2020_2021学年高中英语Unit2HealthyeatingSectionⅢⅣGrammarUsingLanguage课时作业含解析新人教版必修3202101301151.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Unit2HealthyeatingSection GrammarUsingLanguage 课时 作业 解析 新人 必修 3202101301151
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Healthy eating课时分层作业(六)Section 、语言知识练习固基础.用适当的情态动词或所给词的正确形式填空1The weather was bad.We had to wait for two hours at the airport before we took off.2 Must we finish the composition in class?No,you neednt/dont have to.3. He is so strong that I dare not fight against him.4. We should have received
2、 (receive) the letter yesterday,but it didnt arrive.5. When we got to the cinema,the film hadnt started yet,so we neednt have hurried (hurry).单句改错1. If you wish for good advice,consult an old man for it.第二个forabout/on2. There is no doubt that the plants benefited the rain.benefited后加from3. The woman
3、 glared the young man coldly,which made him embarrassed.glared后加at4. Eating healthy food will prevent you from putting weight.weight前加on5. It wont be long when we meet again.whenbefore6. Neither he nor his students knows anything about it.knowsknow7. In order to save some money,they will cut down th
4、e daily cost.down后加on8I wont have you break the traffic rules. breakbreaking9. Combined his efforts and the opportunity,he finally achieved what he had wanted.CombinedCombining10. His task was limited half an hour to be finished.limited后加to高考题型练习提能力.阅读理解AHow does it happen that some people never hav
5、e to see the doctor while some are wasting much money in hospital?The answer lies in their proper,healthy diet.A balanced diet actually means eating all kinds of foods to provide the body with all the nutrients (营养物)it needs for its daily work.It means eating the right type of foods and eating a rig
6、ht amount of food for each meal.Each food group contains different kinds of nutrients,and our body surely needs all of these,but in different amounts,and it differs from person to person.When it comes to going on a healthy diet,one size is not suitable for all.Everyone leads a different lifestyle,an
7、d has different jobs and fitness levels.A balanced diet matters for everyone.If the body gets all the required nutrients,itll improve the immune(免疫) system,which prevents all kinds of diseases.A balanced diet would also be good for the state of mind and then help you remember something better.Whats
8、more,if the body is supplied with all the necessary nutrients,the skin and hair also become healthier.A balanced diet also prevents our body from aging.As a result,youll have a more youthful look.However,for a healthy body,a balanced diet is not enough; it has to be combined with the proper amount o
9、f sleep and exercise.These three things,when included in your daily routine,will make sure that you not only have a healthy body but also a healthy mind.So,go ahead and adopt a healthier lifestyle!【语篇解读】本文是一篇说明文,主要介绍平衡饮食的定义和重要性。1Why is the question raised in the first paragraph?ATo show problems.BTo
10、 give evidence.CTo list some facts. DTo lead in the topic.D推理判断题。第一段首先提出问题,然后给出答案,紧接着对答案进行阐述。文章其余部分都围绕该答案而展开,由此可推断,第一段提出问题是为了引出话题。2What does the underlined word “differs” in Paragraph 2 mean?AComes. BGrows.CChanges. DMattersC词义理解题。根据第二段可知,不同的人对不同营养物的需求量也不同,即这个需求量在不同的人之间是有变化的。3What is Paragraph 3 mai
11、nly about?AThe choice of a balanced diet.BThe features of a balanced diet.CThe importance of a balanced diet.DThe relationship between diet and aging.C段落大意题。该段首句为主题句,再结合接下来的介绍可判断该段旨在介绍平衡饮食的重要性。4What can we infer from the last paragraph?AA balanced diet doesnt work alone.BMind is closely linked to th
12、e body.CExercise is the most important.DIts easy to get a healthier lifestyle.A推理判断题。根据末段首句可推断出,仅仅靠均衡饮食还不够,还需要与适量的睡眠和运动相结合。BOctober 15th is the Global Handwashing Day.Activities are planned in more than 20 countries to get millions of people in the developing world to wash their hands with soap.For
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384019.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
