分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 5 NELSON MANDELA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:392849
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:42KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT NELSON MANDELA SECTION WORD版含答案 2020 英语 名师 学人 必修 课时 作业 UNIT WORD 答案
    资源描述:

    1、Unit 5 Section Warming Up & ReadingLanguage Points课时作业.单句语法填空1I think you should settle your problem in a peaceful (peace) way.Fighting cant solve any problems.2Amy had great trouble making (make) up her mind to send her daughter to go abroad.3Missing the first bus means waiting (wait) for another h

    2、our.4Its helpful to put children in a situation where they can see themselves differently.5There was once a time when women had no right to vote.6He was put into prison because he blew up some government buildings in South Africa.7He is devoted to the research and his devotion to the work leads to h

    3、is success.(devote)8According to the law, women shall enjoy the equal (equally) right to vote in our country.9People voted against Henry who often tells lies.10When people are in trouble, they are often turning to the police.单句改错1. Nowadays many school children devote too much time to play computer

    4、games.playplaying2You might think we are close friends.As matter of fact, I dont know the person who spoke to me just now.As后加a3You cant imagine the trouble I had persuaded him to change his mind.persuadedpersuading4Found in last century, the church has a history of about 90 years.FoundFounded5I don

    5、t think he is equal to do this kind of work,so I cant hire him.dodoing.阅读理解Theodor Seuss Geisel was born in Springfield, Massachusetts in 1904.He was famous because of the books he wrote for children.They combine funny words, pictures, and social opinions.Dr Seuss wrote his first book for children i

    6、n 1937.It is called And to Think That I Saw It on Mulberry Street.A number of publishers refused to publish it.They said it was too different.A friend finally published it.Soon other successful books followed.Over the years, he wrote more than forty childrens books.They were fun to read.Yet his book

    7、s sometimes dealt with serious subjects.By the middle 1940s, Dr Seuss had become one of the bestloved and most successful writers of childrens books.He had a strong desire to help children.In 1954, Life magazine published a report about school children who could not read.The report said many childre

    8、ns books werent interesting.Dr Seuss decided to write books that were interesting and easy to read.In 1957, Dr Seuss wrote The Cat in the Hat.He used less than 225 words to write the book.This was about the number of words a sixyearold should be able to read.The story is about a cat who tries to ent

    9、ertain two children on a rainy day while their mother is away from home.The cat is not like normal cats.It talks.The book was an immediate success.It was an interesting story and was easy to read.Children loved it.Their parents loved it, too.Today many adults say it is still one of the stories they

    10、like best.【解题导语】本文为人物传记,主要介绍了著名儿童作家Theodor Seuss Geisel的生平事迹。1Whats the best title for this passage?ASome of Dr Seusss books for childrenBWhat are Dr Seusss books mainly aboutCDr Seussa famous writer of childrens booksDWhy are Dr Seusss books different解析:选C标题归纳题。根据文章可知本文是一篇人物传记,主要介绍了Theodor Seuss Ge

    11、isel,一位著名的儿童作家,故选C。2What do we know about Dr Seusss first book for children?AIt was Dr Seusss worst book.BIt dealt with a very serious subject.CNeither children nor adults like it.DMany publishers didnt take it seriously at first.解析:选D细节理解题。根据第二段的“A number of publishers refused to publish it.They sa

    12、id it was too different.”可知D为正确选项。3How did Dr Seuss help children according to Paragraph 3?ABy asking others to help them in magazines.BBy writing interesting and simple books.CBy changing his old books into simpler ones.DBy giving them books for free.解析:选B细节理解题。根据第三段最后一句“Dr Seuss decided to write b

    13、ooks that were interesting and easy to read.”可知B为正确选项。4Adults most probably think that Dr Seusss The Cat in the Hat is _.AinterestingBseriousCdifficult Dboring解析:选A细节理解题。根据最后一段的“Today many adults say it is still one of the stories they like best.”可知A为正确选项。.完形填空I spent this morning cleaning up the ho

    14、me in which I live.Now I am not talking about the house I am sitting in right now.As I _1_, I can see the sink is still full of dirty dishes.Dust is starting to _2_ on the pictures, tables, and even my computer again.Dirt _3_ to be swept up from the floor and pet hair needs to be cleaned _4_ the cou

    15、ch.What is more, the _5_ in the turtles aquarium has to be changed.Yet, as I look at my dirty, little house I _6_ have to smile, because I know that the home in which I live is _7_ right now.That home is my soul (心灵)When I _8_ this morning I noticed that it also had become _9_ again.I wasnt willing

    16、to let it _10_ that way for long, though.I have learned that a dusty soul leads to a terrible day and that terrible days lead to a(n) _11_ life.I spent the morning cleaning my soul from top to _12_.I swept the negative thoughts from my mind and the _13_ feelings from my heart.Worries, anger, and fea

    17、r were _14_ into the garbage can.When I was done I felt _15_ in my home once more.The house in which I sit may need a lot of _16_,but it will have to wait its turn.The home in which I live is what I am most _17_ about.I hope that the same is _18_ for you.I hope that you always make efforts to keep y

    18、our soul _19_,beautiful, and full of love and care.Remember some day you will leave your house behind, but you will _20_ your home with you.【解题导语】本文是一篇夹叙夹议文。作者通过跟现实中的“家”对比,讲述我们的心灵有时会产生消极负面的念头,我们要学会经常清理自己的心灵。1A.look around Bput forwardCmove back Dtake down解析:选A根据下文的“I can see the sink is still full o

    19、f dirty dishes”可知,当作者环顾自己的家时,发现家里很乱。2A.attack BjumpCgather Dsit解析:选C墙上的挂画、桌子甚至电脑开始布满灰尘。gather dust有“积灰”之意,符合语境。3A.hopes BneedsCexpects Dwants解析:选B根据下文的“and pet hair needs to be cleaned _4_ the couch”可知,此空填needs。4A.of BoutCaway Doff解析:选D根据“Dirt _3_ to be swept up from the floor and pet hair needs to

    20、be cleaned _4_ the couch.”这一句话可知,宠物掉落的毛要从沙发上清理掉,clean sth.off sth.表示“将从上清除”。5A.plant BstoneCsand Dwater解析:选D根据“the _5_ in the turtles aquarium has to be changed”这一句话可知,养着水龟的玻璃缸里的水必须换掉。6A.ever BstillCnever Dhardly解析:选B当看到这么凌乱的房间时,作者还是笑了起来。7A.clean BdirtyCquiet Dcomfortable解析:选A根据语境可知,作者笑的原因是,此时此刻,作者的

    21、心灵非常干净。8A.turned up Bstood upCtook up Dwoke up解析:选D早晨当作者醒来(wake up)时,作者发现自己的心灵(同自己的小屋一样)也布满了灰尘,即作者头脑里有很多消极的思想。9A.crazy BlazyCdusty Drainy解析:选C根据上题的解释可知,应选dusty,表示“落满灰尘的”。10A.lie BstayCkeep Dhold解析:选B根据下文的“I have learned that a dusty soul leads to a terrible day and that terrible days lead to a(n)_11

    22、_ life.”这一句话可知,“我”不想让这些消极的思想在心灵中停留(stay)很久。11A.interesting BfrightenedCsatisfying Dwasted解析:选D根据该空所在句的意思“我知道,布满灰尘的心灵会带来糟糕的一天,而糟糕的日子又会导致的人生”可推知,该空应是一个与terrible同类的词,故wasted“荒废的”符合语境。12A.top BsideCbottom Dmiddle解析:选C作者花了整个早晨的时间将自己的心灵彻底清扫。13A.harmful BusefulChealthy Dpainful解析:选A根据上文的“I swept the negati

    23、ve thoughts from my mind”中的negative可知,此处应用harmful,表示“有害的”。14A.collected BthrownCset Darranged解析:选B作者把所有负面的思想统统扔进(throw)垃圾桶。15A.safe BsadCcalm Dexcited解析:选C当全部清理完之后,作者又平静了下来。16A.work BtimeCpack Ddecoration解析:选A根据第一段的内容可知,作者居住的房子非常凌乱,作者需要做很多的工作(work)才能把它们整理好。17A.bored BinterestedCupset Dconcerned解析:选D

    24、根据语境可知,尽管作者的房子很脏,但作者最关心的(concerned)事情是清理自己心灵里存在的消极的东西。18A.suitable BwrongCtrue Dhelpful解析:选C根据语境可知,作者希望每个人都有这样的想法,努力对自己的心灵进行大扫除。be true for对来说适用。19A.dark BbrightCsharp Dclever解析:选B根据下文的“beautiful,and full of love and care”这一句话可知,用bright表示“保持心灵敞亮”。20A.bring BjoinCtake Dmove解析:选C某一天你将离开你的房子,但是你的心灵之屋却永

    25、远与你相伴。take“带走”符合语境。.短文改错Great changes have been taken place in the way people communicate with each other.In the past people write letters to share informations and later they talked with each other on the telephone.Now more and more people use our own mobile phones to communicating.And instead writ

    26、ing on the paper, they email each other by the computer.As a result, people find that quicker and easier to communicate, and at the same time some people feel that they become poorer in writing.They worry about whether people can be as closely as before.答案:Great changes have taken place in the way p

    27、eople communicate with each other.In the past people letters to share and later they talked with each other on the telephone.Now more and more people use own mobile phones to .And instead writing on the paper, they email each other the computer.As a result, people find quicker and easier to communicate, at the same time some people feel that they become poorer in writing.They worry about whether people can be as as before.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020版英语名师导学人教必修一课时作业:UNIT 5 NELSON MANDELA SECTION Ⅱ WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392849.html
    相关资源 更多
  • 人教九年级中秋英语假期作业.doc人教九年级中秋英语假期作业.doc
  • 九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt
  • 人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc
  • 人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx
  • 九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx
  • 九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx
  • 九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx
  • 九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx
  • 九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1