2021-2022学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT 4 SPACE EXPLORATION (含解析)新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业11 UNIT SPACE EXPLORATION 含解析新人教版必修第三册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 11 解析 新人
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十一).单句语法填空1We must take measures quickly because time is running out2If you want to keep fit,you can exercise regularly(regular) in a gym.3The game resulted in another victory for our team.4You should solve the problem by argument(argue),not by fight.5Sixteen years earlier, Pahlsson had remov
2、ed the diamond ring to cook (cook) a meal.6Time is limited(limit),so we must get down to work now.7To be honest,a lot of people attach great importance to becoming(become) rich and famous.8Do you have the ability to read(read) and write in English?9The easiest way to accomplish(accomplish) this is t
3、o make sure you conduct yourself as a good neighbour should.10The tunnels provide a place for the turtles to slip(slip) into and protect them.阅读理解More than 11,000 scientists are warning that the Earth,in their words,“clearly and unequivocally (明确地) faces a climate emergency”The scientists represent
4、several fields of study and come from 150 countries around the world.They approved a report that appeared in the publication BioScience earlier this month.It warns that the world would face “untold human suffering” if it does not make deep and lasting shifts in human activities that influence climat
5、e change.Three leaders of the study are from the United States.They worked on the study with scientists from universities in South Africa and Australia.This is the first time a large group of scientists have jointly (共同地) used the word “emergency” when talking about climate change.“Despite 40 years
6、of global climate negotiations.we have generally conducted business as usual and have largely failed to address this worrying situation,” the study said.“Climate change has arrived and is accelerating faster than many scientists expected.”The report identified five areas that the world needs to deal
7、 with immediately.The scientists appealed to nations to use energy more efficiently and cut their use of fossil fuels.They suggested that lawmakers approve taxes on the burning of carbonbased fuels,such as coal,oil and natural gas.The report urges people to move toward more of a plantbased diet.Othe
8、r areas of concern include preventing the destruction of forests and permanent loss of some plant and animal species.The report noted that it will most likely take strong action by the public to move politicians to approve lasting policy changes.The scientists added,“We believe that the prospects(前景
9、)will be greatest if decisionmakers and all of humanity quickly respond to this warning and declaration of a climate emergency,and act to support life on planet Earth,our only home.”【语篇解读】文章讲述了针对当前气候变化的一份报告,科学家们认为当前地球气候已经明显处于一个紧急状态,人们需要马上行动起来,以保护地球并减少对人类的负面影响。1What will happen to people if they dont
10、 stop the activities that influence the climate change?AThey will have no places to live in.BThey will be fined and lose their jobs.CThey will become bored with their life.DThey will go through a lot of sufferings.D细节理解题。根据第一段第四句“It warns that the world would faceuntold human suffering if it does no
11、t make deep and lasting shifts in human activities that influence climate change”可知,如果人们不停止引起气候变化的活动,那么人们将遭受更多的痛苦或灾难,故选D项。2What have people done when facing the climate change in the past 40 years?AThey have ignored the scientists warning.BThey have solved the problem successfully.CThey have talked
12、too much but done too little.DThey have realized the problem isnt that serious.C细节理解题。 根据第二段中的“Despite 40 years of global climate negotiations.we have generally conducted business as usual and have largely failed to address this worrying situation”可知,在过去的40年里,人们围绕气候变化展开了许多对话,但最终一切照常,人们并没有解决令人担忧的气候变化
13、问题,故选C项。3In which paragraph can we find the advice from the scientists about ways to control the climate change?AParagraph 1.BParagraph 2.CParagraph 3.DParagraph 4.C段落大意题。通读第三段内容可知,第三段介绍了科学家们提出的有关控制气候变化的方法,故选C项。4What is the best title for the text?AScientists Hard Work of Saving the EarthBThe Import
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385386.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
