2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 5 CANADA — “THE TRUE NORTH” 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021高中人教版英语必修3课时作业:UNIT 5CANADA “THE TRUE NORTH” WORD版含解析 2020 2021 中人 英语 必修 课时 作业 UNIT CANADA
- 资源描述:
-
1、课时作业 15.单句语法填空1Im quite pleased (please) to be your guide for the Day Tour to the Forbidden City.2Earlier reports were unable to_confirm (confirm) whether there were still survivors in the accident.3Golf has gained popularity among the wealthy (wealth) people in this country.4It was a misty (mist) m
2、orning, so we drove the car slowly.5His new play is a strange mixture (mix) of sadness and humour.6When Alice saw the snake, she felt very terrified (terrify)7The bridge is not as impressive (impress) as some guides have said about it.8Due to a technical problem, the concert will start approximately
3、 (approximate) half an hour later.9For college students, doing parttime jobs will broaden (broad) their horizons.102019山东菏泽高一期末The Spring Festival is one of the most important traditional (tradition) festivals in China.阅读理解Banff National Park is Canadas first national park. In 1883, on the Canadian
4、Rocky Mountains, three railway workers discovered a natural hot spring, and from there the park was born. Nowadays, it is one of the worlds popular tourist spots with great mountain scenery. Every year, millions of people visit it for its wonderful views.Banff National Park is part of UNESCOs Canadi
5、an Rocky Mountain World Heritage site. Located in the heart of the Canadian Rockies, the park has perfect mountains like those on postcards. They are from 45 to 120 million years old, with the highest in the park, Mount Forbes, coming in at 11,850 feet.Banff National Park is 80 miles west of Calgary
6、. Calgarys international airport is serviced by major national and international carriers with many flights arriving daily. Open yearround, it offers amazing wildlife viewing and sightseeing, plus many shopping and dining choices, any time of the year. Summer is popular for hiking, mountain biking a
7、nd cycling, photography, and climbing. The best time for viewing the seasonal color is fall, when the trees turn yellow.In winter, the mountain makes exciting downhill (速降) and crosscountry skiing. In fact, three major downhill ski resorts (度假胜地) operate within the park. Lake Louise Ski Resort, Suns
8、hine Village, and Mount Norquay combine to offer a large area for skiing, not to mention the backcountry trails available throughout the park. The ski season, which runs from November to May, is one of the longest in North America. Visitors can also enjoy wildlife tours, ice walks, and dogsleds (雪橇)
9、Weather in the Canadian Rockies can change quickly. A single day can have a mix of sunshine, snow, wind, and rain, so you should change your clothes. In summer, temperatures average a high of 70 (21 ), and daylight lasts until 11 pm. Autumn brings cool nights and fresh air. Winters can be very cold.
10、 In January, the average temperature is 7 below zero, but by April it is 9 .【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了加拿大第一个国家公园班夫国家公园。1What can we know about Banff National Park?AWe can arrive there only by foot.BIt provides wonderful wildlife viewing.CIt is located in the west of Canadian Rockies.DWed better enjoy th
11、e seasonal color there in winter.答案与解析:B细节理解题。根据第三段的“Open yearround, it offers amazing wildlife viewing and sightseeing, plus many shopping and dining choices, any time of the year.”可知,班夫国家公园提供令人惊叹的野生生物观赏和观光。2What can we learn about Canadian Rockies from the last paragraph?AVisitors there may change
12、 clothes a few times a day.BThere are few visitors because of terrible weather.CThe daylight is short in summer there.DThe weather there is always pleasant.答案与解析:A推理判断题。根据最后一段的“Weather in the Canadian Rockies can change quickly. A single day can have a mix of sunshine, snow, wind, and rain, so you s
13、hould change your clothes.”可推测,这里的天气一日多变,因此游客很可能一天之内要换几次衣服。3Whats the authors purpose in writing the text?ATo urge us to protect Banff National Park.BTo tell us the history of Banff National Park.CTo encourage us to visit Banff National Park.DTo give an introduction to Banff National Park.答案与解析:D主旨大
14、意题。根据本文内容可知,本文主要介绍了加拿大第一个国家公园班夫国家公园。作者意在向我们介绍一些有关班夫国家公园的信息。.七选五 Air pollution, as we know today, started with the Industrial Revolution in Europe in the 19th century. In the last few decades, it has become the major problem of our environment. _1_ It may also cause harm to other living things such a
15、s animals and food crops.Our modern life style has led to dirtier air over the years. Factories, vehicles of all kinds, and the growing number of people are the things that are responsible for air pollution today. _2_ Forest fires and dust storms can also lead to the pollution of the atmosphere.Ther
16、e are two types of ozone (臭氧) that we know of. _3_ But on the ground, people produce ozone, too. Traffic and factories cause ground ozone. It is especially dangerous for children and older people._4_ Choosing other forms of energy, like solar energy or wind energy could be helpful in controlling pol
17、lution. Cities like London have shown that better air quality can be achieved in a short time.Smog is a combination of smoke and fog (雾). During the beginning of the Industrial Revolution, thousands of people died in London every year. However, a lot has been done to prevent smog recently. Factories
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382482.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
