2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升训练:UNIT 1 SECTION A READING AND THINKING WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材英语人教版选择性必修第二册课后巩固提升训练:UNIT 1SECTION AREADING AND THINKI
- 资源描述:
-
1、Unit1SCIENCEANDSCIENTISTSSectionAReadingandThinking课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.Although we are suffering such a (严重的) natural disaster,we will eventually overcome the temporary difficulty.答案severe2.The public are holding a number of apparently (矛盾的)attitudes towards the matter.答案contradictory3. (处理) the most
2、important tasks first,and youll feel a real sense of achievement.答案Handle4.The factory used 65 percent of the (原始的) materials,the rest of which were saved for other purposes.答案raw5.Most tennis is played on hard courts,but a (大量的) amount is played on clay.答案substantial6.Experts (怀疑) it was evolution
3、in other animals that caused the change.答案suspect(ed)7.If you have any of these symptoms,change your life goals and (减少;降低) your tolerance of stress.答案decrease8. (统计数字) suggested that a decreasing number of children showed interest in reading.答案Statistics.短语填空thanks to,attend to,die from,once and fo
4、r all,give birth,as a result of,subscribe to,in general1.Bill and Tom asked the teacher to settle the argument .答案once and for all2.I have never the view that schooldays are the happiest days of life.答案subscribed to3. his parents encouragement and support,he finally realized his dream.答案Thanks to4.I
5、 was told the plant the effects of over-exposure to the sun.答案died from5.The Nile River to the immortal civilization of the Egyptians.答案gave birth6.I cant go to your birthday party on Sunday because I have something important to .答案attend to7.,the two scientists methods have much in common,but the r
6、esults are quite different.答案In general8.Nearly all the people are believed to be staying at home the disaster.答案as a result of.完成句子1.好像问题在于没有人知道怎样操作这台机器。What seems to be the trouble is that nobody knows this machine.答案how to operate2.老师好像很欣赏我为我的同学们做的一切。the teacher appreciated what I did for my clas
7、smates.答案It seemed that3.如果人们总是长时间坐在电脑屏幕前,他们很可能会患上背部问题。People from back problems if they always sit before computer screens for long hours.答案are likely to suffer4.机场附近的房屋经常被飞过头顶的喷气式飞机震破窗户。Houses near airports often by the jet planes passing overhead.答案have their windows broken5.事实是,有好几年时间,我还以为他在电话公司
8、上班呢。for years I thought he worked for the phone company.答案The truth was that素养提升.阅读理解A主题语境:科学家语篇类型:说明文词数:279难度:There are many famous scientists in the world,some of whom are very young.Here are four hot young scientists working right now to change the world.RiziaBardhanRizia Bardhan is 29 and a post
9、 doctor at Lawrence Berkeley National Lab.Her research mainly deals with amazing possibilities of micro robots that can be used to cure diseases which are now untreatable.In an interview,she said that when she thought of science,she would think of major problems that she could help to solve.HeatherK
10、nightHeather Knight,the 28-year-old Chief Executive of the Marilyn Monrobot company,is performing new applications for robotics by casting her shows with robots.She considers humor to be one of the most important human features.Therefore,if she can teach humor to robots,they will be able to better c
11、onnect with humans.ImreBartosImre Bartos is a 29-year-old Columbia University graduate student.As one of the young minds,he is remarkable enough to drive others crazy with envy.He studies everything from the formation of black holes to the physics of how mosquito eyes see the world.In the paper Hunt
12、ingBlackHoleswithaGasCloud,he explains that a gas cloud meeting a black hole in its path will be partially eaten by the black hole.His task is to check the X-rays that are given off during the process.JeremyEnglandJeremy England is a 36-year-old professor at MIT,a school that is known for its young
13、genius.He is working right now on new ideas about the physics behind basic biology.He says that he wants to make sense of life at the molecular(分子) level.【语篇解读】文章主要介绍了四位不同领域的当代年轻科学家。1.What might be used to cure the untreatable disease?A.Basic biology.B.Micro robots.C.Atoms.D.X-rays.答案B解析细节理解题。由第二段中的
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-577940.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
