分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 10

类型2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiersLesson3练习北师大版选修7.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:568964
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:10
  • 大小:2.27MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit20NewFrontiersLesson3 练习 北师大 选修
    资源描述:

    1、Lesson3 ScientificBreakthroughs 课时过关即时巩固 一、单词拼写 1.He was faced with the d of whether or not to return to his country.答案:dilemma 2.The children were s into four groups.答案:split 3.The (总理)deals with important affairs of the state.答案:premier 4.The policeman had to w with the case in order to catch the

    2、criminal.答案:wrestle 5.Its too early to know the (结果)of her illness.答案:outcome 二、完成句子 1.这些学生的年龄在 19 岁到 22 岁之间。These students ages 19 22 years old.答案:range from;to 2.他们拥有两套房子,另外还有一条船。They own two houses,a boat.答案:not to mention 3.他现在仍在同他的前任女友通信。He is still his former girlfriend.答案:corresponding with 4

    3、.我正要锁门,这时天开始下雨了。I lock the door it began to rain.答案:was about to;when 5.她下决心要让儿子改掉坏习惯。She decided to her son his bad habit.答案:cure;of 三、阅读理解 A Airtight plastic bags can help farmers protect their harvests without the use of harmful chemicals.These bags are designed to keep air out of crops in storag

    4、e.Using them is a simple way to fight insects and keep crops fresh.Ten countries in West and Central Africa are involved in a project to improve the storage of cowpeas,also known as black-eyed peas.Farmers can lose much of the harvest to insects called bruchids(豆象),which grow from eggs to adults in

    5、a few weeks and then lay forty to sixty eggs.They can destroy the whole harvest within months.Farmers can sell their crops immediately.But selling crops at harvest time means more competition and lower prices.Or they can use pesticides(杀虫剂)to kill the bugs.But a crop scientist Dieudonne Baributsa sa

    6、ys,“They end up misusing or overusing the pesticide.In Nigeria,a lot of cases of death have been reported.They usually call cowpeas killer beans in Nigeria.”Mr Baributsa is a researcher at Purdue University in Indiana,America.The project is called PICSPurdue Improved Cowpea Storage.He says the stora

    7、ge bags are thick enough so that any insects already in the cowpeas will die from a lack of oxygen.The lack of air will also help prevent the growth of bacteria that can ruin the harvest.The bags cost about two dollars each.Mr Baributsa says that is not much,especially if it means farmers can wait l

    8、ong enough to get a better price for their crops.The bags are produced locally.Donors currently support the project,but the groups involved are working to build a lasting market for the bags because donation for the project will not last forever.A company based in the United States called GrainPro m

    9、akes another kind of airtight bags.These are called Super Grainbags.Phil Villers,the companys president,says storing a harvest safely not only helps farmers earn more money,but also reduces the amount of the harvest loss to insects,spoilage and mishandling.“What does not get wasted means it is possi

    10、ble to feed a hungry world,”said Phil Villers.1.What is the best title for this passage?A.Simple Bags Save the Harvest B.Plastic Bags Kill the Insects C.Bruchids Do Harm to the Harvest D.Pesticides Threaten Food Safety 解析:本文属新闻报道类文章,开头即点明了本文的中心,故选 A 项。答案:A 2.It can be inferred that bruchids .A.steal

    11、 the stored crops for their future B.survive in airtight plastic bags C.grow slowly D.breed fast 解析:从第二段的“whichgrowfromeggstoadultsinafewweeksandthenlayfortytosixtyeggs.Theycandestroythewholeharvestwithinmonths.”可知选 D 项。答案:D 3.How does the name of“killer beans”come out?A.The beans are poisonous by n

    12、ature.B.People eat beans that are infected by bugs.C.Farmers use chemicals to kill bugs improperly.D.Bugs ruin beans within a short time.解析:从第三段的“Theyendupmisusingoroverusingthepesticide.InNigeria,alotofcasesofdeathhavebeenreported.TheyusuallycallcowpeaskillerbeansinNigeria.”可知选 C 项。答案:C 4.Which of

    13、the following statements is NOT true?A.Any insects in the bags will soon use up the air and then die.B.The airtight plastic bags currently sold on the market do not last long.C.The project provides the farmers with the bags for free at present.D.What farmers can earn from the use of the bags is more

    14、 than they have to pay.解析:从第四段的“Hesaysthestoragebagsarethickenoughsothatanyinsectsalreadyinthecowpeaswilldiefromalackofoxygen.”可知 A 项正确;从第四段的“Donorscurrentlysupporttheproject”可知现在为农民提供免费的塑料袋,故 C 项正确;从第四段的“getabetterpricefortheircrops”可知 D 项正确;文章提到免费为农民提供塑料袋持续的时间不会长,而不是市场上卖的塑料袋用的时间不够长,可知应选 B 项。答案:B B

    15、 Since his students began using Quizlet,English teacher Tristan Thorne has noticed an improvement in their ability to learn and use new words.Quizlet is a learning App,a computer program you use on your mobile phone.It can help users build and test their knowledge of English words.Quizlet has word s

    16、ets for millions of subjects.And,it is quickly becoming a useful mobile tool for language learners.Thorne teaches at Columbia University in New York City.Thanks to learning Apps,Jeff Strack,another English teacher,has also noticed improvement in his students ability to remember information.He teache

    17、s at Hostos Community College,also in New York.He and Thorne are part of a growing number of language educators adding mobile Apps to their classes.Strack and Thorne seem to agree that the days when teachers would not permit the use of mobile phones are gone.When they use Apps,language learners comm

    18、unicate more differently than in a traditional classroom.Users act on or respond to something,instead of just listening to new information.Thorne believes that Apps can help learners become more active in learning.For example,each week,his students are required to add vocabulary words into Quizlet f

    19、or others to use.He says some Apps also make it easy for students to know their language strengths and weaknesses.The biggest improvement Strack has seen in his students is that they are much more active in whole-class or small-group discussions.“Apps let all students take part in the activity,wheth

    20、er its a game,quiz or practice activity.”he says.Many existing learning Apps are designed for students of all ages and levels.Some are designed for group activities.Some support independent learning.Still some are good for homework.Thorne says he especially likes Quizlet and three other Apps:QR Code

    21、s,Socrative and Evernote.5.What do Strack and Thorne do to improve their teaching?A.They design learning Apps for their students.B.They dont allow their students to use Apps after class.C.They allow their students to use mobile Apps to study.D.They order their students not to use mobile phones in cl

    22、ass.解析:根据第一段中的“SincehisstudentsbeganusingQuizlet,EnglishteacherTristanThornehasnoticedanimprovementintheirabilitytolearnandusenewwords.”和第二段中的“HeandThornearepartofagrowingnumberoflanguageeducatorsaddingmobileAppstotheirclasses.”可知 Strack 和 Thorne 为了提高教学,都允许学生们在课堂上使用 mobileApps。故选 C 项。答案:C 6.Accordin

    23、g to the text,Apps can help language learners .A.take an active part in learning B.save much time and money C.remember their weaknesses D.improve personal designing skills 解析:根据第三段中的“WhentheyuseApps,languagelearnerscommunicatemoredifferentlythaninatraditionalclassroom.Usersactonorrespondtosomething,

    24、insteadofjustlisteningtonewinformation.”第四段中的“ThornebelievesthatAppscanhelplearnersbecomemoreactiveinlearning.”和第五段中的“ThebiggestimprovementStrackhasseeninhisstudentsisthattheyaremuchmoreactiveinwhole-classorsmall-groupdiscussions.”可知使用 mobileApps 后,学生们上课表现更积极活跃,故选 A项。答案:A 7.What can we learn about t

    25、he existing learning Apps?A.They have three types in total.B.They are too few to choose from.C.They are only designed for homework.D.They are designed for different uses.解析:根据最后一段中的“ManyexistinglearningAppsaredesignedforstudentsofallagesandlevels.Somearedesignedforgroupactivities.Somesupportindepend

    26、entlearning.Stillsomearegoodforhomework.”可知现存的学习软件分别被设计有各自的用途,故选 D 项。答案:D 8.What can be the best title for the text?A.Great changes in science and technology.B.The use of mobile phones will be gone.C.Ways to choose from different mobile Apps.D.Better language learning with mobile Apps.解析:文章介绍了一种在手机上

    27、使用的应用程序 Quizlet,它能帮助用户构建和测试他们的英语词汇知识,是语言学习者的一个有用的移动工具。在运用中学生们积极学习,效果很好。D 项,用手机软件更好地学语言,概括全文适合作为标题。故选 D 项。答案:D 四、七选五阅读理解 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Today it is common to see people who walk about with coloured wires hanging from their ears wherever they go.They move about in their perso

    28、nal bubbles,sometimes unaware of whats going on around them.1.Outside life is shut out.So are you one of them?For me,walking around in my own personal bubble is perfect.2.Whats even better,wearing earphones seems to give people a signal which says,“Im not available for chatting at the moment!”Suppos

    29、e that youre at work and about to make an incredible breakthrough,but a colleague suddenly turns up.At this precise moment,the slightest disturbance would break your concentration.3.Once again,those wires hanging from your ears would be sure to give that“Go away!”signal.4.Its probably part of the gr

    30、owing up stage when they just want to ignore their whole family.While their mothers give them lectures about why they should do their“Yes,mom”,the earphones solve the problem.Pretty soon,not only will we have pretty coloured wires hanging from our ears,but also our brains will be directly plugged in

    31、to some new high-tech instruments.Well be in a virtual(虚拟的)world,communicating with everyone else or choosing not to,as we like.In this world,we will all be permanently plugged in.5.And they are changing our social habits along the way.In the end,there is a thin line between using technology as a to

    32、ol for making life better and being a slave to it!Its so strange that suddenly,I dont feel like wearing my earphones anymore.A.Our instruments are changing quickly.B.I also have wires hanging from my ears.C.In the home situation,teenagers love these wires.D.I dont have to deal with the noise from the environment.E.After all,I am listening to my favourite music and would rather not be disturbed.F.Listening to music through earphones is the perfect way to ignore such interruptions.G.They walk around in their own spaces,with their personal“digital noise reduction systems”.答案:15 GDFCA

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiersLesson3练习北师大版选修7.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-568964.html
    相关资源 更多
  • 三年级下册数学试题暑假作业3 人教新课标.docx三年级下册数学试题暑假作业3 人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题暑假作业23.docx三年级下册数学试题暑假作业23.docx
  • 三年级下册数学试题暑假作业 人教新课标.docx三年级下册数学试题暑假作业 人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(六三制)(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(六三制)(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(2018秋)(六三制)(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_青岛版(2018秋)(六三制)(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版2018秋(含解析).docx三年级下册数学试题提升爬坡题_苏教版2018秋(含解析).docx
  • 三年级下册数学试题吃西瓜总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题吃西瓜总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_青岛版(五年制)(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_青岛版(五年制)(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_苏教版2018秋(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_苏教版2018秋(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题单元衔接题_北师大(2018秋)(含答案).docx三年级下册数学试题单元衔接题_北师大(2018秋)(含答案).docx
  • 三年级下册数学试题升四年级综合测试_全国通用(无答案).docx三年级下册数学试题升四年级综合测试_全国通用(无答案).docx
  • 三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版().docx三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版().docx
  • 三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题加与减(二)总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题分一分2总结与练习北师大版.docx三年级下册数学试题分一分2总结与练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx三年级下册数学试题专项突破 位置与方向复式统计表人教新课标.docx
  • 三年级下册数学试题-2020年数学竞赛模拟测试题(一)(解析版)全国通用【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-2020年数学竞赛模拟测试题(一)(解析版)全国通用【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题-10.混合运算 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-10.混合运算 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题-1.对称 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx三年级下册数学试题-1.对称 青岛版(五四)(含答案)【唯一店:教师学科网资料】.docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版().docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版().docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx三年级下册数学试题 期中复习练习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题 两位数乘两位数(进位)乘法总结与练习 北师大版.docx三年级下册数学试题 两位数乘两位数(进位)乘法总结与练习 北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题第四单元整理与复习北师大版.docx三年级下册数学试题第四单元整理与复习北师大版.docx
  • 三年级下册数学试题期末测试卷 沪教版.docx三年级下册数学试题期末测试卷 沪教版.docx
  • 三年级下册数学素材电子课本北师大版.docx三年级下册数学素材电子课本北师大版.docx
  • 三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(含答案).docx三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(含答案).docx
  • 三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(2018秋)(含答案).docx三年级下册数学测试-第一单元教材过关卷∣苏教版(2018秋)(含答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1