2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT 8 ADVENTURE课后限时作业8 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版高中英语必修三同步作业:UNIT ADVENTURE课后限时作业8 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(八) 语言知识练.单句语法填空1My spending was limited(limit) by my parents.2That custom is a survival(survive) from the 1970s.3When I passed by the grass,I observed him walking(walk)4You couldnt do that to save(save) your life.5We suggested that his project be discussed in particular.6After the flood,many
2、people couldnt take shelter from cold wind.7The cancer risks associated(associate) with smoking have been well proved.8What he said had a huge influence on my decision.9By serving others,a person focuses on someone other than himself or herself,which can be very eyeopening and rewarding.10Attach thi
3、s rope to the front of the car.高考题型练.阅读理解Businessman Elon Musk says his company is building a powerful, reusable rocket and a spaceship that may travel to the planet Mars. “The spacecraft would eventually be able to take as many as 100 people and their equipment to the red planet,” he said. He wants
4、 to establish a city on Mars. He said the planned city would be able to support itselfcomplete with the ability to make iron, as well as pizzas.Musk wants human beings to be able to live on more than just one planet. And he said the best way to do that is to first colonize(建殖民地) Mars. He wants many
5、people to be able to travel to the red planet.“Really the key is making this affordable to almost anyone who wants to go”“Reusing rockets and spaceships will help lower the cost for each person,” he explained. The spaceships would also be able to refuel(补给燃料) in orbit. He suggested the production of
6、 methane(甲烷) and oxygen on Mars would provide fuel for the trip back home.Musk says a selfsupporting colony on the planet would require about 1 million people. To get them there and to build the colony, it would take between 40 and 100 yearsor about 10,000 flights with 100 people per flight. Musk sa
7、id the trip would last between 80 and 150 days. Eventually, the cost would go down.“The very first flights will be fairly expensive, but the architecture allows for a cost per ticket of less than $200,000.”No date has been set for the first flight. But Musk said he wanted to send the first manned mi
8、ssion to Mars by 2024. He added that he planned to start transporting supplies to the planet as soon as 2018.Musk invited other companies to join the Mars effort, which reportedly would require about a $10 billion investment.语篇导读本文为记叙文。商人Elon Musk声称,他的公司正在建造可循环使用的火箭、飞船,这样就会使去火星旅行的成本降低,他还计划在火星上建立殖民地。
9、1What will Musk do to make the trip to the Mars cheap?ABuild a reusable rocket and spaceship.BIncrease the number of passengers on the spaceship.CTake less equipment on the spaceship.DEstablish a city there and never come back.解析A细节理解题。根据第四段第一句可知,制造可循环利用的火箭、飞船可降低旅行成本,故选A项。2If the spaceship returns t
10、o the earth, where will the fuel come from?ASunlight. BGas.COil. DNuclear.解析B细节理解题。根据第四段最后一句可知,飞船返回地球的燃料是火星上生产的甲烷和氧气,二者都是气体,故选B项。3According to Musks plan, when will the first manned spaceship be sent to the Mars?ABy 2018. BBy 2024.CBy 2028. DBy 2030.解析B细节理解题。根据倒数第二段第二句可知,他希望在2024年前发射载人的火星飞船,故选B项。4Wh
11、at is the main idea of the passage?AMusk makes a plan for Mars colony.BReusable rockets and spaceships are being built.CThe Mars is suitable to live on for humans.DThe trip to the Mars will be cheaper.解析A主旨大意题。通读全文可知,Musk计划在火星上建立殖民地,为了降低旅行成本,他将建造可多次使用的火箭和飞船,故选A项。.完形填空Travelling alone can be frighten
12、ing. I have travelled many times but every time, there was someone to meet me. This time was _1_. Last week I had a holiday, _2_ none of my friends had the same _3_ off. I decided that I still wanted to do something, so I _4_ a train ride to Toronto and reserved a bed in a _5_ for one week.One week
13、by myself! Would I be lonely? Would I be bored? Quite the opposite! _6_,_there were many benefits that came from travelling _7_. Firstly, I was able to do _8_ I wanted. I spent hours in museums that would have seemed boring and _9_ to some of my friends. I walked all around the _10_,_which some peop
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435762.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
