分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型[31513082]Unit 4 Humour【过关测试】-2021-2022学年高二英语单元复习过过过(北师大版2019选择性必修第二册).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385221
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:17
  • 大小:791KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    31513082
    资源描述:

    1、北师大版2019选择性必修第二册Unit 4 Humour过关测试第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)阅读下列短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。A JET SKIING INSTRUCTORS: Camp Lohikan is a first-class summer camp lying in the Pocono Mountains of Pennsylvania. Our campers range in age from 6 to 15 and come to

    2、camp from all over the world. So does our staff! We pay the BEST salaries to recruit(招募)the BEST staff. We know that the most important element in guaranteeing that our campers have a great summer experience is OUR STAFF. If you have the talent to teach or work in the area of your specialty and you

    3、are an outgoing, friendly individual who will be a strong positive role model for children and you enjoy working with kids, we strongly encourage you to complete our employment application! EMPLOYMENT BENEFITS Travel allowance is available. Tipping is permitted. Room, board&laundry services are prov

    4、ided. You have no expenses! Nights-off and days-off are scheduled throughout the summer. Our top talented staff is recruited from across the US and Europe and provides a unique social experience for our counselors and supervisors. Working at Camp Lohikan is the experience of a lifetime. The personal

    5、 growth, the rewards of working with children, the excitement of an active, diverse community and the close friendships that you form will stay with you long after the summer ends. Many staff members describe their employment at Camp Lohikan as the BEST summer of their life. You will too! TO APPLY:

    6、The best way to apply for a job is online at www. Lohikan. com/staffrec. htm. You can also telephone our office at 908-470-9317 and well be happy to mail you our Staff Application Package. Get ready for the best summer of your life!21. What play(s)a key role in ensuring campers have a great summer e

    7、xperience?A. Management. B. Salaries. C. Models. D. Staff. 22. While working at Camp Lohikan, _. A. you need to pay for the mealsB. you can gain travel allowanceC. you are forbidden to receive tipsD. you can have a day off every week23. The author thinks applicants had better apply_. A. on the phone

    8、B. by WechatC. on the InternetD. by e-mailBOn Monday, I stopped my car in front of my daughter Juliets middle school. She jumped in the front seat, feeling down. She asked me to help her study for her science test. “Dad, I need to memorise a unit about the Reproductive Cycle of Plants. And I can har

    9、dly make it. ”“You know memorising seems like the best way to study, but in fact you can do better in tests if you work on trying to understand the material. ”Juliet was open to my advice. It was Monday afternoon and we had two nights to study before the test on Wednesday. I suggested a plan. “Tomor

    10、row night, you are going to teach the material to me. Tonight, read the unit. Prepare to teach. ”Asking her to teach me was an unusual idea but I was determined to do it. Studies show teaching somebody else is a very useful way to learn. Even if you dont do the teaching, the act of preparing to teac

    11、h leads to more learning than just trying your best to memorise the material. On Tuesday afternoon, Juliet sat down with her science book facing me and said, “Okay Dad, lets study. ” I wanted her to teach me. But false starts happened. I couldnt be too hard on her. So instead we started with me aski

    12、ng her some simple questions. She knew some but not others. When she didnt know the answers, I encouraged her to check the book. She started checking things that didnt make sense. And she was actively seeking to test her understanding. I was happy to see it. She wasnt memorising; she was trying to m

    13、ake sense of things, which was exactly what I had hoped she would do. 24. Why did Juliet feel down?A. Because she failed her science test. B. Because she had trouble memorising a unit. C. Because she knew nothing about planting. D. Because she couldnt follow her teacher. 25. In the writers opinion,

    14、which was the key to best learning?A. Memorising. B. Testing. C. Questioning. D. Understanding. 26. What does the underlined word “it” in Paragraph 5 refer to?A. Making her check the book. B. Using simple questions to test her. C. Encouraging her to read the unit. D. Asking her to teach me the unit.

    15、 27. Which can be the best title for the passage?A. A Creative FatherB. An Unexpected TestC. Learning from TeachingD. Preparing for TeachingCIn a few weeks, the halls of a school in Nanuet, N. Y. , will be full of mini race cars. The vehicles are carefully designed to achieve great speed. But the ca

    16、rs makers arent college-level engineers; theyre middle-school students attempting to learn about physics and technology. “Its rewriting whats possible in education, ” says Vinny Garrison, the teacher who organizes the races. According to a survey, nearly three-fourths of U. S. teachers use technolog

    17、y to encourage students to learn. And that tech is getting smarter: students can now tour ancient worlds to learn history, take quizzes via smartphone and more. Most of the changes are designed to better prepare U. S. students for careers in fast-growing fields like science and engineering. But they

    18、 can come at a cost. A $500 million plan to supply Los Angeles students with iPads was recently stopped after students found ways to avoid content filters (过滤器). So far, however, research shows that using tech in the right ways can make students smarter and more creative. Here is a look at six new t

    19、echnologies that are shaping the classrooms of the future. 1. MakerBot has already placed more than 5, 000 3-D printers in U. S. schools that are designed to help students create model cars (to learn about physics), model frogs (to learn about biology) and more. 2. Publishing company McGraw-Hills li

    20、ne of digital SmartBooks quizzes students after every chapter and stresses the material they need to review; teachers can use that data to better know their students. 3. Hewlett-Packard is testing touchscreen black-boards in a model classroom in Taipei, which are connected with students individual c

    21、omputers, allowing them to copy notes and view multimedia (多媒体). 4. Some classrooms at the University of North Carolina feature rolling desks, which allow students to easily switch from listening to a teacher to organizing into small groups. 5. Instead of purchasing new tech, schools in Katy, Texas,

    22、 ask kids to bring their own smartphonesso they can conduct research, answer quizzes via text and more. 6. In order to help kids understand teamwork and trust, the Kickstarter-funded Empathy Toyalready used in roughly 400 schools globallyrequires them to cooperate on building blocks (积木) while they

    23、are blindfolded. 28. The car races are organized_. A. to challenge college studentsB. by middle-school studentsC. for educational purposesD. at New York City Hall29. The underlined word “they” in Paragraph 3 refers to_. A. fieldsB. changesC. careersD. students30. Which of the following is helpful fo

    24、r students practical skills?A. MakerBot. B SmartBooks. C. Touchscreen blackboards. D . Empathy Toy. 31. Whats the purpose of this text?A. To report applications of technology in schools. B. To show students great interest in technology. C. To describe some research work on education. D. To recommend

    25、 some advanced technologies. DClowns (丑角) have been around for a long time. They not only make us laugh at the circus (马戏团) but they used to make the king and his followers laugh in court. The earliest of these fun-makers are called “fools”. In Greek and Roman times these fools dressed up like clown

    26、s do today with painted faces and funny costumes (戏服). They danced around the stage and did things to make people laugh as clowns do in circuses today. By medieval times (中世纪) every court had its fools. Fools wore bright colours and had bells (铃铛) on their shoes and their hats. They were not really

    27、meant to be foolish and often they would say wise and sensible things to the king which nobody else was brave enough to say. The king never got cross with the fool as this was his job. He was meant to be both wise and foolish and try to make the situation in court less serious. Of course people want

    28、ed to have their own kind of fool and shows developed in the 1500s in which fools (or Zanies) performed to make the crowd laugh. This kind of entertainment became so popular that it started a special kind of drama in Italy called Commedia dellarte, which gradually turned into our comedy programmes t

    29、oday. When you watch the antics (滑稽剧) of Charlie Chaplin or Rowan Atkinson, you are watching a kind of comedy that is directly originated from the fools of ancient Rome and Greece. 32. How do clowns entertain people?A. By their amusing talk and body language. B. By their amusing voices and body lang

    30、uage. C. By their clothes, songs and the way they talk. D. By their clothes, make-up and the way they act. 33. Where did fools first give performances?A. In different towns in Europe. B. In shows in ancient Greece and Rome. C. At fairs or market where there were a lot of people. D. In the building w

    31、here law cases could be heard and judged. 34. When did the Commedia dellarte begin to develop?A. Before the fifth century. B. Around the tenth century. C. During the Middle Ages. D. In the sixteenth century. 35. What does the underlined phrase “got cross” in the second paragraph mean?A. got satisfie

    32、dB. got throughC. got angryD. got delighted第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)阅读下面短文, 从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。A film festival is an event at which multiple (多种多样的) films are screened for participants. Typically, film festivals are accompanied by panels (陪审团) which may consist of directors, cast

    33、 members, and other film personnel, and awards may be offered at the close of the festival to films of particularly high quality. Numerous regions of the world hold film festivals every year. 36. The first official film festival appears to have taken place in Venice in 1932, when the medium of film

    34、was starting to explode in popularity. 37. Many started focusing on specific categories within the field of film, such as independent films, documentaries, animation (动画片), or gay and lesbian films. 38. That explains why movies have advertisement copy (广告宣传文案) like “Screened at Sundance Film Festiva

    35、l”!In many cases, a film festival includes multiple venues, allowing participants to pick from several films at once. 39 This information typically includes showing times and details about panels and discussions. Participants may pay a flat fee for admission. Or they may be asked to pay a fee for ea

    36、ch screening. 40. Depending on the festival, the festival may hold an open call for submissions, or filmmakers may be invited to participate. A panel reviews any proposed films, determining which will be shown. If the film festival offers awards, the panel may make award nominations (提名) at this tim

    37、e as well. Filmmakers may be required to pay a fee to submit their work. A. So take advantage of this chanceB. Getting a film into a film festival is challengingC. It is also a unique opportunity to meet famous peopleD. After the Venice Festival, numerous other cities took up the trendE. Depending o

    38、n the festival, just getting a screening can be an honorF. They range from the famous Berlin Film Festival to smaller regional eventsG. Typically, the films to be shown are included in a catalogue having information about them第三部分语言运用(共两节, 满分30分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)阅读下面短文, 从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以

    39、填入空白处的最佳选项。“Youll never be a successful lawyer. Even if you try, youll never make it. ” The words are still so41 that it seems as though they were said yesterday. The voice isnt that of a peer, an enemy or someone I shouldnt respect. Its the voice of my eighth-grade 42Mrs Smith. In my43 class of the

    40、 year, I started a conversation with Mrs Smith. More people became involved and I 44 the topic of becoming a lawyer. With only 30 seconds of the school year left, the words that 45my life rolled out of her mouth 46 enough for the entire class to hear“Youll never be a successful lawyer. ”I was so hur

    41、t 47 , and extremely angry, too. All I could think about was to tell everyone what a bad person she was. Once I cooled down and gave it some48 , I realized it was the 49 thing anyone had ever said to me. It was better than encouragement and kind50 ; it was reality, something that had never occurred

    42、to me. It wasnt until that 51that I realized becoming a lawyer was going to 52 a lot of hard work. If I didnt give everything 110% effort, Mrs Smith might end up being53. Thus I was54 to prove her wrong and prove to myself that I was better than she had made me feel. Once I become that successful la

    43、wyer, I will 55 Mrs Smith again. Instead of yelling and declaring proudly that I proved her wrong, all I will say is, “Thank you, Mrs Smith. ”41. A. newB. recentC. freshD. lively42. A. teacherB. studentC. classmateD. friend43. A. firstB. lastC. nextD. second44. A. called forB. brought upC. carried o

    44、nD. gave away45. A. changedB. improvedC. ruinedD. predicted46. A. cruellyB. loudC. properlyD. quickly47. A. at firstB. at leastC. above allD. in all48. A. ideaB. mindC. commentD. thought49. A. easiestB. funniestC. bestD. worst50. A. promisesB. servicesC. wordsD. requests51. A. meetingB. remarkC. fai

    45、lureD. moment52. A. putB. takeC. devoteD. spare53. A. rightB. happyC. wrongD. sorry54. A. requiredB. expectedC. advisedD. inspired55. A. writeB. askC. challengeD. meet第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 During the 2019-nCoV outbreak, many people 56. _ (force) to stay inside

    46、are looking for new hobbies. Some of them are even learning to cast spells with Harry Potter-related websites. In early April, Harry Potters author J. K. Rowling announced the launch of Harry Potter at Home. The new website aims 57. _ (cure) boredom during the long days of 58. _ (stick) indoors. Its

    47、 particularly designed for students and teachers 59. _ seek relief from the long days of lockdown. Super fans can test their Potter knowledge through various quizzes. Meanwhile newcomers to60. _ magic world can read interviews with some of the film series actors. The project is a cooperation between

    48、 Rowling and several on-line 61. _ (company). Audible, Bloomsbury, OverDrive, Pottermore Publishing and Scholastic are involved. Rowling has also lifted copyright restrictions for educators as well. Teachers can now 62. _ (free) share the Harry Potter series with their students online. They may reco

    49、rd videos of themselves reading the books aloud. The e-book for Harry Potter and the Sorcerers Stone is also 63. _ (access) to users of Harry Potter at Home website, free 64. _ charge. Rowlings first book 65. _ (publish) in June 1997. Almost 23 years later, the world is very different. Still, the at

    50、traction of magic remains. It feels especially needed in times of great difficulty, like today. 第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分) 假定你是李华, 你校最近正在网上选拔学生参加 2022年中美青年大使线上交流项目, 帮助美国青年使者更好地了解中国的历史文化。请写一封电子邮件申请参加该项目。内容包括: 1. 介绍自己的优势; 2. 参加意图; 3. 希望获准。注意: 词数80左右, 可以适当增加细节, 以使行文连贯。中美青年大使线上交流项目 Sino-American Youth

    51、 Ambassadors Online ProgramDear Sir or Madam, _Yours sincerely, Li Hua第二节(满分25分)阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。(2021海口高二检测)Early in the morning I went to the ocean beach to play my guitar. The usually crowded beach was deserted except for two people. On one side of the boardwalk (木板人行道) was

    52、a woman who was cleaning the beach with a broom; on the other side was a lone figure sitting and staring to sea. I chose a spot between them and began to play. As I played, the woman with the broom swept her way right next to me. She stopped sweeping and leaned on her broom, smiling at me. She appea

    53、red to be homeless with dirty mismatched clothes. “You sure play beautiful music. ” she said. “I think my friend would like your music. I want to hire you to play for her. ” She pointed to the lone figure staring out at the ocean, then produced a few coins from her pocket. “I dont have much, and I k

    54、now youre worth a lot, but if I give this to you, will you play a song for her? Shes going through a lot. I know the music will make her feel better. ”I told her Id be happy to play for free. As we walked over to her friend, the Broom Lady told me that her friend had not talked for weeks. We approac

    55、hed, and the Broom Lady introduced me, “Annie, I got you a present to cheer you up. Its a guitar man who is going to play a song specially for you. ”Annie didnt move. She was wearing dark sunglasses and had an old coat pulled up to cover most of her face. I sat next to Annie and played. As I played

    56、I put every thought into having good things happen for this woman. I played for quite a while. Suddenly, Annie turned toward me and said, “You make it so beautiful. I can feel it inside my heart. ”注意: 续写词数应为150左右。She took off her sunglasses. _When I stopped playing and looked up, I was shocked to se

    57、e a small crowed around us. _ 参考答案第一部分听力(共两节, 满分30分)(略)第二部分阅读(共两节, 满分50分)第一节(共15小题; 每小题2. 5分, 满分37. 5分)A【文章大意】本文是一篇应用文。短文介绍了Camp Lohikan夏令营招聘工作人员的相关信息。21. 【解析】选D。细节理解题。根据第二段“We know that the most important element in guaranteeing that our campers have a great summer experience is OUR STAFF. ”可知, “我们

    58、”知道保证“我们”的营员有一个美好的夏季体验的最重要的因素是“我们”的员工。故选D项。22. 【解析】选B。细节理解题。根据EMPLOYMENT BENEFITS中的“Travel allowance is available. ”可知, 提供旅行津贴。所以在Camp Lohikan工作, 可以获得旅行津贴。故选B项。23. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段中TO APPLY: The best way to apply for a job is online at www. Lohikan. com/staffrec. htm. 可知, 申请一份工作的最好方法是在www. Lohika

    59、n. com/staffrec. htm网站上提出申请。所以作者认为申请人最好在互联网上提出申请。故选C项。B【文章大意】本文是一篇记叙文, 讲述了爸爸通过让女儿教他学习这种方式帮助女儿深入理解所学的知识。24. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段(爸爸, 我需要记住一个关于植物繁殖周期的单元。但我很难做到)可知, 朱丽叶感到沮丧是因为她记一个单元的知识点有困难, 故选B。25. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段(你知道, 记忆似乎是最好的学习方式, 但事实上, 如果你努力理解材料, 你会在考试中表现得更好)可知, 作者认为理解才是最佳学习的关键, 故选D。26. 【解析】选D。词义猜测

    60、题。根据画线词前的“Asking her to teach me was an unusual idea”可知, 让她教我是一个不同寻常的主意, 此处承接上文, 说的是我下决心这样做, 因此it 指代的就是前面提到的“Asking her to teach me”, 即让她教我这个单元的知识, 故选D。27. 线词所在句(让她教我是一个不同寻常的主意, 但我下决心这样做)可知, 本文主要讲的是爸爸通过让女儿教他学习这种方式来帮助女儿深入理解所学的知识, 因而文章主旨是“从教中学习”, 故选C。C【文章大意】本文是一篇说明文。虽然现代科技在教育领域的使用像一把双刃剑, 但是正确的使用能对学生产生

    61、促进作用。28. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段中的theyre middle-school students attempting to learn about physics and technology可知, 学生设计这些赛车是出于学习的目的。29. 【解析】选B。词义猜测题。根据第三段内容可知, 科技给教育带来了变化, 这些变化对学生的学习有所帮助, 但同时也伴随着代价, 故此处的they指代changes。30. 【解析】选A。细节理解题。根据第五段中的MakerBot. . . help students create model cars (to learn about p

    62、hysics), model frogs (to learn about biology) and more可知, MakerBot能帮助学生制作模型, 对于锻炼学生的实际动手能力有好处。31. 【解析】选A。写作意图题。通读全文可知, 作者客观地介绍了现代科技在教育领域的应用, 既介绍了它的好处, 也谈到了它的弊端。D【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了小丑由只属于古罗马和希腊的宫廷发展到今天马戏团里的小丑的历史。32.【解析】选D。细节理解题。根据第一段后半段可知, 他们在舞台上跳舞, 做一些让人们发笑的事情, 就像今天马戏团里的小丑做的那样。到了中世纪, 每个宫廷都有自己的小丑。小丑

    63、穿着鲜艳颜色的衣服, 在他们的鞋子和帽子上有铃铛。因此, 丑角是通过他们的衣服、化妆和他们的行为方式娱乐人们的。故选D项。33. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段第三、四句可知, 在希腊和罗马时代, 这些“小丑”打扮得像今天的小丑一样, 脸上涂着彩绘, 穿着滑稽的服装。因此, 小丑最初是在古希腊和罗马的表演中。故选B项。34. 【解析】选D。细节理解题。根据第三段第一句可知当然, 人们也想有自己的小丑, 16世纪就有了这样的表演, 让小丑表演来逗乐观众。因此, 是在16 世纪Commedia dellarte开始发展的。故选D项。35. 【解析】选C。词义猜测题。根据第二段第一句可知他们常

    64、常说明智的、有道理的话给国王听, 这是别人不敢说的话; 以及第二句国王绝不会对丑角got cross, 因为这是他的工作。由丑角敢对国王说明智的、有道理的话可知, got cross是“生气”的意思。故选C项。第二节(共5小题; 每小题2. 5分, 满分12. 5分)【文章大意】本文是一篇说明文。文章主要介绍了电影节起源、发展以及电影节所产生的影响。36. 【解析】选F。根据上文可知, 世界上许多地区每年都举办电影节。由此可知, 本句承接上文, 举例说明世界上都有哪些地区举办电影节活动。故F选项“从著名的柏林电影节到较小的地区性活动, 都有”符合语境。37. 【解析】选D。根据上文“第一届官方

    65、电影节似乎于1932年在威尼斯举行, 当时电影媒体开始大受欢迎。”以及下文“许多城市开始关注电影领域内的特定类别, 如独立电影、纪录片、动画或男女同性恋电影。”可知, 从威尼斯电影节之后, 电影媒体开始大受欢迎, 许多城市也加入到了电影节的潮流中。故选D。38. 【解析】选E。根据下文可知, 这就解释了为什么电影会有“在圣丹斯电影节放映”这样的广告宣传文案!由此可知, 电影节举办地不同, 宣传方式也不一样, 说明在某个城市的电影节得到放映机会是一种荣誉。故选E。39. 【解析】选G。根据下文可知, 这些信息通常包括显示有关小组和讨论的时间和细节。由此可知, 本句是在说明关于放映信息的一些情况,

    66、 放映的影片都包含在有相关信息的目录中, 这些信息通常包括显示有关小组和讨论的时间和细节。This information可对应到G选项中having information about them故选G。40. 【解析】选B。根据下文可知, 根据电影节的不同, 电影节可能会举行公开征集参赛作品的活动, 也可能会邀请电影人参加。评审团会对所有拟上映的影片进行评审, 以决定哪些影片将上映。如果电影节颁发奖项, 评审团也可以在这个时候进行奖项提名。电影制作人可能会被要求付费提交他们的作品。由此可知, 一部电影要参加电影节要经过重重筛选和评审, 是一项挑战。故选B。第三部分语言运用(共两节, 满分30

    67、分)第一节(共15小题; 每小题1分, 满分15分)【文章大意】本文是一篇记叙文。文章讲述了史密斯老师认为作者永远不可能成为一名律师, 正是老师的话使作者发奋努力, 最终成为一名成功的律师。41. 【解析】选C。句意: 这句话还那么清晰, 好像是昨天说的。new新的; recent最近的; fresh新近体验的; lively活泼的。根据空后“好像是昨天说的”可知, 史密斯老师的话还很清晰, 就像昨天说的一样。故选C。42. 【解析】选A。句意: 这是我八年级老师史密斯的声音。根据下一段第一句可知, 史密斯是作者的老师。故选A。43. 【解析】选B。句意: 在我这一年的最后一节课上, 我开始和

    68、史密斯老师交谈。根据后文可知, 这是作者的最后一节课。故选B。44. 【解析】选B。句意: 更多的人参与进来, 我提出了成为一名律师的话题。called for号召; brought up提出; carried on从事; gave away赠送。根据前文可知, 作者提出成为一名律师的话题。故选B。45. 【解析】选A。句意: 改变我人生的那句话从她的嘴里大声地冒了出来。changed改变; improved改善; ruined摧毁; predicted预测。根据下文可知, 史密斯老师的话改变了作者的人生。故选A。46. 【解析】选B。句意: 改变我人生的那句话从她的嘴里大声地冒了出来。cru

    69、elly残酷地; loud大声地; properly正确地; quickly迅速地。根据后文可知, 史密斯老师说话的声音足够大以至于整个班级都能听见。故选B。47. 【解析】选A。句意: 一开始我很受伤, 也非常生气。听到老师的话, 作者一开始很受伤。故选A。48. 【解析】选D。句意: 当我冷静下来思考之后, 我意识到这是所有人对我说过的最好的话。idea想法; mind精神; comment评论; thought思想。give sth. some thought仔细想想。这里指冷静下来仔细想想老师的话。故选D。49. 【解析】选C。句意: 当我冷静下来思考之后, 我意识到这是所有人对我说过

    70、的最好的话。easiest最容易的; funniest最可笑的; best最好的; worst最糟糕的。根据后文可知, 这是作者认为听过的最好的话。故选C。50. 【解析】选C。句意: 这比鼓励和亲切的话语要好得多。promises答应; services服务; words话; requests要求。根据“Youll never be a successful lawyer. ”可知, 这里指那些鼓励和亲切的话。故选C。51. 【解析】选D。句意: 直到那一刻, 我才意识到成为一名律师需要付出很多艰辛的努力。meeting会议; remark评论; failure失败; moment时刻。直到

    71、那一刻, 作者才意识到成为律师的不容易。故选D。52. 【解析】选B。根据a lot of hard work可知, 成为律师需要付出很多艰辛的努力。故选B。53. 【解析】选A。句意: 如果我对每件事都不付出110%的努力, 史密斯老师最终可能是对的。根据前文可知, 如果不是作者的格外的努力, 史密斯老师的话最终可能是正确的。故选A。54. 【解析】选D。句意: 因此, 我激励自己去证明她的错误, 向自己证明我比她给我的感觉更好。required要求; expected期望; advised建议; inspired鼓舞, 激励。根据后文可知, 这里指作者激励自己。故选D。55. 【解析】选D

    72、。句意: 一旦我成为那样成功的律师, 我将再次见到史密斯老师。根据“Thank you, Mrs Smith. ”可知, 如果作者再次遇到史密斯老师, 作者会感谢她。故选D。第二节(共10小题; 每小题1. 5分, 满分15分)【文章大意】本文是一篇新闻报道。文章讲述了在新冠病毒爆发期间, 许多待在家里的人们正在寻找新的爱好。为了消除长期待在家里的无聊情绪, J. K. Rowling宣布在网站推出哈利波特系列电子书。56. 【解析】forced。考查过去分词。句意: 在新冠病毒爆发期间, 许多被迫待在家中的人们正在寻找新的爱好。分析句子结构可知, 空格处force不是谓语动词, people

    73、承受force的动作, 因此使用 force的过去分词作后置定语修饰people。故填forced。57. 【解析】to cure。考查固定短语。句意: 这家新网站的目的是治愈长期待在家里的无聊情绪。固定短语aim to do sth. 旨在做某事。故填to cure。58. 【解析】being stuck。考查非谓语动词。句意: 这家新网站的目的是治愈长期待在家里的无聊情绪。在介词后要使用stick的动名词形式sticking。因为疫情, 人们被困在家中, 因此这个动名词还需要变为被动形式。故填being stuck。59. 【解析】who/that。考查定语从句。句意: 它是专门为学生和教

    74、师而设计的, 他们可以从长时间的封城中寻求放松。分析句子结构可知, 空格处应填入定语从句的引导词, 先行词students 和 teachers在从句中作主语, 因此使用who/that引导定语从句。故填who/that。60. 【解析】the。考查冠词。句意: 同时, “魔幻世界”的新手可以阅读对电影系列演员的采访。此处需要填入定冠词特指magic world, 即指代的是前文提到的新网站给人们创造的魔幻世界。故填the。61. 【解析】companies。考查名词复数。句意: 该项目是罗琳与几家在线公司之间的合作项目。company是可数名词, 根据前面的several 可知, compa

    75、ny要用复数形式。故填companies。62. 【解析】freely。考查副词作状语。句意: 老师现在可以在线与学生自由分享哈利波特系列。修饰动词 share要用副词, free的副词是freely。故填freely。63. 【解析】accessible 。考查固定短语。句意: 哈利波特与魔法石电子书也可以被网站主页上的哈利波特系列读者用户免费获得。固定短语be accessible to易接近的, 能进入的, 可以使用的。故填accessible。64. 【解析】of。考查固定短语。句意: 哈利波特与魔法石电子书也可以被网站主页上的哈利波特系列读者用户免费获得。固定短语free of ch

    76、arge免费。故填of。65. 【解析】was published。考查时态和语态。句意: 罗琳的第一本书于1997年6月出版。由时间状语June 1997可知, 此处谓语动词使用一般过去时, 句子的主语book(单数意义)承受publish的动作, 因此谓语动词要用被动语态。故填was published。第四部分写作(共两节, 满分40分)第一节(满分15分)【参考范文】Dear Sir or Madam, Im Li Hua, a Senior Two student. I have read your advertisement for volunteers of the Sino-A

    77、merican Youth Ambassadors Online Program. Im writing to apply for participation in this activity. I consider myself a qualified candidate for the several reasons. First of all, a good command of English will make it possible for me to communicate with foreign members fluently. Besides, Im an outgoin

    78、g person and have rich experience in voluntary jobs, which can help me get along well with American friends in the program. I would like to present the long history and diverse culture of China to our friends and also learn more about America and its people. I would appreciate it if you could consid

    79、er my application and accept me as a member of the program. Looking forward to your early reply. Yours sincerely, Li Hua第二节(满分25分)【参考范文】She took off her sunglasses. I could tell a faint glow pierced the dark clouds of frustration in her eyes. I gestured to her to sit opposite to me and she slowly mo

    80、ved closer. I kept on playing the guitar, trying to reveal my sympathy, understanding and comfort through the soft melodies. It seemed that she couldnt but recall the bitter and severe days she went through as tears streamed down her cheeks. She didnt wipe them off but had them falling down, as if a

    81、ll her worries and sorrows went away as well. When I stopped playing and looked up, I was shocked to see a small crowed around us. They looked at me with enthusiasm, bursting into applause. Annie stood up and clapped her hands too. Several women, having kept an eye on her, approached and hugged her,

    82、 whispering some cheerful words before they left. Refreshed and relieved, Annie threw her arms around my neck and uttered, “Thank you for your music. ”, which assured the Broom Lady of her return to normal speech. I had put on numerous shows to different audiences, but this remained the most healing and rewarding one. 17原创精品资源学科网独家享有版权,侵权必究!学科网(北京)股份有限公司

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[31513082]Unit 4 Humour【过关测试】-2021-2022学年高二英语单元复习过过过(北师大版2019选择性必修第二册).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385221.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1