2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Meeting the muse Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升(含解析)外研版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Meeting the muse Section Developing ideas Presenting Reflection课后
- 资源描述:
-
1、Unit 4 Meeting the museSectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.I had the (明显的) impression that I was being watched.答案distinct2.This historical success,however,resulted from the federal government taking science seriously,and making investments to urge revolution and i.
2、答案innovation3.There are (根据字面意思) hundreds of prizes to win.答案literally.短语填空rather than;be seen as;with the help of;lead to;as a result1.Many developed nations are now concerned about saving nature developing or destroying it.答案rather than2.As his first novel was published,he one of the most outstand
3、ing writers of his generation.答案was seen as3.Eating too much sugar can health problems.答案lead to4.The computer was used in teaching. not only was teachers energy saved,but students became more interested in the lessons.答案As a result5. my English teacher,I won the first place in the English Writing C
4、ompetition.答案With the help of.翻译句子1.最新的科学发展使公众们确信了那个看法。(confirm)答案The latest scientific development confirmed the public in the belief.2.我写信是为了请求一个宝贵的机会成为英国学生的寄宿家庭之一。(request)答案Im writing to request a valuable chance to be one of the host families for the British students.3.他随后跑进卧室,身后跟着一条大狗,走路慢吞吞的。(
5、非谓语动词作状语)答案He ran into the bedroom,followed by a big dog,walking very slowly.4.多亏她的帮助,我才能通过考试。(thanks to)答案Thanks to her help,I was able to pass the exam.5.我决定打电话,不写信了。(rather than)答案I am determined to ring rather than write a letter.关键能力提升练.阅读理解In Mark Turins article“Protecting Our Public Spaces” i
6、n issue 14,he claims that “all graffiti (涂鸦) is vandalism (故意破坏财物的行为),pure and simple,and offers no benefit to our public spaces”.I would like to point out that many people believe that graffiti is an art form that can benefit our public spaces just as much as sculptures,fountains,or other more acce
7、pted art forms.People who object to graffiti usually do so more because of where it is,not what it is.They argue that posting graffiti in public places is considered an illegal act of property damage.But the location of such graffiti should not prevent the images themselves from being considered rea
8、l art.I would argue that graffiti is the most important public art form.Spray paint is a medium unlike any other.Through graffiti,the entire world has become a canvas (画布).These works of art dotting the urban landscape are available,free of charge,to everyone who passes by.To be clear,I do not consi
9、der random words or names sprayed on stop signs to be art.Plenty of graffiti is just vandalism,pure and simple.However,there is also graffiti that is breathtaking in its complex detail,its realism,or its creativity.It takes great talent to create such involved designs with spray paint.Are these crea
10、tors not artists just because they use a can of spray paint instead of a paintbrush?To declare that all graffiti is vandalism,and nothing more,is an overly simplistic statement.Furthermore,graffiti is not going anywhere,so we might as well find a way to live with it and enjoy its benefits.One option
11、 could be to make a percentage of public spaces open to graffiti artists.By doing this,the public might feel like part owners of these works of art,rather than just the victims of a crime.【语篇解读】本文是一篇议论文。文章通过论述涂鸦与公共空间的关系,进而探讨涂鸦是否为艺术。作者认为判断其是否为艺术应该根据涂鸦的质量而非存在的地方。1.Mark Turin apparently believes that g
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392703.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
