2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业15 UNIT 4 LEARNING ABOUT LANGUAGE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修8习题:课时作业15 UNIT LEARNING ABOUT LANGUAGE 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 习题 课时 作业 15
- 资源描述:
-
1、.阅读理解I must have always known reading was very important because the first memories I have as a child deal with books.There was not one night that I dont remember Mom reading me a storybook by my bedside.I was extremely inspired by the elegant way the words sounded.I always wanted to know what my mo
2、m was reading.Hearing Mom say,“I cant believe whats printed in the newspaper this morning,” made me want to grab it out of her hands and read it myself.I wanted to be like my mom and know all of the things she knew.So I carried around a book,and each night,just to be like her,I would pretend to be r
3、eading.This is how everyone learned to read.We would start off with sentences,then paragraphs,and then stories.It seemed an unending journey,but even as a sixyearold girl I realized that knowing how to read could open many doors.When Mom said, “The CANDY is hidden on the top shelf,” I knew where the
4、 candy was.My progress in reading raised my curiosity,and I wanted to know everything.I often found myself telling my mom to drive more slowly,so that I could read all of the road signs we passed.Most of my reading through primary,middle and high school was factual reading.I read for knowledge,and t
5、o make As on my tests.Occasionally, I would read a novel that was assigned,but I didnt enjoy this type of reading.I liked facts,things that are concrete.I thought anything abstract left too much room for argument.Yet,now that Im growing and the world I once knew as being so simple is becoming more c
6、omplex,I find myself needing a way to escape.By opening a novel,I can leave behind my burdens and enter into a wonderful and mysterious world where I am now a new character.In these worlds I can become anyone.I dont have to write down what happened or what technique the author was using when he or s
7、he wrote this.I just read to relax.Were taught to read because its necessary for much of human understanding.Reading is a vital part of my life.Reading satisfies my desire to keep learning.And Ive found that the possibilities that lie within books are limitless.本文是一篇记叙文。作者讲述自己对阅读的喜爱:从小听妈妈读睡前故事,开始识字之
8、后就认读路边的路标,后来阅读习惯也发生了变化。1Why did the author want to grab the newspaper out of her moms hands?AShe wanted Mom to read the news to her.BShe was anxious to know what had happened.CShe couldnt wait to tear the newspaper apart.DShe couldnt help but stop Mom from reading.答案:B解析:细节理解题。根据题干中的want to grab the
9、 newspaper out of her moms hands可把答案定位在第二段。该段说,作者想知道妈妈读的是什么,由原文中的 “.made me want to grab it out of her hands and read it myself.”可知,作者急切地想知道报纸上的内容,因此选B。2According to Paragraph 3,the authors reading of road signs indicates _.Aher unique way to locate herselfBher eagerness to develop her reading abili
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396420.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
(安徽专版)2022春七年级英语下册 期末综合能力提升练 书面表达习题课件(新版)人教新目标版.ppt
