2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Exploring literature Section A Welcome to the Unit课后巩固提升(含解析)牛津译林版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Exploring literature Section Welcome to the Unit课后巩固提升含解析
- 资源描述:
-
1、Unit 4Exploring literatureSection AWelcome to the unit & Reading课后篇素养形成必备知识基础练.单句填空1.Abstract paintings did not appeal him.答案to2.Do you believe the (permanent) of love?答案permanence3.The beauty of the city lies its architecture.答案in4.I tried to reflect what was happening to me.答案on5.The patient has r
2、eached a point medicine cant help.答案where6.His (determine) look showed that he had made up his mind.答案determined7.Parents love and caring are of great (significant) for children.答案significance8.You have the (capable) to do this job well.答案capability9.Police have issued a (describe) of the man who wa
3、s aged between fifty and sixty.答案description10.The national park has a large collection of wildlife, (range) from butterflies to elephants.答案ranging.完成句子1.一个作家必须利用他的想象力和个人经历。A writer has to his imagination and experiences.答案draw on2.总之,我认为整个治疗过程非常成功。 ,it is my opinion that this complete treatment pr
4、ocess was very successful.答案In summary3.他不知道未来会是什么样子。He has no idea what is him in the future.答案in store for4.他开始研究生态学,并决心将他的一生献身于这门学科。He started to study ecology and decided to the science.答案devote himself to5.他不论笑的时候还是争论的时候,表情都同样认真。His expression is when he smiles when he argues.答案as earnest;as6.这
5、是个敏感的问题,不该向媒体透露。This is such that perhaps the press should not be told.答案a sensitive issue7.空气污染是全球的普遍问题。Air pollution is all over the world.答案a universal issue8.小说是一种重要的文学形式。The novel is an important .答案form of literature9.我们的钱不够,因此买不成这辆新车。We do not have enough money. we cannot afford to buy the ne
6、w car.答案Therefore10.警方发出了寻找目击证人的呼吁。The police have for witnesses.答案issued an appeal关键能力提升练.阅读理解AWhat do Tom Sawyer and Jumping Frogs have in common?Stories about both of them were created by one man:Mark Twain.Twain was four years old when his family moved to Hannibal,Missouri,located on the west ba
7、nk of the Mississippi.Twain grew up there and was fascinated with life along the riverthe steamboats,the giant lumber rafts,and the people who worked on them.The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County is one of Twains best loved short stories,and The Adventures of Tom Sawyer is one of his most
8、famous novels.Both these works are celebrated by events held during National Tom Sawyer Days,which originated in the late 1950s and became national in the 1960s.Children enter their frogs in the jumping contest during National Tom Sawyer Days.Theres also a fence painting contest to see who can paint
9、 the fastest.The idea for this contest comes from a scene in Tom Sawyer,in which Tom has been told to paint the fence in front of the house he lives in.Its a beautiful day,and he would rather be doing anything else.As his friends walk by,he makes them believe that its fun to paint,and they join in t
10、he “fun”.By the end of the day,the fence has three coats of paint!Although the story of Tom Sawyer is a fiction,its based on facts.If you go to Hannibal,youll see the white fence,which still stands at Twains boyhood home.【语篇解读】本文是一篇记叙文,简要介绍了马克吐温的生平尤其是他的童年以及他的作品。1.Which of the following statements ab
11、out Mark Twain is TRUE? A.He was born in Hannibal.B.He enjoyed his life in Hannibal.C.He spent most of his childhood on the Mississippi.D.He often went rafting(坐船漂流) on the Mississippi with his parents.答案B解析细节理解题。从第一段第四句“Twain grew up there and was fascinated with life along the river.”可知B项正确。2.Tom
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392658.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
