2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 6 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材英语外研版选择性必修第一册课时评价:UNIT 6USING LANGUAGE WORD版含解析 2021 2022
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十七Unit 6Using language. 单句语法填空1. Although the authors summarize(summary) their views in the introduction, I am still at a loss. 2. It is usually the case that after some discussion we arrive at a compromise in our family. 3. New Zealand i
2、s an increasingly(increase) multicultural society where there are many migrants. 4. The increased use of natural gas will help reduce carbon dioxide emissions (emit). 5. They were more concerned with how the other women had dressed than in what the speaker was saying. 6. As a matter of fact I have b
3、een looking (look)round and Ive already seen the house I want. 7. Im glad you thought of this hotel where you stayed (stay)last year. 8. China has been working (work)very hard to stop the animals dying out. 9. I wondered (wonder)if I should take off my boots and clothes and try to swim across the ri
4、ver, but decided not to. 10. The young man has learned (learn)his lesson and wont drive under the influence again. . 用所给动词的适当形式填空1. You know, I have been looking (look)for a job for three months, and this is my first formal interview. 2. My sister stayed (stay)in Beijing for three months last year.
5、3. The little boy is dirty all over because he has been playing/has played (play)in the mud all morning. 4. I wondered (wonder)if you were free this afternoon. 5. Here he is! We have been waiting (wait)anxiously for him since last night. 6. I am sorry I have kept (keep)you waiting so long. It is all
6、 right. I have been reading (read)the newspapers. 7. The CCTV has been broadcasting (broadcast)English programmes ever since 1977. 8. You will feel (feel)better when you take (take)the medicine. 9. Please wake me up if I am still sleeping (sleep)when you come (come). 10. My sister has been learning
7、(learn)English since she was(be)a child. She speaks (speak)English fluently now. . 阅读理解(2021新余高二检测)Sticking to a vegan diet might sound difficult, especially with many popular dishes containing meat or other animal products. Yet in recent years, veganism (素食主义) has become one of the fastest-growing
8、lifestyle trends in the world. According to HuffPost, more than 3 million people in the United States are vegans. In the UK, about 542, 000 people have chosen veganism over the past decade. What is driving this growth in veganism? One reason may be that people want to protect the environment. Produc
9、ing meat and dairy products is known to be stressful for the environment. According to a 2013 study by the UN Food and Agriculture Organization, global meat manufacturing causes about 18 percent of the worlds greenhouse gas emissions. This figure is higher than all the worlds cars, trains and planes
10、 combined. According to BBC News, another reason is that many of todays young people believe its wrong to kill animals for food. Jess Murray, 22, a student at University College London, said she chose to become vegan when she realized that eating animals is a choice people make, rather than somethin
11、g we must do to survive. “Becoming vegan was an ethical(伦理的) decision, ” she told the Guardian. For many people, veganism simply means eating no meat, cheese or eggs, but going animal-free also applies to fashion and manufacturing. For example, leather is used to make shoes and clothing. Every year
12、more than a billion animals, from cows to horses to snakes, are killed to make leather products from their skins. Now, many brands are looking for other materials. The sports brand Puma, for example, has made shoes out of pineapple leaves. Tesla, the US car maker, is said to be removing animal-based
13、 leather from its seats. Earlier this year, US singer Lady Gaga created the vegan makeup brand Haus Laboratories. On the brands Instagram account, it says: “Cruelty-free and vegan, because we love animals and you. ” So, if youre interested in protecting animals and saving the environment, you might
14、want to give veganism a try. 【文章大意】这是一篇说明文。文章指出近年来, 素食主义已经成为世界上增长最快的生活方式之一。并分析了素食主义增长的两个主要原因, 以及素食主义也适用于时尚和制造业, 说明了很多品牌都在寻找动物皮革的替代品。作者认为如果你对保护动物和拯救环境感兴趣, 你可能会想尝试一下素食主义。1. Which can be the reason for people being vegetarians according to the text? A. They want to survive on earth. B. They pursue fash
15、ion in the world. C. They try to adopt a green lifestyle. D. They worry about their own health. 【解析】选C。推理判断题。根据第二段中What is driving this growth in veganism? One reason . . . stressful for the environment. 可知, 人们成为素食者的原因是他们试图采用绿色的生活方式。2. What can you infer from the last paragraph? A. Going animal-free
16、 means letting go of the animals. B. Veganism simply means boycotting goods from animal skins. C. Lady Gaga created her makeup brand out of pineapple leaves. D. Many brands are seeking substitutes for animal-based leather. 【解析】选D。推理判断题。根据最后一段中例如, 皮革被用来制作鞋子和衣服。每年有超过10亿只动物, 从牛到马再到蛇, 被杀以制造皮革制品。现在, 许多品牌
17、都在寻找其他材料。例如, 运动品牌彪马就用菠萝叶制作了运动鞋。据说, 美国汽车制造商特斯拉将从座椅上移除动物皮革。可知, 许多品牌都在寻找动物皮革的替代品。3. Whats the authors attitude to veganism? A. Supportive. B. Ambiguous. C. Skeptical. D. Prejudiced. 【解析】选A。观点态度题。根据最后一段中So, if youre interested in protecting animals and saving the environment, you might want to give vega
18、nism a try. (如果你对保护动物和拯救环境感兴趣, 你可能会想尝试一下素食主义。)可知, 作者对素食主义持支持态度。4. From which part of a newspaper is the text probably taken? A. Science. B. Fashion. C. Entertainment. D. Life. 【解析】选D。推理判断题。文章主要是讲的人们的日常饮食习惯。结合选项可知最有可能取自报纸的“生活”部分。. 语法填空(2021汕头高二检测)Lake Titicaca is a famous lake in South America. The c
19、ulture of the ancient people around the lake is thought to be 1. _ (true) advanced but has long remained a mystery. Recently, however, scientists participating 2. _ an exploration project there have found what is believed to be 3. _ 1000-year-old temple under the water. The temple 4. _ (build) by an
20、cient people was indeed quite well preserved. The project leaders hope to begin raising important materials from the site in the 5. _ (expect) that they can solve the mystery eventually. “Scientists have not yet had the opportunity to study the materials 6. _(careful) due to a great many 7. _ (hards
21、hip). Yet with our efforts, we are bound 8. _ (achieve) greater success if we can keep it up. ” said project director, John Aubi. Since 2016, divers from the research team 9. _ (make) over 200 dives into water 30 meters deep. They have kept recording the ancient remains on film. A meeting, 10. _ wil
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382567.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
