2020版同步外研版高中英语必修二练习:MODULE 4 FINE ARTS 课时跟踪检测(一) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版同步外研版高中英语必修二练习:MODULE FINE ARTS 课时跟踪检测一 WORD版含解析 2020 同步 外研版 高中英语 必修 练习 MODULE 课时 跟踪 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、Module 4 课时跟踪检测(一)Introduction & Reading Pre-reading阅读理解ATwo newspapers that revealed government secrets about spying by the National Security Agency The Washington Post and The Guardian will share the Pulitzer Prize for public service, announced Monday.The Pulitzers are the best known and most hono
2、rable awards for the arts and journalism in the US. The Washington Post and Guardian stories were based on thousands of documents handed over by NSA leaker Edward Snowden. American and British lawmakers criticized the newspapers for revealing government secrets, but the Pulitzer judges, mostly journ
3、alists, praised what they called “authoritative and insightful reports that helped the public understand how the revealing fits into the larger system of national security.”The Pulitzer for fiction goes to Donna Tartt for her bestselling novel The Goldfinch. The Pulitzer judges called Tartts The Gol
4、dfinch “a beautifully written comingofage novel that touches the heart”. It follows a sad boys involvement with a famous painting which he takes from the Metropolitan Museum of Art after a terrorist bombing. USA TODAY named it one of our 10 favorite books of 2013. In a 4star review for USA TODAY, Ke
5、vin Nance called the novel a “very entertaining, darkly funny new book, that goes a long way toward explaining why its author is finally securing her place alongside the greatest American novelists of the past halfcentury, including John_Updike,_Philip_Roth,_Toni_Morrison_and_that_other_latterday_Di
6、ckensian,_John_Irvine.”The annual prizes, begun in 1917, are named for publisher Joseph Pulitzer and are administered by Columbia University in New York City. In 20 of the categories, each winner receives D|S10,000. The winner for public service in journalism is awarded a gold medal.语篇解读:文章介绍了普利策奖的获
7、奖者。1The Washington Post and The Guardian won the prize for _.Adisclosing government secretsBsupporting Snowden financiallyCpromoting new national securityDmaking the government annoyed解析:选A细节理解题。根据文章第一段可知答案。2What can we learn about The Goldfinch?AIt is based on many documents.BIt is a fiction of ter
8、rorist attacks.CIt has received favorable comments.DIt is badly thought of by judges.解析:选C细节理解题。根据文章第三段第二句话“The Pulitzer judges called Tartts The Goldfinch a beautifully written comingofage novel that touches the heart”可知答案。3What can we infer from the underlined names in the third paragraph?AThey ar
9、e all former Pulitzer Prize winners.BThey all support Kevin Nancys opinions.CThey are judges of this years Pulitzer Prize.DThey are outstanding American novelists.解析:选D推理判断题。前文提示“the greatest American novelists of the past halfcentury”他们中包括哪些人,所以答案只能选D了。4What is the main idea of the text?ADonna Tart
10、t and her bestselling book.BAnnual Pulitzer Prize winners announced.CDebates over what Edward Snowden did.DThe criteria of the annual Pulitzer Prize.解析:选B主旨大意题。根据文章内容和结构可知文章讲的是普利策奖的获奖者。BIn choosing a friend, one should be very careful. A good friend can help you study. You can have fun together and
11、make each other happy. Sometimes you will meet fairweather friends, who will be with you as long as you have money or luck, but when you are down, they will run away. How do I know when I have found a good friend? I look for certain qualities (品质) of character, especially understanding, honesty and
12、reliability (可靠)Above all else, I look for understanding in a friend. A good friend tries to understand how another person is feeling. He is not quick to judge. Instead, he tries to learn from others. He puts himself in the other persons place, and he tries to think of ways to be helpful. He is also
13、 a good listener.At the same time, however, a good friend is honest. He does not look for faults (过错) in others. He notices their good points. In short, a friend will try to understand me and accept me.Another quality of a friend is reliability. I can always depend on (信赖) a good friend. If he tells
14、 me he will meet me somewhere at a certain time, I can be sure that he will be there. If I need a favor, he will do his best to help me. If I am in trouble, he will not run away from me.There is a fourth quality that makes a friend special. A special friend is someone with whom we can have fun. We s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-403061.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
