2019-2020学年高中英语 Module 1 Life in the Future 1 Section Ⅰ Introduction .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Module Life in the Future Section Introduction 2019 2020 学年 高中英语
- 资源描述:
-
1、Section Introduction & Reading and VocabularyComprehending 阅读理解AThe home of the future wont be completely different and we will be living in houses and flats just as we do today. But people will want to shape their homes to match their dreams. No two homes will be the same. People will be able to bu
2、y “house kits”containing a basic house structure, with movable walls, doors and windows. They will put together the different parts to create the home they want.Many jobs that we do today will disappear. Others will still exist but will change and new jobs will be created. Skilled workers such as bu
3、ilders, gardeners and electricians wont disappear because machines cant replace them. Teachers will still exist because students need human contact. But they will be using modern technology in class more and students will be working more at home. The medical technology revolution and space travel wi
4、ll create new jobs which we can only imagine today.Space holidays will develop in the future, but these holidays wont be for everyone because they wont be cheap. Short space trips will develop first, and then space hotels will orbit the earth where it will be possible to have a longer vacation. By t
5、he end of the next century, there will be holiday centres on the moon with leisure facilities for families.Paper wont exist in the future. Instead, there will be epaper which people will be able to use over and over again. This will develop in order to save natural resources. Enewspapers and emagazi
6、nes will replace traditional newspapers and magazines and we will download information and new articles from the Internet every day onto our reusable paper.The laws of physics tell us that the earth is going to disappear some time in the future. This isnt going to happen tomorrow but scientists pred
7、ict that it will happen in five billion years when our sun explodes. We will have to explore the universe and find another home. At some point in the distant future, either we stay on the earth and die with it, or we leave and move to another planet, there wont be any other choice.【解题导语】本文是一篇说明文,讲述了
8、未来人类的生活情景。1Homes of the future will _Abe completely different from those of todayBbe very similar to our homesCall be different from one anotherDnot be movable as you wantC解析:细节理解题。根据第一段第三句“No two homes will be the same.”可知,在未来,将不会存在两座完全一样的房子,故选C。2Space trips and staying in space hotels will _Abecom
9、e a very common way to spend a holidayBbe the cheapest holiday option for familiesCattract a lot of peopleDstill only be for very rich peopleD解析:细节理解题。根据第三段第一句可知,太空度假不是每个人都能享受得到的,因为它并不便宜,只有有钱人才能享受到,故选D。3Epaper will replace traditional paper because _Awe can download information and new articles from
10、 the Internet onto itBit wont waste natural resourcesCit will be cheaper to produceDit will be convenient to carryB解析:推理判断题。根据第四段内容可知,传统的纸将不会存在,电子纸将取代传统的纸,因为电子纸能反复使用,这有利于节省自然资源。4We will have to move to another planet _Aif we want to save the human raceBwhen we explore the universeCwhen the earth exp
11、lodesDwhen the earth is too crowded for people to live onA解析:细节理解题。根据文章最后两句可知,我们人类要么待在地球上,随地球一起消失,要么就离开,转移到其他星球上生存,我们别无选择。BHightech machines have made life easier for millions around the world. However, some people still prefer lowtech ways of doing things. Heres an example of why this is happening.
12、 You can microwave a frozen hamburger in 60 seconds. However, it wont taste as good as one you cook on the stove. And if youre in that much of a hurry, you probably wont take time to toast the bun. Hightech cooking saves time, but it doesnt make for bettertasting meals.Most people get their news fro
13、m hightech sources like television or the Internet. This has many advantages. For example, electronic news is more up to date than newspapers or magazines. Its also more exciting to see live and videotaped news events than photographs. However, newspapers and magazines have some important advantages
14、. They give more background and details. They also let you read the parts that are important to you and skip the rest. Other hightech timesavers have similar disadvantages. For example, most people use the phone or email to stay in touch with friends and family members who live in other places. But
15、when you use the Internet or the phone, you wont always think carefully about what you are saying, and sometimes you forget the important things you want to communicate. Similarly, when you wordprocess a homework assignment instead of writing it, you can check your spelling electronically and put in
16、 fancy headings. However, some students are so busy with the computer that they dont pay enough attention to the actual words they are writing. 【解题导语】现代化的科技使得我们的生活更加简便,但是当现代传媒与传统介质进行比较时,双方是否互有长短呢?5Which of the following statements is TRUE according to the passage? AThe writer likes hightech cooking.
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-417352.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
