2020_2021学年新教材高中英语Unit3Theworldonline课时作业3含解析牛津译林版必修第三册202101301230.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 Unit3Theworldonline 课时 作业 解析 牛津 译林版 必修 第三 202101301230
- 资源描述:
-
1、Unit 3 The world online课时分层作业(九).阅读理解AIn the near future,we may be using our eyes to operate our smartphones and tablets,even when it comes to playing popular games like Fruit Ninja.The Gaze Group has been developing eyecontrolled computer technology for nearly 20 years.But those devices have been f
2、irstly designed to help those with disabilities,and are very expensive.“After a while,we figured out that probably the best way is to go for a massmarket way,” says Gazes Sune Alstrup Johansen,“where everybody would have this available.”Johansen and some of his colleagues have formed a new company,T
3、he Eye Tribe,which is hoping to develop the technology on a mass commercial level.The technology works when combined with the computing device toward the users face.After making sure of the users eye movements,the technology is then able to easily find where a persons eyes are moving,and then allow
4、the eyes to control a cursor(光标).“Our software can then determine the location of the eyes and know where youre looking on the screen to make sure what youre looking at,” reads an explanation on The Eye Tribe site.There has been a gradual change toward handsfree technology in recent years,particular
5、ly in the gaming world.Recently Xbox released the Kinect device,which lets users control their Xbox and play certain games using only their hands,legs and voices.But still,most of these devices have been more of a gimmick than a practical way to use ones hands to control a mobile device.Johansen sai
6、d a replaceable filter(滤光器)would be a cheap,convenient way for most consumers.And even as companies like The Eye Tribe work to create such a product for the average user,making the eyecontrolled technology more accessible and less expensive will have similar benefits for physically disabled users.Fo
7、r more articles on modern science,please CLICK here.【语篇解读】本文主要介绍了在不久的将来,人们手中的智能手机和平板电脑或许可以用眼睛操控了,甚至在玩像水果忍者这样的流行游戏时也是如此。1Which of the following is the main idea of the passage?AAn introduction of a new device.BAn introduction of smartphones.CAn introduction of eyecontrolling technology.DAn introducti
8、on of a new technology for the disabled.C主旨大意题。本文主要介绍了在不久的将来,我们可能会用我们的眼睛操作我们的智能手机和平板电脑,甚至在玩像水果忍者这样的流行游戏时也是如此。故选C。2The underlined word “gimmick” probably means “_”AtruthBphoneCtrick DreviewC词义猜测题。根据画线词所在句可知,它不是一种用手控制移动设备的实用方法,由此可以猜测出这些设备大多只是一种噱头,也就是一种用以吸引人的技巧,故画线词gimmick的意思是:trick(技巧,诡计)。故选C。3Accordi
9、ng to the passage,we can learn that_Athe eyecontrolling technology was first developed for the blindBthere is no such a phone as we can use only with our eyes at presentCthe present developing of the technology will bring no goodDthe eyecontrolling technology is only intended for the disabled people
10、B细节理解题。根据第一段“In the near future,we may be using our eyes to operate our smartphones and tablets,even when it comes to playing popular games like Fruit Ninja.”可知,不久的将来我们可能会有这样的智能手机,所以说目前我们还没有这样一部用眼睛控制的手机。故选B。4This passage is probably taken from_Aan experiment reportBa science fictionCa school textboo
11、kDa science websiteD文章出处题。最后一段“For more articles on modern science,please CLICK here.”中的“CLICK”是“点击”的意思,由此可以推断出该文章摘自一个科学网站。故选D。BFor many kids,the Internet is at their fingertips.From computers to smartphones,a web of information is open to them.According to a new report from the Pew Research Center,
12、about three out of four kids aged 12 to 13 connect the Internet using a mobile device from time to time.Many younger kids are online too.Julian Zeitlinger,9,from New Jersey,uses his computer to watch videos and play games.To keep him safe online,his parents monitor(监测)his web use and discuss Interne
13、t safety with him.“I ask my parents for help if something is wrong,” Julian says.Mobile devices offer more ways than ever to share personal information.The information can be dangerous in the wrong hands.A study found that 62% of children aged 8 to 17 have had an unpleasant online experience.Have yo
14、u ever had to enter a parents email address when signing up for a website?That safety net is there because of the Childrens Online Privacy Protection Act(COPPA).The law says sites for kids under 13 cannot collect personal information,such as a phone number or full name,without a parents permission(允
15、许).This July,the Federal Trade Commission(FTC)will update COPPA for the first time since the law was created,in 1998when there were no smartphones.“The nature of the way kids get online has changed,” FTC lawyer Phyllis Marcus said.When the changes take effect,COPPA will apply to mobile devices and n
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383139.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(安徽专版)2021秋八年级英语上册 Unit 8 How do you make a banana milk shake中考考点专练习题课件(新版)人教新目标版.ppt
