2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1 WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION Ⅳ LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 1WOMEN OF ACHIEVEMENT SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGE 2020
- 资源描述:
-
1、.单句语法填空1As a basketball player, Henry is just second to William in our school.2It was foolish of him to refer to his notes during the test, and as a result, he got punished.3The international agreement, intended (intend) to encourage children not to smoke and help people kick the habit, was signed o
2、n February 27.4The speech, which was_delivered (deliver) by a professor from Beijing, is really encouraging.5As Julie says, this activity can also help establish closer social connection (connect) in a community.6The woman got into an argument (argue) with the waiter because of his rude behavior.7Wh
3、en Johnson was 11 years old, he had a sickness (sick) which stopped him from growing taller.8I hope that you can take these problems into consideration (consider) and manage to solve them.9Words could not express my appreciation of this strangers kindness (kind)10What made her succeed later was her
4、kindness and determination.阅读理解People who have seen Trisha Seifried Woodall with her cats say that she has a magic touch. Most people dont know anyone who can order a cat to jump on a table, sit for two minutes, and then jump to the floor and walk backward.Ms. Seifried Woodall has taught her cats to
5、 do all these tricks and many more. At her training center, Got Petential, cats learn tricks for TV and magazine ads. Some of her cats have appeared on bags of cat food.When Ms. Seifried Woodall gets a cat, she first learns what that cat likes and doesnt like. “Some cats like to stay close to the gr
6、ound, so Ill teach them how to stand behind me, and walk with me,”she says.“Other cats like high places, so theyll learn how to jump on my bent knee and then safely leap to my shoulder.”Ms. Seifried Woodall grew up in a family with many pets, and she was first paid to work with animals when she was
7、18. At a summer job at an amusement park, she learned how to train a few of the animals for performances. She continued to train and learn about animals for 20 years before starting her own animaltraining center.Ms. Seifried Woodall is proud of the skills her cats have learned, but she is also proud
8、 that her centers cats are healthy and social. She believes her cats enjoy learning new tricks.In Ms. Seifried Woodalls experience, no breed (品种) of cat is easier to train than others. All of her cats came from shelters. They have become pets in her home.Like most animal trainers, Ms. Seifried Wooda
9、ll uses a reward system. Cats that are successful during training get food or a new toy. A cat that doesnt enjoy eating or playing will probably not be interested in being trained. She never scolds (责骂) them. “Cats need a lot of encouragement when they are performing,”she says.“I saygood joborthats
10、rightseveral times during a single minute.”【语篇解读】本文是一篇记叙文。动物训练师Seifried Woodall创办了教授宠物学习才艺技能的训练中心Got Petential,经她训练的猫会为电视和杂志拍摄广告。1What are the cats trained by Ms. Seifried Woodall mainly used to do?AWork for amusement parks.BAct in TV and magazine ads.CBecome peoples family pets.DSet a good example
11、to other cats.答案与解析:B细节理解题。由第二段中的“At her training center, Got Petential, cats learn tricks for TV and magazine ads”可知,Ms. Seifried Woodall所训练的猫主要是为电视和杂志拍摄广告。2What can we learn about Ms. Seifried Woodall and her cattraining job?AShe usually trains cats at her home.BShe prefers training cats that are
12、active.CShe trains cats according to their characters.DShe can train any cat to be wellbehaved.答案与解析:C细节理解题。由第三段中的“she first learns what that cat likes and doesnt like”可知,Ms. Seifried Woodall根据猫的不同性格来训练它们。3What did Ms. Seifried Woodall do before becoming a cat trainer?AShe took care of pets for fami
13、lies.BShe performed at an amusement park.CShe worked in an animal shelter.DShe worked with animals for years.答案与解析:D细节理解题。由第四段内容可知,Ms. Seifried Woodall在成为一位训猫师之前,训练动物长达20多年。4Which of the following can best describe Ms. Seifried Woodall?ABrave and strong.BPolite and friendly.CCaring and patient.DHumo
14、rous and talkative.答案与解析:C推理判断题。由倒数第二段中的“All of her cats came from shelters”可推测她富有同情心;再由最后一段中的“Cats need a lot of encouragement. during a single minute”可知,训练猫的过程中,她要很有耐心地给予它们很多鼓励。.七选五A close bond between grandparents and their grandchildren benefits everyone in the family. _1_ And they are also the
15、source (来源) of happiness and love for the children in their lives. With that in mind, here are several fun ways to stay in touch with grandparents!Stay in touch through technology. Technology has made keeping in touch across long distances easier than ever before. _2_ Consider setting up a regular a
16、ppointment for video chats every week with grandparents. Share skills or experiences. Sharing skills or experiences is a fun way to build close bonds between family members. Grandparents with a special skill such as woodworking can pass on their gift to grandchildren and spend time together in shari
17、ng experiences to develop a closer relationship. _3_ Crossword puzzles, Sudoku, or online chess can be played no matter where you are. _4_ Technology is wonderful for frequent contact throughout the week. But there is nothing quite like a long letter or funny card in the mail to brighten anyones day
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394842.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
