分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 9

类型2020-2021学年英语人教版必修4课时作业 UNIT 2 WARMING UP .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392111
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:9
  • 大小:279.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年英语人教版必修4课时作业 UNIT WARMING UP 2020 2021 学年 英语 人教版 必修 课时 作业
    资源描述:

    1、Unit 2Working the land课时作业5Warming Up & Reading.单词拼写1Yuan Longping has devoted himself to finding ways to raise rice output (产量)2Each classroom in our school is equipped (配备) with a computer, which is helpful to our study.3Its natural that their faces were badly sunburnt (晒黑的)4Getting rid of hunger

    2、(饥饿) is very important in African countries.5As is known to all, when heated, most things will expand.6Many people dont know the young foreigners nationality (国籍)7The last decade (十年) of this century saw great changes in China.8In 2015 their company began to export (出口) quality Chinese tea to the UK

    3、.9It is not disturbing (令人不安的) for a man of his age to have a sunburnt face.10That kind of occupation is popular; therefore,_many youngsters are eager for one.单句语法填空1The condition prevents the blood from circulating (circulate) freely.2We all know that this lab is equipped (equip) with the best equi

    4、pment.3The scientists nationality is China and the whole nation is proud of the national (nation) hero.4These birds are rare; therefore,_they are protected by law.5We were all disturbed by the disturbing (disturb) news of the bus accident.6By working hard day and night, she is trying to rid herself

    5、of loneliness and sadness.7One dream is not always enough, especially (especial) for a person who loves and cares for his people.8He doesnt care about being famous, and he is quite satisfied with his life in the countryside.9Thanks to your advice, much trouble has been saved.10When the police arrive

    6、d, the driver was_struggling (struggle) to get out of the burning car.补全句子1We must try every way to rid_our_company_of_these_debts.我们要想尽一切办法让公司摆脱这些债务。2During childhood, he led a hard life and had some_disturbing_experiences.在童年时代,他过着艰苦的生活,有一些令他不安的经历。3To_their_satisfaction,_their son made great achie

    7、vements.令他们感到满意的是,他们的儿子取得了重大成就。4The village expanded_into_a_town.这个村庄扩展成了一个城镇。5The couple hungered_to_be_respected and led a normal life.这对夫妇渴望得到尊重,过正常的生活。6Rather_than take a bus, I would_walk there.与其坐公共汽车去,我还不如走着去那里。7I made_it_clear_to_you_that you should behave yourself at the party.我明确向你表示过,在聚会上

    8、你应该举止得体。8Your education will equip_you_for_your_future_life.你所受的教育将使你能适应今后的生活。.课文语法填空Dr Yuan Longping, one of Chinas most famous scientists, has made great _1_ (achieve) in agriculture both at home and abroad. Born into a poor farmers family, Dr Yuan graduated from Southwest Agricultural College in

    9、1953, _2_ many parts of the countryside were short of food. To solve the problem, Dr Yuan struggled _3_ (find) a new way to improve harvests without _4_ (expand) the area of the fields. Through many years of hard work, Dr Yuan developed _5_ is called “super hybrid rice” in 1973. He became the first

    10、agricultural pioneer in the world _6_ (grow) rice that has a high output. He has also circulated his knowledge to some other countries. Thanks _7_ his research, the UN has more tools in the battle to rid the world of hunger. Dr Yuan is _8_ (satisfy) with his life but he would like to have more time

    11、to do his research _9_ (free). Famous as he is, Dr Yuan wants to lead a simple life and has a dream to export his rice so that it can _10_ (grow) around the world.1achievements2.when3.to_find4.expanding5.what6to_grow7.to8.satisfied9.freely10.be_grown.串点成篇微表达他是一位农业方面的科学家,使十亿多人免于饥饿。他很小的时候就宁愿(would rat

    12、her)待在自家的农场里研究庄稼。那时候,饥饿是一件令人烦恼的(disturbing)事情。因此(therefore),他决定使人们摆脱(rid.of)饥饿。为与饥饿作斗争(struggle),他帮助穷人提高农作物产量(output)。由于他的努力,墨西哥的小麦产量大有提高,并且出口(export)到别的国家。由此,他因在与饥饿作斗争中所做出的贡献而获得了诺贝尔和平奖。He_was_an_agricultural_scientist_who_kept_as_many_as_one_billion_people_free_from_hunger._He_would_rather_stay_on_

    13、his_family_farm_studying_crops_when_he_was_very_young,_and_at_that_time,_hunger_was_a_disturbing_problem._Therefore,_he_was_determined_to_rid_people_of_hunger._He_helped_poor_people_improve_the_output_of_their_crops_to_struggle_against_hunger._Thanks_to_his_effort,_Mexico_increased_its_wheat_output_

    14、and_exported_wheat_to_other_countries._As_a_result,_he_won_the_Nobel_Peace_Prize_for_his_contributions_towards_struggling_against_hunger.阅读理解ABanker Chip Paillex had never planted so much until he moved to the countryside in Pittstown, New Jersey, seven years ago. Surrounded by working farms, he qui

    15、ckly became interested in the growityourself idea and rented a piece of 30by30foot land. He planted tomatoes, eggplants and other vegetablesenough to feed his family of four for the summer. He ended up with so much produce; he couldnt give it away. He found a local food factory,and donated 120 pound

    16、s of fresh vegetables.The following year,with a handful of volunteers and a memorable nameAmericas GrowaRow, Paillex harvested 1,500 pounds of fresh vegetables, all of which he donated to area food banks, places that give food to poor people. Soon Paillex had a hundred volunteers and needed more lan

    17、d. He visited Meredith and Jeremy Compton, who farm Peaceful Valley Orchards in Pittstown. Could he work their land?“I guess we were feeling honored,” says Meredith. Not only do the Comptons welcome GrowaRow volunteers,they also work on the land.What began with a few empty fields has turned into a l

    18、arge local farm. This year, GrowaRow will deliver about 250,000 pounds of fresh produce to food banks. Their secret for getting all of this done? Family power. “Each week,a couple of families own the garden,” says Paillex. “They water, pick, and deliver, and then hand it off on Sunday night to the n

    19、ext group of families.”Paillex also welcomes local school kids. On a Friday morning in May, some kids worked on a field. “Were growing food,” one fifth grader said proudly.“The program shows kids that there are people in need,” says Paillex. “When these kids become tomorrows leaders, theyll be much

    20、more likely to encourage their coworkers or employees to get involved in (参与) something like this.”“Chip makes people want to help,” says Colleen Duerr,a mother of two. “And families love this. Chip has given us a way to raise our kids with a giving heart.”本文是记叙文。主要介绍了Chip 通过农业活动来帮助他人的故事。1Why did Ch

    21、ip start growing vegetables in Pittstown?AThere were very few fresh vegetables on the market.BHe wanted to offer food to the local food factory.CFarmers there encouraged him to do so.DHe was deeply attracted by planting.解析:细节理解题。根据第一段中的“Surrounded by working farms, he quickly became interested in th

    22、e growityourself idea”可知,Chip 受到周围环境的影响,深深喜爱上了自己种植食物这一做法。答案:D2After a years planting, Chip _.Aset up more food banks in the areaBwon great support from more peopleChelped save many people from being poorDpersuaded many people to help him on the land解析:细节理解题。根据第二段中的“with a handful of volunteers”和“Soo

    23、n Paillex had a hundred volunteers”以及第三段提到Compton 夫妇的乐意帮忙可知,在Chip 自己耕种一年后,得到了越来越多的人的支持与帮助。答案:B3How can GrowaRow manage to produce so much food?ASchool children play the most active part.BFamilies take turns to look after the garden.CThe work is divided into separate small tasks.DSchools and families

    24、 divide the work equally.解析:细节理解题。根据第四段中的“Each week, a couple of families own the garden”和“They water, pick, and deliver, and then hand it off on Sunday night to the next group of families.”可知,GrowaRow 之所以可以生产出数量众多的农产品是因为各个家庭轮流负责照看菜园。答案:B4Whats the best title for the text?AThe ProducersBAmerican Far

    25、msCGrow it YourselfDChips Country Life解析:标题归纳题。银行家Chip 搬到乡下后开始喜欢上了种植蔬菜,并且将吃不完的新鲜蔬菜捐给社会,他的这种慈善行为慢慢吸引了很多志愿者,使得越来越多的人投入到这项帮助他人的农业活动中。因此A项“生产者”概括了文章主旨,适合作标题。答案:ABDuring the past Spring Festival, many children may have received red packets from their families. But Xing Pu, a 40yearold economist, is askin

    26、g the government to give red packets to every Chinese citizen.Xing suggested the government give out 1,000 yuan to each Chinese since the government income has increased rapidly in recent years. He said his suggestion would allow everyone to directly enjoy the fruits of the countrys economic success

    27、, help the lowerincome groups deal with rising prices and increase consumption (消费) around the country.Recent years have seen the government carry out a series of propoor (扶贫) and prorural (惠农) policies, including increasing spending on public healthcare and calling off the agricultural tax. But the

    28、 lowerincome group still needs more help while being hit hard by an 11year high in prices and recent snowstorms.Xing said while making the draft, he has borrowed many ideas from practices in countries like the United States and Singapore. Earlier this year, the governments of the two nations offered

    29、 money to their citizens as the result of a surplus in government income. As for in China, “We can even encourage the rich to donate their 1,000 yuan red packet to the poor,” said Xing. Although Xings suggestion has gained wide support among ordinary Chinese on the Internet, many other economists cr

    30、iticized it as unpractical. Even Xing himself admitted he made the suggestion without any careful calculation. But they agreed with Xings point that the growing economic pie should be shared among the people. “To better use the increase of money, handing out money is not a solution that holds good f

    31、or all time. It could be better to improve the public service or cut the price of energy use in daily life,” said Qiao Xinsheng, an economic professor.本文是议论文。春节期间孩子会得到家人给的红包,但40岁的经济学家Xing Pu也建议政府发给公民红包,这在人们中间引起了广泛的讨论。5Xing Pu suggested the government give out 1,000 yuan to each Chinese because _.Ath

    32、e poor should get help from the richBthe government should help the richCthe growing economic pie should be sharedDthe government doesnt know how to use the money解析:细节理解题。根据第二段的前两句可知经济学家Xing Pu 之所以如此建议,是因为中国的经济快速增长了。为了让每个人都享受中国经济成功的果实,帮助低收入人群应对物价的上涨和增加消费,他建议中国政府给每位中国人发红包。答案:C6What has the government

    33、 done to help the lowerincome group?ASpending less on public healthcare.BIncreasing the agricultural tax.CHanding out money to every Chinese.DCarrying out propoor policies.解析:细节理解题。根据第三段中“.propoor (扶贫) and prorural (惠农) policies, including increasing spending on public healthcare and calling off the

    34、 agricultural tax.”可知,政府推出一系列的扶贫和惠农政策包括增加公共医疗投入,取消农业税,故选D。答案:D7According to some experts, what is better than giving out money?ACutting the price of energy use in daily life.BSupplying food to everyone every day.CControlling the rising of prices.DIncreasing the government income.解析:细节理解题。根据最后一段的“It

    35、could be better to improve the public service or cut the price of energy use in daily life”可知,提高公共服务或减少日常生活中的能源价格可能会更好,故选A。答案:A8Xing Pus suggestion _.Acaused debates between ordinary people and economistsBwas supported by everyone in the countryCwas supported by the governmentDwould be adopted soon解析:推理判断题。根据倒数第二段可知Xing Pu 的建议在网上得到许多人的支持,但也有很多经济学家表示该建议不切实际。这说明他的建议在普通人和经济学家之间引起了讨论。答案:A

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年英语人教版必修4课时作业 UNIT 2 WARMING UP .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392111.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1