2020-2021学年高中英语 Module 5 A Trip Along the Three Gorges Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年高中英语 Module Trip Along the Three Gorges Introduction 2020 2021 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Module 5 A Trip Along the Three GorgesIntroduction & Reading and Vocabulary. 根据语境及所给提示词填空1. My car finally came to a narrow road, some part of which narrowed to only 5 meters in width. At the moment, another car ran in our direction. It was running so fast that it narrowly missed hitting my car. How
2、 dangerous it was! (narrow)2. It will be both time-consuming and dangerous to get settlers to these distant (distance) places. 3. Surrounding (surround) the Forbidden City, many were built during the Yuan, Ming and Qing dynasties. 4. I live in a very old town which is surrounded by beautiful woods (
3、wood). 5. The northern Atlantic coastal plain was narrow, and much of the land was hilly(hill) and stony. 6. They drew the material of their plays chiefly from myths and legends (legend). 7. The opportunities to exploit (exploit) waste water as a resource are enormous. 8. Hidden in the woods (wood),
4、 the small house was a good shelter from the enemies. . 单句改错1. These orange trees are heavily with fruit this year because of the fine weather. (heavily改为heavy) 2. The explorers had to make a fire in the edge of the forest to scare away wild animals at night. (in改为at) 3. Even if she didnt want to se
5、nd a present, she should at most have sent a card. (most改为least)4. There are many people use WeChat to communicate now. (use改为using或在people后面加who)5. Here come the bus! (come改为comes)6. Between the supermarket and the clinic stand a church. (stand改为stands)7. In modern times, many youths like to trade
6、others on the Internet. (trade后面加with)8. You are to being back by 10 oclock. (being改为be)9. The film star got off the train, surrounding by her fans. (surrounding改为surrounded)10. If we planned better, we could in least have gone to see a show. (in改为at). 完成句子1. It takes talent to make a scientist and
7、it also takes ambition if you are to succeed. (be to do)成为科学家需要有天赋, 如果你想成功还需要有雄心抱负。2. While going past that village, I saw a group of children playing sand by the roadside. (see sb. doing sth. )我经过那个村庄时, 看到一群孩子正在路边玩沙子。3. On the top of the mountain lies a temple in which there are three monks. (完全倒装句
8、)山顶上有一座庙, 庙里有三个和尚。4. I hope at least my daughter is able to offer you some useful tips. (at least)我希望至少我的女儿能为你提供一些有用的建议。5. The main road was blocked so we had to make a detour. 因为主干道被堵, 我们不得不绕道而行。6. There are 20 people working for the project. (现在分词作定语)有20人参与那个项目。. 阅读理解AGold Coast family holidays ar
9、e always great fun whether you are from Australia or from abroad. There are beautiful beaches, adventure parks, nature parks and so many more. There are so many sights to see here. It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it. Australia is home to many animals and birds that can
10、only be seen when moving slowly and going into the areas where they live. When you are on a bicycle, you have the advantage of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before. It is a quieter mode(方式) of transportation as well, so you might e
11、ven be able to take a picture. When you are on the beach, you can breathe the clean air and view the beauty of the water and sand. It is a totally different experience from either simply sunbathing or passing it in a car. There are many choices of hiring a bicycle to experience the Gold Coast attrac
12、tions. There are stores that will fit a bike perfectly to your size. These bikes for both adults and children are in many styles and colors to please any taste. If you have ever wanted to try a tandem bike (双人单车), now is your chance, because they have those, too. A bicycle hire on Gold Coast is some
13、thing that everyone should try at least once. This is a wonderful chance for anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family. 【文章大意】这是一篇说明文。作者推荐人们在澳大利亚黄金海岸旅行时, 最好租自行车旅行, 并说明了诸多好处。1. Driving in a car on Gold Coast is not suggested because . A. you will break the traffi
14、c rulesB. you cant enjoy the beautiful scenery wellC. you will cause much noiseD. you cant drive into some parks【解析】选B。细节理解题。根据第二段It is a pity to drive in a car and youll miss a great part of it. 可知不建议在黄金海岸开车, 因为你会错过很大一部分美景。2. The following advantages of hiring bikes are mentioned EXCEPT that . A. i
15、t is a good way to do sunbathingB. it is a cheap way of travelingC. you can get a clearer sight of animalsD. you can take photos of animals【解析】选A。细节理解题。由文章的最后一段This is a wonderful chance for anyone who likes to cycle and it is also a cheap way to travel with your family. 可知租自行车旅行是一种很省钱的方式, 排除B; 由第三段
16、When you are on a bicycle, you have the advantage of being able to stop whenever you want to see an interesting animal or bird that you have never seen before. 可知租自行车旅行, 可以更清楚地看到动物, 排除C; 由第三段It is a quieter mode of transportation as well, so you might even be able to take a picture. 可知租自行车旅行, 你可以给动物
17、拍照, 排除D。3. Whats the authors attitude towards a bike hire on Gold Coast? A. He doesnt like this way of traveling. B. He thinks it is a personal choice. C. He supports it very much. D. He thinks it is only good for adults. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段A bicycle hire on Gold Coast is something that everyone sho
18、uld try at least once. 可知作者认为在黄金海岸租自行车旅行是每个人至少应该尝试一次的, 由此推知作者非常支持租自行车旅行。4. What is Paragraph 4 mainly about? A. How to hire bikes on Gold Coast. B. What kinds of bikes are in stores. C. What bikes are the most popular. D. Who can hire bikes on Gold Coast. 【解析】选B。段落大意题。第四段There are many choices of hi
19、ring a bicycle to experience the Gold Coast attractions. There are stores that will fit a bike perfectly to your size. 是段落主题, 第四段主要讲了在租自行车时, 可供选择的自行车种类。B(2020沈阳高一检测)Encouraging life to boom(兴旺) in the middle of a desert is no easy task. But one company in the United Arab Emirates has come up with a
20、plan to provide drinking water for the states citizens. The company intends to drag icebergs from Antarctica to the gulf coast in order to harvest its fresh water. The company plans to source the massive blocks of ice from Heard Island, around 600 miles off the coast of mainland Antarctica. It will
21、then transport them around 5, 500 miles to Fujairah, one part of the UAE. One iceberg could provide enough water for one million people over five years, according to the company. The companys director says they have already travelled the transportation route and checked the possibility of the scheme
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-389468.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
