2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 3 A TASTE OF ENGLISH HUMOUR SECTION Ⅱ WARMING UP .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021人教版英语必修4作业:UNIT 3A TASTE OF ENGLISH HUMOUR SECTION WARMING UP 2020 2021 人
- 资源描述:
-
1、.单句语法填空1Judging from his depressed (depress) look, he appeared to have been told the exam results.2I had no difficulty in picking out Tom from an old photo of his family.3If you dont pay your gas bill, the gas will soon be cut off.4Scientists say there is no convincing (convince) evidence that water
2、 pollution has anything to do with the disease.5I want to travel abroad, but unfortunately (fortunate), I dont have enough money.6The floods have killed hundreds and made thousands homeless (home)7It was astonishing (astonish) that their football team won the championships. We all had thought our te
3、am was much stronger.8The best performer (perform) in the concert was the boy who played the piano.9The learner of a second language has many difficulties to_overcome (overcome)10Mr. Pan has been loved by the public for his humorous (humour) performance for years.阅读理解Secondgraders at Plummer Element
4、ary School in Southeast Washington are shouting out insults (侮辱) in their school library.“Stupid!”“Skinny!”“Fat!”.Its part of a visit from Rick Daniels, a local author who writes books as part of his fight against bullying (霸凌). These kids are learning what kinds of words can harm others.Daniels kno
5、ws a lot about bullying. When he was growing up in the citys Fort Totten neighborhood, he had a learning disability. So he got made fun of and hated going to school.“Kids would pick on me because I couldnt read or write too well,” Daniels told the children.After introducing Plummers secondgraders to
6、 Remy, Daniels had them sign an “I Dont Bully”pledge (誓言)In 2014, his experiences encouraged him to write the book“Little Remy:The Little Boy Who Doesnt Want to Go to School,” about a thirdgrader who gets picked on because of his learning disability. Helped by his mom and his teacher Remy starts fig
7、hting bullying and that turns him into a school hero.Even though Daniels still has trouble with spelling, he writes books at his apartment in Northeast, making sure to use the spellchecker on his computer. Back when he had just a dictionary, it was hard for him to write anything.“If I had to look up
8、 the wordfrozen, Id have to turn every page in the dictionary until I saw it,”he said.Fighting bullying is actually Danielss third career. Years ago, he was a fashion designer in New York City, making shirts for famous people. When that business closed, he was offered a job at the fashion magazine G
9、Q which lasted about 15 minutes, when his bosses realized he couldnt write well.After that,_he got a job renting (租) cars and even worked at Reagan National Airport. He retired in 2007 and now spends as much time as he can creating coloring books and talking to kids about bullying.【语篇解读】本文是记叙文。作家Ric
10、k Daniels结合自己被霸凌的亲身经历写书,与霸凌作斗争,帮助人们反对霸凌。1Why are insulting words heard from the library?AKids are making a promise to fight against bullying.BKids are welcoming a visitor in a special way.CKids are learning the harm of these words.DKids are bullying a disabled student.答案与解析:C细节理解题。由第一段中的“Secondgrade
11、rs at Plummer Elementary School in Southeast Washington are shouting out insults in their school library”以及第三段中的“These kids are learning what kinds of words can harm others”可知,他们通过大声说出带有侮辱性质的话语,感受这些话语所带来的伤害。2What gave Daniels the idea of writing his book in 2014?AThe scientific knowledge he has abou
12、t bullying.BA story he heard about a thirdgrader.CHis experience of being bullied.DHis mothers encouragement.答案与解析:C细节理解题。由第七段中的“In 2014,his experiences encouraged him to write the book”可知,他被霸凌的经历促使他写书。3How does Daniels deal with his spelling problems when writing?ABy looking words up in dictionarie
13、s.BBy recording all spelling mistakes.CBy turning to his teacher for help.DBy using a spellchecker.答案与解析:D细节理解题。由第八段中的“Even though Daniels still has trouble with spelling, he writes books at his apartment in Northeast, making sure to use the spellchecker on his computer”可知,他写书的时候需要借助电脑中的拼写检查功能。4What
14、 does the underlined word“that”in the last paragraph refer to?AHe worked in New York City as a designer.BHe was refused by a fashion magazine.CHe was suffering a learning disability.DHe worked at an airport.答案与解析:B词义猜测题。划线词所在句起承上启下的作用,故that指代上文所述Daniels被GQ时尚公司所拒的经历。.完形填空Six years ago, Libby and Jose
15、ph Lombardo gave birth to their first daughter Isabella. To the new parents, Isabella was surely perfect and they went home _1_ to start their new life. Over time, _2_, the couple started to notice that Isabella seemed to have trouble _3_ certain muscles easily. As the months passed by, the situatio
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394845.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
