分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 UNIT 1 ART(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:385358
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 UNIT ART含解析新人教版选择性必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 ART 解析 新人 选择性 必修 第三
    资源描述:

    1、课时分层作业(一).单词拼写1A high degree of enthusiasm has emerged(出现) in the masses.2He failed to pass his visual(视力的) test.3He was a professor of sculpture(雕塑) at the Academy.4The events Im speaking of were subsequent(后来的) to the war.5They asked me to convey(传递) their sincere apology to you and promised to re

    2、place these rollers by new ones.6Tom wants to see the pen you purchased(购买) yesterday.7These few words fully revealed her noble(高贵的) quality.8Our newspaper is an influential(有很大影响力的) newspaper in this city.9With the new technique,measurement was claimed to be much more precise(精确的)10We should encour

    3、age pupils to set realistic(现实的) goals.阅读理解A(2021安徽合肥检测)The following 4 famous paintingsfrom Jan van Eycks work to Pablo Picassos masterpiecehave stood the test of time.The Arnolfini PortraitJan van Eycks The Arnolfini Portrait,an oil painting on oak produced in 1434,in which a man and a woman hold

    4、hands with a window behind him and a bed behind her,is undoubtedly a masterpiece in the National Gallery,London.This painting is one of the most famous and intriguing(非常有趣的)paintings in the world.It is also an informative document about the fifteenthcentury society.The Starry NightVincent van Gogh p

    5、ainted The Starry Night,an oil on canvas(帆布画布),a moderately abstract landscape painting of an expressive night sky over a small village,during his stay at the mental hospital near SaintRmydeProvence,France in 1889.When the Museum of Modern Art in New York City purchased the painting from a private c

    6、ollector in 1941,it was not well known,but it has become one of Vincent van Goghs most famous works now.The HarvestersThe Harvesters is an oil painting on wood completed by Pieter Bruegel the Elder in 1565.It depicts the harvest time which most commonly occurs in the late summer.The painting has bee

    7、n at the Metropolitan Museum of Art in New York City since 1919.GuernicaGuernica,a large oil painting,was painted by the Cubist Spanish painter,Pablo Picasso,in 1937.The title refers to the city that was bombed by Nazi during the Spanish Civil War.The painting depicts the horrors of war and as a res

    8、ult,has come to be an antiwar symbol and a reminder of the tragedy of war.Today,the painting is housed at the Museo Reina Sofa in Madrid.【语篇解读】本文是一篇应用文,介绍了四幅著名艺术家的作品。1Which was produced earliest?AGuernica.BThe Harvesters.CThe Starry Night.DThe Arnolfini Portrait.D细节理解题。根据The Arnolfini Portrait部分的内容可

    9、知,The Arnolfini Portrait是在1434年由Jan van Eyck创作,其他几幅画的创作时间都晚于这幅画。故选D。2What do we know about the painting The Starry Night?AIt was painted on wood in oils.BIt described the painters life in hospital.CIt wasnt widely recognized before 1941.DIt was given away to the museum by a collector.C细节理解题。根据The St

    10、arry Night部分的内容可知,1941年,当纽约现代艺术博物馆从私人收藏家手中买下这幅画时,这幅画并不出名,后来才成为文森特梵高最著名的作品之一。故选C。3Who created the painting describing the harvest season?APieter Bruegel the Elder.BVincent van Gogh.CJan van Eyck.DPablo Picasso.A细节理解题。根据The Harvesters部分中的“It depicts the harvest time which most commonly occurs in the l

    11、ate summer.”可知,由Pieter Bruegel the Elder创作的The Harvesters描绘了收获的季节。故选A。BJohn Constable was born in Suffolk,England,on 11 June,1776.His family hoped that he would join his fathers business,but he showed great interest in art when he was very young.Finally,his family allowed him to enter the Royal Acad

    12、emy School,a very famous art college in England,at the age of twentytwo.At the Royal Academy,he was a good student,spending all his spare time drawing and reading.He showed his first painting in 1802.Constable believed the greatest art came from using the inspiration(灵感)of nature,rather than using v

    13、arious techniques and imagination on art.In his lifetime,Constable never had much money.His fame only grew after his death.He was unable to earn a living from the paintings.To support his family,Constable often drew portraits(肖像)of others.But it was something he never really enjoyed.He was attracted

    14、 by the beauty of the British countryside.He sold more paintings in France than in his home country,England,at first.But when given the chance to travel to sell his paintings abroad,he said he would rather“be a poor man in England than a rich man abroad”Constable died in 1837.During his lifetime he

    15、got little praise in his home country for painting countryside scenery.Yet he is now considered to be one of the greatest British artists.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了英国最伟大的艺术家之一John Constable的主要人生经历。4John Constable studied painting because_Ahe was interested in itBhis parents hoped he would study itChe want

    16、ed to make more moneyDhe liked the Royal Academy SchoolA推理判断题。根据第一段中的“His family hoped that he would join his fathers business,but he showed great interest in art when he was very young.”可知,他的家人希望他能加入父亲的事业,但他很小的时候就对艺术表现出极大的兴趣。因此John Constable学习绘画是因为他对绘画感兴趣。故选A。5At the Royal Academy,John Constable_Aw

    17、asnt a good studentBdidnt get on well with his classmatesCwas very hardworkingDbecame very famousC推理判断题。根据第二段“At the Royal Academy,he was a good student,spending all his spare time drawing and reading.”可知,在皇家学院,他是个好学生,把业余时间都花在绘画和阅读上。因此在皇家学院,John Constable是非常努力的。故选C。6What do we know about John Consta

    18、ble?AHe thought technique was the most important in art painting.BHis paintings sold better in France than in England at first.CHe was interested in drawing portraits.DHe became very rich by painting.B细节理解题。根据第五段中的“He sold more paintings in France than in his home country,England,at first.”可知,起初他在法国

    19、卖的画比他在英国卖的多。因此他的画一开始在法国比在英国卖得好。故选B。7What can we learn from the underlined part?AJohn Constable was willing to travel to France.BJohn Constable was tired of being poor.CJohn Constable didnt want to sell his paintings.DJohn Constable loved his country very much.D推理判断题。根据第五段“He sold more paintings in F

    20、rance than in his home country,England,at first.But when given the chance to travel to sell his paintings abroad,he said he would ratherbe a poor man in England than a rich man abroad”可知,他在法国卖的画比在自己的祖国英国卖的多。但当他有机会去国外卖画时,他说他宁愿在英国当穷人,也不愿在国外当富人,由此我们看出John Constable非常热爱他的国家。故选D。.阅读七选五Art galleries are p

    21、laces in which artists can display all types of works of art,including paintings,drawings,photographs,sculptures,etc. 1 At the same time,however,each artwork must be protected from exposure to too much light since that can cause works to fade and therefore get ruined. 2 The most common form of light

    22、ing used to light up the artwork is indoor spotlights on tracks attached to the ceiling near where the work is being displayed. 3 It enables the lights to be moved more easily when the light patterns require adjusting.Recessed(嵌入墙壁凹处的)lights in walls and ceilings can be useful so long as they are no

    23、t fixed in place so they can be easily moved to create ideal light patterns.Most art gallery directors state that a combination of track lighting and recessed light equipment is ideal because the track lighting focuses directly on the artwork while the recessed lights are used on the nearby walls to

    24、 provide a surrounding light source. 4 How to angle the lights depends upon the height of the ceiling and the size of the artwork.Caution must be exercised to avoid creating too many areas with shadows.Besides,the lights should not be bare bulbs burning directly above the artwork but should be made

    25、in some way to make the lighting softer.According to experts,low voltage(电压)bulbs are the best when lighting the artwork. 5 Thus the artwork should be placed in a room where sunlight cant directly hit it.AIt can make the displays attractive.BUsing track lighting is beneficial.CLight plays a key role

    26、 in art galleries.DThis light source can better improve the mood surrounding the work.ETo better improve their appearance,the display area needs to be well lit.FFinding a happy medium between not enough light and too much of it requires considerable skills and experience.GAbove all,natural light sho

    27、uld be avoided since direct sunlight will damage the artwork,particularly paintings,over time.【语篇解读】本文是一篇说明文。文中作者主要向我们描述了美术馆是艺术家可以展示各种艺术作品的地方,同时美术馆的灯光也是十分重要的。1EE选项表示为了更好地改善它们的外观,陈列区域需要有良好的照明,承接下文,且E选项中的“be well lit”和空后的“too much light”相呼应。故选E。2F根据空前的内容可知,为了改善美术馆艺术作品的陈列效果,需要良好的照明,而作品过多暴露在光线下会褪色,进而被损坏

    28、,所以需要找到一个折中办法,这就需要相当多的技巧和经验。F选项可以承接上文内容。故选F。3BB选项中的“track lighting”与空前的“indoor spotlights on tracks”相呼应。故选B。4D根据空前内容可知,活动式投射照明灯和嵌入灯的组合是理想的,D选项(这种组合光源可以更好地改善作品周围的氛围)表示了这种组合光源的效果,顺承上文。故选D。5G根据空后的“Thus the artwork should be placed in a room where sunlight cant directly hit it.”可知,此处应该说明艺术品要避免阳光直射的原因,G选项符合语境。且G选项中的“sunlight”和空后的“sunlight”相呼应,故选G。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材高中英语 课时作业1 UNIT 1 ART(含解析)新人教版选择性必修第三册.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385358.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1