2021-2022学年新教材高中英语 课时作业3 Unit 1 Face values(含解析)外研版选择性必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业3 Unit Face values含解析外研版选择性必修第三册 2021 2022 学年 新
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(三).阅读理解AThere is an old saying in English: “Laughter is the best medicine”Until recently, few people took the saying very seriously.Now, however, doctors have begun to investigate laughter and the effects it has on the human body.They have found evidence that laughter really can improve peopl
2、es health.Tests were carried out to study the effects of laughter on the body.People watched funny films, while doctors checked their heart rate, blood pressure, breathing and muscles.It was found that laughter has similar effects to physical exercise.It increases blood pressure, the heart rate and
3、the rate of breathing; it also works several groups of muscles in the face, the stomach, and even the feet.If laughter exercises the body, it must be beneficial.Other tests have shown that laughter appears to be capable of reducing the effect of pain on the body.In one experiment doctors produced pa
4、in in groups of students who listened to different radio programs.The group, which tolerated the pain for the longest time, was the group, which listened to a funny program.The reason why laughter can reduce pain seems to be that it helps to produce endorphins (内啡肽)in the brain.These are natural che
5、micals that diminish both stress and pain.There is also some evidence to suggest that laughter helps the bodys immune (免疫的) system, that is, the system which fights infection.In an experiment, one group of students watched a funny video while another group served as the control groupin other words,
6、a group with which to compare the first group.Doctors checked the blood of the students in both groups and found that the people in the group that watched the video had an increase in the activity of their blood cells, that is, the cells which fight infection.As a result of these discoveries, some d
7、octors and psychiatrists (精神病学家)in the United States now hold laughter clinics, in which they try to improve their patients conditions by encouraging them to laugh.They have found that even if their patients do not really feel like laughing, making them smile is enough to produce beneficial effects
8、similar to those caused by laughter.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要讲述的是医生们研究笑对人体的影响,并且发现了笑确实可以改善人们的健康。1We learn from the first paragraph that laughter Ais good for ones healthBis related to some illnessChas been investigated long sinceDhas no effect on the bodyA细节理解题。根据第一段中的“Now, however, doctors have begun to
9、investigate laughter and the effects it has on the human body.They have found evidence that laughter really can improve peoples health.”可知,笑对人们的健康是有好处的,故选A。2Doctors have found that laughter Akeeps down blood pressureBhas similar effects to physical exerciseCdecreases the heart rateDincreases stressB
10、细节理解题。根据第二段中的“It was found that laughter has similar effects to physical exercise.”可知,选B。3Which of the following statements is NOT true of laughter according to the passage?AIt reduces pain.BIt exercises the body.CIt improves the bodys immune system.DIt can cure cancer.D细节理解题。根据第二段中的“It was found th
11、at laughter has similar effects to physical exercise.”,第三段中的“Other tests have shown that laughter appears to be capable of reducing the effect of pain on the body.”和第四段中的“There is also some evidence to suggest that laughter helps the bodys immune system, that is, the system which fights infection.”可
12、知,A、B、C三项都是正确的,文中并未提到笑可以治愈癌症,故选D。4In a laughter clinic, doctors Alaugh at their patientsBencourage their patients to laughCsmile when they dont feel like laughingDnever stop laughingB细节理解题。根据最后一段中的“As a result of these discoveries, some doctors and psychiatrists in the United States now hold laughte
13、r clinics, in which they try to improve their patients conditions by encouraging them to laugh.”可知,在笑声诊所里,医生们鼓励他们的病人去笑,故选B。BI once complained to my friend Mike, “I often cycle two miles from my house to the town center but unfortunately there is a big hill on the route.” He replied, “You mean fortun
14、ately.” He explained that I should be glad of the extra exercise that the hill provided.My attitude to the hill has now changed.I used to complain as I approached it but now I tell myself the following.This hill will exercise my heart and lungs.It will help me to lose weight and get fit.It will mean
15、 that I live longer.This hill is my friend.Finally I comfort myself with the thought of all those silly people who pay money to go to a gym and sit on stationary exercise bicycles when I can get the same value for free.I have a smile of satisfaction as I reach the top of the hill.Problems are there
16、to be faced and overcome.We cannot achieve anything with an easy life.Helen Keller was the first deaf and blind person to gain a university degree.Her activism and writing proved inspirational.She wrote, “The character cannot be developed with ease.Only through experiences of suffering can the soul
17、be strengthened, vision cleared, ambition inspired and success achieved.”One of the main determinants of success in life is our attitude towards adversity.From time to time we all face hardships, problems, accidents and difficulties.Some are of our making but many are no fault of our own.While we ca
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385443.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
《优化设计》2015-2016学年高二语文人教版选修《先秦诸子》课件:2.5人和 .ppt
