2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 TEENAGE LIFE 4课时作业(含解析)新人教版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT TEENAGE LIFE 4课时作业含解析新人教版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 解析 新人 必修 一册
- 资源描述:
-
1、UNIT 1 TEENAGE LIFE课时分层作业(四).单词拼写1I cant find suitable (合适的) words to express my excitement.2You had better allow extra (额外的) time for your journey.3I was soon past the first challenge(挑战)safely,but not feeling much better about the rest of the climb.4Besides,parents can change the content(内容) avail
2、able,add and take out some websites.5Since his parents died early,he had to support himself when he was a teenager (青少年)6We had a heated debate (辩论) on whether or not to accept his offer.7I would always be an outsider hereno matter how fluently (流利的) I spoke Spanish.8Many graduates (毕业生) dont make a
3、 living by themselves but depend on their parents.9Attention,please!The party is scheduled(安排时间)at 7:00 pm. next Monday.10He wants to be a volunteer(志愿者)in the community after graduation.阅读理解AIn America, when the eighth graders leave the middle school, they are often worried about moving to the high
4、 school. It is a hard time for them, but it can be an exciting one as well. To make it easier, students need to get familiar with their school.Even though theyve done this already in the middle school, its still important to find where their classrooms are. Most schools take students to the high sch
5、ool for a visit at the end of their eighth grade year. And, most schools also have a freshman speech for parents and students before the first year begins. Sometimes the main office will give away a map of the school. This can help students and parents to find different places in the school.One way
6、to know your high school more and make new friends is to join a club or play a sport. Schools often offer chances to join different clubs and sports. Fall activities begin in August before the first day of school. If you are not interested in sports, there are clubs for any interest, such as drama,
7、dance, chess, photography, community service, etc. These clubs allow students from different grades. By joining an activity, students can find new friendships, not to mention increasing their chances in future college applications (申请)The school office will have a list of activities offered in the s
8、chool and information on how to join them.Whats more, to have a great start in high school, students can write down some of their worries, and ask for help from teachers and school workers.【语篇解读】本文是一篇说明文。在美国,当八年级的学生离开初中时,他们非常担心进入高中,文章介绍了让高中新生尽快适应高中生活的几点建议。1According to the text, how do most students
9、 feel when entering the high school?AExcited.BNervous.CLonely.DDisappointed.B细节理解题。根据第一段中的“In America,when the eighth graders leave the middle school,they are often worried about moving to the high school.”可知,在美国,当八年级的学生离开初中时,他们非常担心进入高中,故B项正确。2When do many schools take students to visit their new hi
10、gh school?ABefore the eighth grade year starts.BRight after the high school year starts.CAt the end of their eighth grade year.DAt the beginning of the new term in high school.C细节理解题。根据第二段中的“Most schools take students to the high school for a visit at the end of their eighth grade year.”可知,大多数学校在八年级
11、末带学生参观高中,故C项正确。3What can we learn about the school clubs according to the passage?AThere are fewer students from higher grades in the school clubs.BThe school clubs in high school only welcome sports fans.CSummer activities begin before school starts.DThe school office can help new students join sch
12、ool clubs.D细节理解题。根据第三段最后一句“The school office will have a list of activities offered in the school and information on how to join them.”可知,学校办公室能帮助新生参加学校俱乐部,故D项正确。4What is the purpose of this text?ATo describe high school life.BTo introduce new schools.CTo give the teachers some advice.DTo give advic
13、e to new high school students.D写作意图题。根据文章内容,特别是最后一段“Whats more,to have a great start in high school,students can write down some of their worries,and ask for help from teachers and school workers.”可知,为了在高中能有一个好的开始,学生可以向老师和学校工作人员寻求帮助,由此可知,这篇文章的写作目的是向高中新生提供建议,故D项正确。BSome students are making big decisi
14、ons in their life:Which universities should they apply to? I also noticed that many high school students in China are thinking of studying at universities abroad. Unluckily,from what Ive seen, the information given by some websites and other media about studying abroad is very limited and sometimes
15、even wrong.There are once a Chinese girl who hoped that she could go to Columbia University in the US because she wanted to major in journalism. Columbia has a very famous graduate programme in journalism. However, it has no journalism programme at the undergraduate (本科生) level! Whats more, in both
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384593.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
