2020-2021学年新教材高中英语 Unit 1 SCIENCE AND SCIENTISTS Section C Using Language (Ⅰ)习题 新人教版选择性必修2.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit SCIENCE AND SCIENTISTS Section Using Language 习题 新人教版选择性
- 资源描述:
-
1、Section CUsing Language()课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.The setting sun (投射) an orange glow over the mountains.答案cast2.She was about to set off when a familiar (影子) suddenly came into her sight.答案shadow3.The moon was casting a (彩虹) through the spray from the waterfall.答案rainbow4. (倒出) the honey into the bowl and
2、 mix it thoroughly with the other ingredients.答案Pour5.There was a vast distance between psychological clues and (具体的) proof.答案concrete6.This (显微镜) can magnify(放大) bacteria three thousand times their actual size.答案microscope.短语填空relate to,at the same time,in the form of,cast shadows,at times,put pres
3、sure on1.Studying abroad can be stressful,because you have to worry about adjusting to a new culture .答案at the same time2.Generally speaking,my grandmother is nice and kind,but she can be very stubborn .答案at times3.The severe weather in the southern region has vegetable supplies there.答案put pressure
4、 on4.Workers in big firms receive a substantial part of their pay bonuses and overtime.答案in the form of5.It is well-known that peoples health is closely climate change.答案related to6.Those clouds would have that would have blocked some sunlight out.答案cast shadows.完成句子1.我们刚进屋,大雨便倾盆而下。 we were inside,t
5、he rain began to bucket down.答案As soon as2.我们学校的每个学生在课堂上能使用电脑是可能的。 every student in our school should use a computer in class.答案It is possible that3.该证据表明,在鸟类学会飞翔之前,恐龙的身上就已进化出羽毛了。 that feathers evolved in dinosaurs before birds adapted them for flight.答案The evidence proves4.实验表明这个新工艺流程是很实用的。 that th
6、e new process is very practical.答案The experiment shows5.这房子正是她目前最需要的东西。This house is most at present.答案what she needs6.听起来好像某人正在敲门。It someone is knocking at the door.答案sounds as if素养提升.完形填空主题语境:感恩语篇类型:记叙文词数:265难度:It was New Year time.We were travelling in a van (小型货车) distributing toys to the homele
7、ss.When we 1 the spot,something caught my eyes.Something or someone was moving in the rubbish.Soon I 2 that it was the home of a poor family.There were two 3,both about my age at the time,and a lady I supposed to be their mother.They sat there hopelessly.As a little girl myself I was4 interested in
8、the little girl.How 5 our lives were.She lived for the day,6 through the rubbish for something to fill her stomach.I on the other hand was well looked after and never had to worry about 7.I had a good education and thus a 8 future.I looked at the little girl.The only 9 she had was the worn-out dress
9、 that she was wearing.Seeing this little girl I made the decision to give away a doll that had belonged to me for a while.When the van came to a 10,I stepped out,called the girl over and placed the doll in her hand.At first she looked at me with 11 and wasnt certain what to do,but then she smiled an
10、d I saw 12 in her eyes.I went back into the vehicle and we started to 13 off,and thats when we realized the little girl was running 14.We stopped again and opened the door.The girl had 15 with us.She looked directly at me and said two simple words “Thank You”.【语篇解读】本文是一篇记叙文。本文通过一个贫穷小女孩接受礼物的故事告诉人们要懂得
11、感恩。1.A.leftB.changedC.choseD.approached答案D解析根据下文中的“When the van came to a ,I stepped out”可知,当我们接近(approached)目的地的时候,有东西引起了“我”的注意。2.A.guaranteedB.realizedC.decidedD.accepted答案B解析根据空后的“it was the home of a poor family”并结合语境可知,“我”很快意识到(realized)那是一户贫困人家的家。3.A.boysB.childrenC.driversD.adults答案B解析根据下文中的“
12、both about my age at the time.”及第二段的“As a little girl myself”可知,当时那里有两个和“我”的年龄差不多大的孩子,还有一位女士,可能是他们的母亲。4.A.stillB.lessC.especiallyD.probably答案C解析根据语境可知,作为一个小女孩,“我”尤其(especially)对那个小女孩感兴趣。5.A.similarB.differentC.difficultD.ordinary答案B解析根据下文中的“She lived for the day.to fill her stomach”和“I on the other
13、hand was well looked after.a future.”可知,我们的生活差别(different)很大。6.A.searchingB.gettingC.runningD.breaking答案A解析根据上文中的“Something or someone was moving in the rubbish.”可知,当时那个小女孩在垃圾堆里寻找(searching)东西以填饱自己的肚子。7.A.foodB.safetyC.healthD.transport答案A解析根据上文可知,那个小女孩在垃圾堆里寻找食物,而“我”却得了很好的照顾,从来不用担心食物。8.A.doubtfulB.d
14、istantC.promisingD.foreseeable答案C解析根据该空前的“I had a good education”可知,“我”接受了良好的教育,“我”也有一个有前途的(promising)未来。9.A.presentB.decorationC.requirementD.possession答案D解析根据上文的内容并结合语境可推知,那个小女孩仅有的财产(possession)就是她身上穿的那件破旧的裙子。10.A.stationB.stopC.streetD.signal答案B解析根据上文可知,“我”决定把自己的玩具娃娃送给那个小女孩,所以当车一停下(stop)来,“我”立刻下车
15、,叫那个小女孩过来,然后将玩具娃娃放在她的手里。11.A.angerB.painC.surpriseD.disappointment答案C解析根据空后的“and wasnt certain what to do”和语境可知,那个小女孩刚开始惊讶地看着“我”。12.A.hopeB.lonelinessC.anxietyD.astonishment答案A解析根据上文可知,那个小女孩一家绝望地坐在垃圾旁边,并结合语境可知,“我”将玩具娃娃放在她手里,她对“我”微笑,“我”从小女孩的眼中看到了希望(hope)。13.A.walkB.getC.liftD.drive答案D解析根据下文中的“We stop
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579510.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
