2020-2021学年外研版(2019)高中英语 必修第三册学案: UNIT 5 WHAT AN ADVENTURE 课时分层作业13 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 必修第三册学案: UNIT 5WHAT AN ADVENTURE 课时分层作业13 WORD版含解
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十三).单词拼写根据首字母或汉语提示完成句子。1If you climb up higher,you may find the oxygen become less.2When young,we would draw a border on the table between the deskmates.3The Death Zone is hard for many people to walk through.4The crowd pushed me around while climbing the Great Wall.5People always say failure
2、 is the mother of success but in fact,sometimes NOT.6He didnt pass the driving test at his first attempt (尝试) and he did it again.7If you refuse to take risk(风险),you cant have better returns.8Can you confirm(证实)what happened?9At this point you should be back to your initial(最初的) position and try aga
3、in.10They seldom watched TV.Thus(因此),they didnt know the result until we called.阅读理解AHurricane Babette reached the northeastern United States today and caused death and destruction everywhere.The killer storm carried winds of 135 miles per hour.The high winds and heavy rains,together with the force
4、of the Atlantic Ocean,created extremely dangerous waves.It is not yet known how many people died or were hurt in this storm,but it is said that the numbers will be very high.The damage to homes,business and crops will run into billions of dollars.Now that the storm is over,the long,slow rebuilding w
5、ill begin.With the arrival of the tornado season,the National Weather Service is again telling people how to protect themselves from these deadly storms.The winds from tornadoes are the most violent winds on earth.They can blow up to 400 miles per hour.A tornado looks like a funnel(漏斗)It is also ver
6、y loud.It may sound like a train coming at you.In fact,the winds from a tornado can pick up a train and throw it around.If a tornado is seen in your area,it is very important that you protect yourself.A basement (地下室) is the safest place to go.Try to wait under a table in the basement.If your buildi
7、ng does not have a basement,stay on the ground floor but lie flat under a bed or table.Stay away from windows.If you are outside or in your car,try to find a narrow place to lie down in.As the area tries to deal with the worst flood of the century,there are many heartwarming stories of people helpin
8、g other people.From all over the world people have sent food and clothes to help the thousands who have had to leave their homes.Many volunteers have come to help to make sandbags and use them to build walls against the overflowing river.While the result of this disaster will be terrible for many,it
9、 is beautiful to see people coming together to help others and save lives,and property (财产)【语篇解读】本文讲述了自然灾害带给人们的灾难及在这些灾难中人们如何自救。1What are the three short paragraphs about?ANewspaper articles about the weather.BBad weather forecasts in newspapers.CIntroduction to climate in different places.DPopular s
10、cience on climate.A主旨大意题。第一段讲述飓风造成的损失,第二段讲述龙卷风中人们如何自救,第三段讲述了在这些灾难中人们的表现。故应该是报纸上一篇关于天气的文章。2According to the passage,a person who sees a tornado in his area,had better NOT _Astay on the ground floor but lie down under a bedBgo to the basement and wait under a tableCfind a deep narrow place to lie down
11、 inDdrive his car away as fast as possibleD细节理解题。由第二段最后一句“or in your car,try to find a narrow place to lie down in”可知应该停车而不是快速行驶。3We can learn from the passage that _AHurricane Babette damaged the northwestern coast of USBwhen theres flooding,sandbags can be made and used to build wallCthe National
12、Weather Service often takes measures to protect the local peopleDpeople are often reminded of how to protect themselves from snowstorm B细节理解题。由第三段“make sandbags and use them to build walls against the overflowing river”可知沙袋可以筑成墙抗洪。BThe US government has recently helped people learn more about the da
13、ngers of earthquakes by publishing a map.This map shows the chances of an earthquake in each part of the country.The areas of the map where earthquakes are most likely to occur are called earthquake belts.The government is spending a great deal of money and is working hard to help to discover the an
14、swers to these two questions:Can we predict earthquakes?Can we control earthquakes?To answer the first question,scientists are looking very closely at the most active fault (断层) systems in the country,such as the San Andreas fault in California.A fault is a break between two sections of the earths s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393389.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2021-2022学年高中语文人教版必修5课件:第三单元第10课谈中国诗 2 .ppt
