2019高考英语一轮基础自练题Unit3Ahealthylife含解析新人教版选修6.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 基础 Unit3Ahealthylife 解析 新人 选修
- 资源描述:
-
1、Unit 3 A healthy life李仕才一、阅读理解。The American travel website company TripAdvisor publishes a list of the worlds best beaches every year.Today,we are going to explore some of this years top 10 beaches in the world.1Baia do Sancho,BrazilIt is named as this years best beach in the world.Its water is calm
2、 and clear.Its sand is fine and soft.But getting to Baia do Sancho is not so easy.It is on Fernando de Noronha,a volcanic island more than 300 kilometers off Brazils coast.Travelers must take a plane or boat from major cities in northern Brazil to get there.And no more than 420 visitors can be on th
3、e island at one time.2Grace Bay,Turks and CaicosWhile Baia do Sancho is difficult to get to,TripAdvisors secondranked beach could not be much easier for tourists to reach.This beach has impossibly clean and clear waters and pure white sand.Its calm waters make it extremely safe for swimming,snorkeli
4、ng,or simply floating.Once on land,many visitors enjoy walkingbarefootfor several kilometers on the soft,warm sand.3Eagle Beach,ArubaTo get to the thirdbest beach,we head south to the Dutch Caribbean island of Aruba.Like Grace Bay,Eagle Beach has clear,calm waters and soft white sand.It offers visit
5、ors a chance to try different water sports,including tubing and jet skiing.Eagle Beach may be best known,however,for its dramatic sunsets.On clear nights,the sky turns red,orange,and purple.4Playa Paraiso,CubaThe fourthbest beach is Playa Paraiso,an island off Cubas southern coast.It has a fun,laidb
6、ack restaurant for those who wish to eat and drink.There is little else on the beach.And that is exactly what visitors like about it.People come here for the sugarlike sand and calm waters filled with colorful wildlife.1Which of the following is true about Baia do Sancho?AIt receives thousands of vi
7、sitors each time.BIt can only be visited by plane.CIt is near the Brazils coast.DIt is hard to reach.2Where can visitors go if they want to enjoy the beauty of the sinking sun?ABaia do Sancho,Brazil.BGrace Bay,Turks and Caicos.CEagle Beach,Aruba.DPlaya Paraiso,Cuba.3What can visitors mainly do on Pl
8、aya Paraiso,Cuba?AGo boating.BHave a relaxing dinner.CAdmire colorful sand.DTry different water sports.【解题导语】本文是一篇说明文。美国一家旅游网站介绍了四个年度世界排名前四的海滩。【难句分析】People come here for the sugarlike sand and calm waters filled with colorful wildlife.分析:这是一个复杂的简单句。过去分词短语filled with colorful wildlife作waters的后置定语。译文:
9、人们为了像砂糖一样的沙子和充满丰富多彩的野生动植物的平静的水域而来到这里。1D考查细节理解。根据题干关键词“Baia do Sancho”及第二段中的“But getting to Baia do Sancho is not so easy. Travelers must take a plane or boat from major cities in northern Brazil to get there”可知,Baia do Sancho比较难到达,所以选D。2C考查细节理解。根据第六段中的“Eagle Beach may be best known,however, for its
10、dramatic sunsets”可知,Eagle Beach有令人印象深刻的日落,与题干的“enjoy the beauty of the sinking sun”所表达的意思相一致,所以选C。3B考查细节理解。根据第七段句子“It has a fun,laidback restaurant for those who wish to eat and drink”可知,在Playa Paraiso能够享用令人放松的晚餐,所以选B。二、语法填空。A survey showed a child, who has been protected and habitually given whatev
11、er he wants, will always put himself first. He will be ignorant _1_ his parents efforts. When he starts work, he _2_ (assume) that every person must listen to him, and when he becomes a manager, he will never know the sufferings of his _3_ (employ) and will always blame others.For this kind of perso
12、n, _4_ may be good academically and may be _5_ (success) for a while, eventually he will not feel the sense of achievement. If we are this kind of protective parents, are we really showing love or are we destroying our children instead? You can let your children live in _6_ big house, eat a good mea
13、l, learn the piano, watch a big screen TV. But when you are cutting grass, please let them experience _7_.After a meal, let them wash their plates and bowls together with their brothers and sisters. It is not _8_ you do not have money to hire a maid. You want them _9_ (understand), no matter how ric
14、h their parents are, one day their hair will grow gray.The most important things are that your children learn _10_ to appreciate the effort and experience the difficulty and learn how to work with others to get things done.1_ 2._ 3._ 4._ 5._ 6._ 7._ 8._ 9._ 10._ 篇章导读:本文是一篇说明文。研究表明被溺爱的孩子往往会很自私,因此让孩子适
15、度体验生活的艰难对他们会有好处。1of考查介词。此处指他会忽视父母的努力。be ignorant of sth. “不知道,不了解”。2will assume考查动词的时态。根据语境,此处指的是还未发生的动作,从句“When he starts work”用一般现在时,主句应用一般将来时。下文中的“when he becomes a manager, he will never know the sufferings . ”亦是提示。3employees考查词性转换。他永远也不会知道他下属的痛苦。空前的“his”表明,此处应用名词,且此处用名词复数形式表泛指。4who考查定语从句的引导词。分析
16、句子结构可知,空处引导定语从句,修饰先行词person,并在定语从句中作主语,故用who。5successful考查词性转换。分析句子结构可知,空处在句中作表语,故用形容词successful。6a考查冠词。此处指让你的孩子住在一个大房子里,表泛指,故用不定冠词,结合空后的big可知,应填a。7it考查代词。你割草时让他们来体验一下。此处用it指代割草这件事。8because考查连词。这样做并不是因为你没钱雇女仆。空后解释的是原因,故用because。注意:本句为省略的强调句,只能用because,不用since/as/for。9to understand考查非谓语动词。want sb.to
17、do sth.为固定用法,意为“想要某人做某事”。10how考查疑问词。分析句子结构可知,此处是“疑问词不定式”结构作宾语,且表示“如何”,故用how。三、完形填空。It was an unforgettable weekend.I had a great time at the 1 However,after I reached home, I noticed my owl necklace was 2 I was so anxious that I 3 every room in the house,but my efforts were 4 vain.Then I decided to
18、head back to the beach.My husband thought I was 5 ,as the huge beach was nine miles from our home.How could I 6 one tiny necklace?What if it came off in the ocean?I was 7 to even consider that as a possibility.I knew I had to try.After searching for several hours at the beach,I 8 an elderly man with
19、 a metal detector(探测器) in his hand.I 9 up to him and asked whether he had come across a necklace.He opened his hand and showed me his 10 some coins.He said if he saw my necklace he would 11 return it to me.I also wanted him to have enough 12 to mail it so I gave him a $5 bill and told him my name an
20、d my address.Then I left.My husband 13 me and said that he would buy me a new one.But I turned down his nice 14 ,as that necklace couldnt be 15 It was my dad who had found a special way to give me that 16 necklace.There had been a yard sale in my community.Among the things that were put on 17 he fou
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-401725.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
