分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2019_2020学年高中英语Unit1Livingwell3练习新人教版选修7.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:568959
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:2.31MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit1Livingwell3 练习 新人 选修
    资源描述:

    1、课时作业 3.单句语法填空 1A few days after the interview I received a letter _(offer)my admission to the university.2He told us whether_(have)a picnic was still under discussion.3Schools across China are expected to hire 50,000 college graduates this year as short term teachers,almost three times the number hi

    2、red last year,_(help)reduce unemployment pressures.4Simon made a big bamboo box _(keep)the little sick bird till it could fly.5The scientist was rewarded by the government for _(make)such a great contribution to the country.6 More TV programs,according to government officials,will be produced_(raise

    3、)peoples concern over food safety.7_(complete)the project in time,the staff were working at weekends.8David threatened _(report)his neighbour to the police if the damages were not paid.9The children all turned _(look at)the famous actress as she entered the classroom.10With Fathers Day around the co

    4、rner,I have taken some money out of the bank_(buy)presents for my dad.答案 1offering 2.to have 3.to help 4.to keep 5having made 6.to raise 7.To complete 8to report 9.to look at 10.to buy.短文填词 用方框内短语的适当形式填空。adapt to;cut out;in other words;out of breath;sit around;in many ways;make fun of;all in all The

    5、re was a time when children with mental disabilities were prevented from living a normal life _1_.They used to _2_ in their own homes after being educated in special schools.Other people sometimes _3_ them.But now things are changing.There are training programmes for young people with mental disabil

    6、ities,which have proved very beneficial.Students like Xie Li,mentally disabled from birth,now have a chance to become athletes.But it is a challenge.She has to _4_ training programmes as well as mixing with other ablebodied athletes.“Xie Lis confidence has grown,”said her father.“She looks much bett

    7、er and is not so often _5_ after her training._6_ her mother and I are very happy with her progress.”So,instead of _7_ mainstream activities,mentally disabled students can become part of the mainstream._8_,they can lead a more fulfilling life.答案 1in many ways 2.sit around 3.made fun of 4adapt to 5.o

    8、ut of breath 6.All in all 7cutting out 8.In other words.用所给动词的适当形式填空 1 Grace doesnt want to move to New York because she thinks if she _(live)there,she wouldnt be able to see her parents very often.2Dont handle the vase as if it _(make)of steel.3We lost our way in that small village,otherwise we _(v

    9、isit)more places of interest yesterday.4Sorry,I am too busy now.If I_(have)time,I would certainly go for an outing with you.5Jack is a great talker.Its high time that he_(do)something instead of just talking.答案与解析 1were to live/should live/lived 句意:Grace 不想搬到纽约去,因为她认为如果她住在那里,就不能经常见到父母了。考查虚拟语气。根据 wou

    10、ldnt be able to see.及句意可知,该句为与将来事实相反的虚拟语气,所以 if 从句谓语动词需用“were todo或 shoulddo 或动词过去式”。2were made 句意:拿花瓶时不要当它是钢做的一样。本题考查虚拟语气。as if 意为“好像”,分析句意可知 as if 后面的句子须使用虚拟语气,并且所述情况是对现在事实的假设,因此使用一般过去时的被动语态。3should/could/would/might have visited 句意:我们在那个小村庄迷路了,要不然,我们昨天能参观更多的名胜。本题考查虚拟语气。根据语境可知谓语动词部分所表达的意思与过去事实相反,需

    11、用“should/would/could/mighthave过去分词”结构。4had 句意:对不起,我现在太忙了。如果我有时间,我一定会跟你去郊游。考查虚拟语气。根据第一句可知设空处是对现在的假设,故 if 从句谓语动词为过去式。5did/should do 句意:杰克是一个大空谈家,到他该做事情而不是空谈的时候了。考查虚拟语气句型 It is high time that sb.did sth.或 It is high time that sb.should do sth.到某人该做某事的时候了。.阅读理解 When something goes wrong,it can be very s

    12、atisfying to say,“Well,its soandsos fault.”or“I know Im late,but its not my fault;the car broke down.”It is probably not your fault,but once you form the habit of blaming somebody or something else for a bad situation,you are a loser.You have no power and could do nothing that helps change the situa

    13、tion.However,you can have great power over what happens to you if you stop focusing on whom to blame and start focusing on how to remedy the situation.This is the winners key to success.Winners are great at overcoming problems.For example,if you were late because your car broke down,maybe you need t

    14、o have your car examined more regularly.Or,you might start to carry along with you the useful phone numbers,so you could call for help when in need.For another example,if your colleague causes you problems on the job for lack of responsibility or ability,find ways of dealing with his irresponsibilit

    15、y or inability rather than simply blame the person.Ask to work with a different person,or dont rely on the person.You should accept that the person is not reliable and find creative ways to work successfully regardless of how your colleague fails to do his job well.This is what being a winner is all

    16、 aboutcreatively using your skills and talents so that you are successful no matter what happens.Winners dont have fewer problems in their lives;they have just as many difficult situations to face as anybody else.They are just better at seeing those problems as challenges and opportunities to develo

    17、p their own talents.So,stop focusing on“whose fault it is”.Once you are confident about your power over bad situations,problems are just stepping stop on for success.1According to the passage,winners_ Adeal with problems rather than blame others Bmeet with fewer difficulties in their lives Chave res

    18、ponsible and able colleagues Dblame themselves rather that others 2 The underlined word“remedy”in Paragraph 1 is closest in meaning to_ AavoidBaccept Cimprove Dconsider 3When your colleague brings about a problem,you should_ Afind a better way to handle the problem Bblame him for his lack of respons

    19、ibility Ctell him to find the cause of the problem Dask a more able colleague for help 4When problems occur,winners take them as_ Aexcuses for their failures Bbarriers to greater power Cchallenges to their colleagues D.chances for selfdevelopment 答案与解析 成功者的秘诀是什么呢?解决问题而不是责备别人!1A 推理判断题。根据文中第二段和第三段开头句“

    20、Winners are great at overcoming problems.”和“This is what being a winner is all aboutcreatively using your skills.”可知成功者总是解决问题而不是责备别人。2C 词义猜测题。根据第一段最后两句“if you stop focusing on whom to blame and start focusing on how to remedy the situation.This is the winners key to success.”可知。3A 细节理解题。根据第二段“if you

    21、r colleague causes you problems on the job for lack of responsibility or ability,find ways of dealing with his irresponsibility or inability rather than simply blame the person.”可知。4D 细节理解题。根据第三段的“They are just better at seeing those problems as challenges and opportunities to develop their own tale

    22、nts.”可知。.七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。If anyone had told me three years ago that I would be spending most of my weekends camping,I would have laughed heartily.Campers,in my eyes,were people who enjoyed insect bites,illcooked meals,and uncomfortable sleeping bags.They had nothing in c

    23、ommon with me._1_ The friends who introduced me to camping thought that it meant to be a pioneer._2_We slept in a tent,cooked over an open fire,and walked a long distance to take the shower and use the bathroom.This brief visit with Mother Nature cost me two days off from work,recovering from a bad

    24、case of sunburn and the doctors bill for my sons food poisoning.I was,nevertheless,talked into going on another funfilled holiday in the wilderness._3_Instead,we had a popup camper with comfortable beds and an air conditioner.My natureloving friends had remembered to bring all the necessities of lif

    25、e._4_We have done a lot of it since.Recently,we bought a twentyeightfoot travel trailer complete with a bathroom and a builtin TV set.There is a separate bedroom,a modern kitchen with a refrigerator.The trailer even has matching carpet and curtains._5_It must be true that sooner or later,everyone fi

    26、nds his or her way back to nature.I recommend that you find your way in style.AThis time there was no tent.BThings are going to be improved.CThe trip they took me on was a rough one.DI was to learn a lot about camping since then,however.EI must say that I have certainly come to enjoy camping.FAfter

    27、the trip,my family became quite interested in camping.GThere was no shade as the trees were no more than 3 feet tall.答案与解析 本文是一篇记叙文,讲述了作者对野营活动由抵触到喜欢的转变过程。1D 考查上下文的连贯。上文说,作者一开始对野营产生过抵触情绪。但是,从下文可知,作者后来喜欢上了野营活动。本空表示意义的转折,承上启下,为下文做铺垫。故选D。2C 考查前后句的连贯。根据下文可知,这次野营活动从住宿、饮食到洗澡都很艰苦。故选 C,对下文内容进行概括。3A 考查前后句的连贯。

    28、前句说,作者被说服参加另一次野营活动,后句说,这次野营活动有舒服的床和空调。故选 A,起承上启下的作用。4F 考查上下文的连贯。本段讲述作者一家开始野营,并采购很多野营的装备。由此可知,自上次活动以来作者一家对野营活动非常感兴趣。故本空选 F。5E 考查总结概括的能力。上文讲述了作者对野营活动由抵触到感兴趣的转变过程,由此可见,作者已经完全喜欢上了野营活动。故本空选 E。.短文改错 Dear peter,Im writing to tell you something about ehongbao,that is very popular in China.Ehongbao is actual

    29、 a kind of lucky money from and to relatives and friends during festivals or in special occasions.For many young people,grabbing ehongbao on our mobile phones is a fairly exciting activity.Unlike the tradition of elders give lucky money to children,over half of the people sending ehongbao is in thei

    30、r 20s.Its just for fun but giving best wishes,while the sum of money matters a little.In a word,ehongbao is bringing new color to the old tradition.Now Im concerned about the safe of online payment,and rules and regulations needed to be improved to guarantee its operation.Best wishes.Yours,Li Hua 答案

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit1Livingwell3练习新人教版选修7.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-568959.html
    相关资源 更多
  • 三年级下册数学试题暑假作业3 人教新课标.docx三年级下册数学试题暑假作业3 人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题暑假作业23.docx三年级下册数学试题暑假作业23.docx
  • 三年级下册数学试题暑假作业 人教新课标.docx三年级下册数学试题暑假作业 人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(六三制)(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(六三制)(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(2018秋)(六三制)(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(2018秋)(六三制)(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版2018秋(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版2018秋(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题吃西瓜总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题吃西瓜总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_青岛版(五年制)(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_青岛版(五年制)(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_苏教版2018秋(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_苏教版2018秋(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_北师大(2018秋)(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_北师大(2018秋)(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题升四年级综合测试_全国通用(无答案).docx三年级下册数学试题升四年级综合测试_全国通用(无答案).docx
  • 三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版().docx三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版().docx
  • 三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题分一分2总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题分一分2总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题-2020年数学竞赛模拟测试题(一)(解析版)全国通用【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-2020年数学竞赛模拟测试题(一)(解析版)全国通用【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题-10.混合运算 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-10.混合运算 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题-1.对称 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-1.对称 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版().docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版().docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题 两位数乘两位数(进位)乘法总结与练习 北师大版.docx三年级下册数学试题 两位数乘两位数(进位)乘法总结与练习 北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题第四单元整理与复习北师大版.docx三年级下册数学试题第四单元整理与复习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题期末测试卷 沪教版.docx三年级下册数学试题期末测试卷 沪教版.docx
  • 三年级下册数学素材电子课本北师大版.docx三年级下册数学素材电子课本北师大版.docx
  • 三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(含答案).docx三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(含答案).docx
  • 三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(2018秋)(含答案).docx三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(2018秋)(含答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1