分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型2019版英语人教版必修5训练:UNIT 2 SECTION Ⅲ— USING LANGUAGESUMMING UP .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:572657
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:30.94KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019版英语人教版必修5训练:UNIT SECTION USING LANGUAGESUMMING UP 2019 英语 人教版 必修 训练 UNIT
    资源描述:

    1、Section Using Language,Summing Up & Learning Tip一、单词拼写1.It seems that most people tend to criticize others for ones own e.答案:error/errors2.The naughty boy takes (高兴) in making fun of others.答案:delight3.Are you (有空的) for the meeting tomorrow afternoon?答案:available4.Sadly the library had moved from it

    2、s (最初的)place into another building.答案:original5.The young man looks more handsome in (制服).答案:uniform二、用方框中所给短语的适当形式填空refer totake sbs placebreak awaybe linked to make a suggestionmake a list ofconsist ofleave outin memory ofbreak down1.The committee fifteen members.答案:consists of2.They from the nati

    3、onal union,and set up their own local organization.答案:broke away3.The building was named Ford Hall a man named James Ford.答案:in memory of4.The old worker was fired and a young man .答案:took his place5.I suggest that you maps when you learn geography.答案:(should) refer to6.When you rewrite the paragrap

    4、h,I advise you to the last sentence as it is rather misleading.答案:leave out7.Johns car on his way home.答案:broke down8.Can I to you that you should say sorry to her by writing a letter?答案:make a suggestion9.It is necessary to things you have to do.答案:make a list of10.This kind of light can closely sk

    5、in cancer.答案:be linked to三、句子翻译1.由于担心时间不够,她早就把她想要在伦敦参观的地点列了一张单子。 答案:Worried about the time available,she made a list of the sites she wanted to see in London.2.这个坚实的用石头砌成的方形塔已经屹立在那儿一千年了。 答案:This solid stone,square tower had remained standing there for one thousand years.3.它穿过格林尼治,因此她就跨着这条线让人给她拍了一张照片

    6、。 答案:It passes through Greenwich,so she had a photo taken standing on either side of the line.4.她感到震惊的却是博物馆里展出的那么多来自不同文化的奇珍异宝。 答案:She was thrilled by so many wonderful treasures from different cultures displayed in the museum.四、完成句子1.他在高兴地看着我们。He was looking at us .答案:with/in delight2.请指出我作文中的错误。Ple

    7、ase in my compositions.答案:point out the errors/mistakes3.我认为他的结论与我们的结论是不一致的。I dont think his conclusion ours.答案:is consistent with4.这些书下午就可以用了。These books in the afternoon.答案:will be available5.很奇怪她竟然被一个孩子骗了。It is strange that she by a child.答案:should have been cheated五、阅读理解ASailors used to speak of

    8、 a “jack” when they meant a flag which was set near the bow of a sailing ship.The flag showed the country to which the ship belonged.The Union Jack became the flag of Great Britain.Australias flag has the Union Jack in the top left-hand corner together with the stars of the Southern Cross.They have

    9、kept this small part of Britain on their flag because their country was first settled by people from Britain.Australias flag is the same color as the Union Jackred,white and blue.The act of joining together is called a “union”.The Union Jack was the name of the flag made when England,Scotland and Ir

    10、eland joined together to make one country.It all began in 1707,when England and Scotland joined together to become one nation.A flag was made using two crossesone for the patron saint(守护神) of each country,which means protector.Many centuries before,the English had taken St George as their patron sai

    11、nt.His emblem(标志) was a red cross on a white background.The Scottish patron saint was St Andrew.In memory of him,they used a white cross on a blue background.This cross was shaped like the letter “X”.The new flag was a mixture of both flags with two sets of crosses.When Ireland joined England and Sc

    12、otland in 1800,another cross was added.St Patricks cross of Ireland was red and also shaped like an “X”.All three flags now made up the Union Jack.1.The Union Jack is the flag of .A.the United NationsB.IrelandC.England and ScotlandD.Great Britain答案:D解析:细节理解题。由第一段第三句 “The Union Jack became the flag o

    13、f Great Britain.”可知答案。2.It is because that Australias flag has the Union Jack in the top left-hand corner together with the stars of the Southern Cross.A.the Union Jack was named when England,Scotland and Ireland joined togetherB.people from Britain brought the flag of Great Britain to AustraliaC.pe

    14、ople from Britain settled in Australia firstD.the flag of Great Britain is colorful答案:C解析:细节理解题。由第一段第五句“They have kept this small part of Britain on their flag because their country was first settled by people from Britain.”可以得出答案。3.According to the text,which of the following statements is NOT true

    15、?A.St George was the English patron saint.B.The Scottish had taken St Andrew as their patron saint.C.St Patrick was the patron saint of Ireland,whose cross was red.D.Ever since 1800,the British have taken the Union Jack as their patron saint.答案:D解析:推理判断题。由文章叙述可知,the Union Jack是英国国旗,它上面的十字代表着守护神,而不是英

    16、国人民将国旗视作保护神,故D项的叙述是错误的。BOne type of fish is named salmon.There are many different kinds of salmon, but almost all of them mate in a very strange way.They are born in small,fresh water rivers.They live in one river for a year,and then swim downstream to a bigger river and eventually to the ocean.In t

    17、he saltwater, they eat constantly and grow very quickly.And when salmon live in the ocean,they are silver colored.After several years at sea,the salmon grow very long and heavy.Then,as if by magic, they all begin to swim home.Each salmon somehow remembers where it was born and swims to the very same

    18、 area in the small river.It is a long,difficult journey home.Once the salmon enter fresh water, they stop eating.They also change colors.Some salmon turn red,others brown and grey, and some turn pink.Some salmon grow a large bulge on their back,called a bump.These salmon fight to swim upstream again

    19、st the current of sometimes very powerful rivers.They jump over waterfalls to avoid bears, birds, and fishermen.Finally,the salmon that survive mate in the same river in which they were born.Then,after all that work, they die!But these salmon still play an important role.Their dead bodies help provi

    20、de nutrition to those animals that live in and around the river.When their eggs hatch, the cycle will start again.4.In Paragraph 2,the clause “as if by magic” suggests that .A.a magician helps salmonB.nobody knows how salmon find their way homeC.the author doesnt know much about salmonD.salmon are m

    21、agic答案:B解析:推理判断题。根据上下文可知鲑鱼出生在河流却生长在海洋,之后却又返回它们的出生地,所以B项符合题意。5.Which of the following do salmon not do when they re-enter fresh water?A.They change colors.B.They stop eating.C.They grow bulges on their backs.D.They grow teeth.答案:D解析:细节理解题。根据第三段的叙述可知D项错误。6.We can infer from the passage that salmon eat

    22、 a lot while they are in the ocean because .A.they need to have enough energy to return homeB.they never stop swimmingC.they are afraid of bearsD.the different water makes them hungry答案:A解析:推理判断题。从第三段可知鲑鱼为了返回它们的出生地要经历种种困难,历尽艰辛,这些都需要足够的精力。7.Salmon return to fresh water in order to .A.mateB.provide nu

    23、trition to other animalsC.mate and provide nutrition for other animalsD.make a difficult journey答案:A解析:细节理解题。从最后一段第一句“Finally,the salmon that survive mate in the same river in which they were born.”可知答案。做本题首先要审题,题干中的C项为干扰项,鲑鱼回到淡水区交配,死亡,其尸体给其他动物提供了食物。但是其尸体给其他动物提供食物并不是鲑鱼回淡水区的原因。六、七选五阅读理解Expressions ab

    24、out water are almost as common as wateritself.1.The expression “to be in hot water” is one of them.It is a very old expression.“Hot water” was used five hundred years ago to mean being in trouble.One story says it got that meaning from the custom of extremely throwing hot water down on enemies attac

    25、king a castle.When we are in “hot water”,we are in trouble.2. A young boy can be in hot water with his mother,if he comes into the house with dirty shoes.3.A company seeks to keep its head above water during economic hard times.A man who loses his job tries to keep his head above water until he find

    26、s a new job.Another common expression,“to hold water”,is about the strength or weakness of an idea or opinion that you may be arguing about.If it can hold water,it is strong and has no holes in it.If your argument can hold water,it is strong and does not have any holes.If it does not hold water,4.“T

    27、hrowing cold water” is also an expression that deals with ideas or proposals.5. For example,you want to buy a new car because the old one has some problems.But your wife “throws cold water” on the idea,because she says a new car costs too much.A.You are in a difficult position.B.It means disliking a

    28、n idea.C.then it is weak and not worth debatingD.But many of the expressions using water have unpleasant meanings.E.A person who breaks a law can be in hot water with the police.F.“To keep your head above water” is a colorful expression that means staying out of debt.G.The expression comes from the idea that water which has flowed over a dam cannot be brought back.答案:15 DEFCB

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019版英语人教版必修5训练:UNIT 2 SECTION Ⅲ— USING LANGUAGESUMMING UP .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-572657.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题答案免费.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题答案免费.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题有精品答案.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题有精品答案.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题最新.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题最新.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题必考题.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题必考题.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(预热题).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(预热题).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(综合卷).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(综合卷).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(模拟题).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(模拟题).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(基础题).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(基础题).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(培优).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带答案(培优).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带下载答案.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题带下载答案.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题完美版.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题完美版.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题完整.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题完整.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题学生专用.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题学生专用.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含解析答案.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含解析答案.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(达标题).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(达标题).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(能力提升).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(能力提升).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(考试直接用).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(考试直接用).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(研优卷).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(研优卷).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(名师推荐).docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案(名师推荐).docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案解析.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案解析.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案下载.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案下载.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【轻巧夺冠】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【考试直接用】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【满分必刷】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【满分必刷】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【巩固】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【巩固】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【基础题】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【基础题】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【培优】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【培优】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【培优a卷】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【培优a卷】.docx
  • 人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【名师推荐】.docx人教版数学一年级(上册)期末综合素养提升题含答案【名师推荐】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1