in London.It was,and in 1913 his first full collection was published in Great Britain.Fellow American poet Amy Lowell adored Frosts work and brought it back to the United States,publicizing it insistently.Soon
12、 afterwards Frosts collections became bestsellers,and he became a famous figure.From then on,Frost was on his way to the lifelong respect and recognition for his achievements in poetry.In 1961,he was invited to read a poem for the presidential inauguration (总统就职典礼) of John F.Kennedy.He recited his p
13、oem,The Gift Outright,from memory at the ceremony.This was perhaps his last poetry reading in front of a wide national audience before his death in 1963.More importantly,Frost became the first poet to read a poem at a presidential inauguration.【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了美国伟大的诗人Robert Frost的文学生涯。1.What ma
14、kes Frost “the statesman of American letters”?A.The comments of other writers.B.His literary achievements.C.The complexity of his poems.D.His political activities.答案B解析推理判断题。根据第一段中的“a rare national poet who was read and respected by both university professors and everyday citizens.in American histor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382399.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
