2020-2021学年外研版(2019)高中英语 必修第三册学案: UNIT 3 THE WORLD OF SCIENCE 课时分层作业9 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 必修第三册学案: UNIT 3THE WORLD OF SCIENCE 课时分层作业9 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 2019
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解AIn December 2010,Lauren Robinson walked into science class.“My throat started closing,”she remembers.“They called an ambulance(救护车),and I had to go to the hospital.”It wasnt the first time that Lauren had to be rushed to the hospital.Thats because Lauren,15,has a food allergy(过敏症)Many
2、 people have food allergies.But Laurens allergy is much worse than most.She cant eat food that contains milk.When she was younger,Lauren could stay safe by choosing food carefully.That changed in middle school.By eighth grade,Lauren couldnt be in the same room with dairy products(乳制品)Thats what happ
3、ened in Laurens science classroom.Earlier that day,students had held a pizza party.Cheese particles(微粒) still hung in the air.Lauren never returned to school after that.In 2011,Lauren got great news.She could go to school and stay safe by driving a robot to class.Lauren controls it from home over th
4、e Internet,using a computer.She uses the keyboard to drive the robot from class to class.A video camera on the robot lets Lauren see what is going on in school.A video screen on the robot lets students and teachers see her.It has microphones(话筒) so that everyone can talk to Lauren too.At first,Laure
5、n thought that using the robot was “a weird idea”No one went to school like that.“I kept knocking into walls at first,”says Lauren,laughing.“Id keep falling!”But she got used to it quickly.Using the robot feels natural now.Lauren even created a way to“raise her hand” using the robots headlights.“I c
6、an turn them on and off until the teacher sees me,” she explains.Lauren looks forward to going to college.Shed like to work in a medical job.【语篇解读】本文是记叙文。Lauren通过远程遥控机器人去学校上学。1Why was Lauren sent to the hospital in December 2010?AShe accidentally drank some milk.BShe carelessly touched some pizza.CS
7、he ate some dairy food.DShe breathed in cheese particles.D细节理解题。根据第二段的“couldnt be in the same room with dairy products”及“Cheese particles still hung in the air.”可知,那天在科学课上,Lauren因为吸入奶酪微粒而导致过敏症发作,被送进医院。2What do we know about Laurens allergy?ALaurens throat was totally damaged because of it.BIt become
8、s better as Lauren gets older.CIt often puts Lauren in a dangerous situation.DLauren was born with it.C细节理解题。根据第一段中的“My throat started closing”以及第二段中的“But Laurens allergy is much worse than most.”,“Lauren couldnt be in the same room with dairy products”和“Lauren never returned to school after that.”可
9、知,Lauren的过敏症一旦发作就会产生可怕的后果。3The underlined word “weird” in Paragraph 4 probably means “_”AstrangeBcleverCwrongDbigA词义猜测题。根据画线单词后的“No one went to school like that.”可知,一开始,Lauren觉得用机器人代替自己去上学很奇怪,因为没人会那样做。4According to the text,the robot _Awas easy to control at firstBbecomes friends with LaurenCcan com
10、municate with others all by itselfDmakes Lauren feel like shes really in schoolD推理判断题。根据第三段的“A video camera.talk to Lauren too.”以及第四段的“created a way.she explains.”可知,用机器人代替Lauren去学校上学跟她自己去没什么两样。BMost of us spend our lives seeking the natural world.We go fishing,sit in the garden,have a picnic,live i
11、n the suburbs or go to the seaside.The most popular leisure activity in Britain is going for a walk.When joggers jog,they dont run on the streets.Every one of them tends to go to the park or the river.But despite this,our children are growing up naturedeprived.I spent my boyhood climbing trees.These
12、 days,children are robbed of the ancient freedom,due to problems like crime,traffic,the loss of the open space and strange new ideas about what is best for children,that is to say,things that can be bought,rather than things that can be found.The truth is to be found elsewhere.A study in the US:fami
13、lies had moved to better housing and the children were assessed for ADHDAttention Deficit Hyperactivity Disorder(注意力缺陷多动症)Those whose accommodation had more natural views showed an improvement of 19%;those who had the same improvement in material surroundings but no nice view improved just 4%.ADHD i
14、s one of the great problems of modern childhood.One study after another indicates that contact with nature gives huge benefits to ADHD children.However,we spend money on drugs rather than on green places.The life of old people is measurably better when they have access to nature.The increasing conce
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393374.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
