2020-2021学年新教材高中英语 UNIT 2 MORALS AND VIRTUES Section Ⅰ Listening and Speaking同步作业(含解析)新人教版必修第三册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 UNIT MORALS AND VIRTUES Section Listening Speaking同步作业含解析新人教版必修第三册 2020 2021 学年
- 资源描述:
-
1、UNIT 2MORALS AND VIRTUESSectionListeningandSpeaking课后训练提升一、单句语法填空1.My mother never gave in to the difficulties which she was faced when she brought me up.答案:with2.It was just at this moment that the boss found himself a dilemma.答案:in3.Wasting food is not only a(n) (moral) behaviour,but also pollutes
2、 the environment.答案:immoral4.Suddenly I heard some old men (faint) talking in the living room.答案:faintly5.I appreciate your (generous) in this matter very much.答案:generosity二、单句改错1.As you can imagine,I faced with many challenges in the new company.答案:在faced前加was2.What you did was not against the law
3、,but it was moral wrong.答案:moralmorally3.The atmosphere in the room was very hot and made her feel fainted.答案:faintedfaint4.A moral dilemma is a situation where you have two or more difficult choice to make.答案:choicechoices5.Why not helps your deskmate with his schoolwork?答案:helpshelp三、阅读理解One day a
4、n old woman was travelling alone in the mountains.Suddenly she saw something shining in the river.When she came close,she found it was a precious stone.She put the stone into her bag and went on with her trip.The next day the old woman met a young man,who was also a traveller in the mountains.The yo
5、ung man looked very hungry,so the old woman opened her bag to share her food.The hungry traveller saw the precious stone and asked carefully,“The stone is beautiful.Would you like to give it to me?”“Sure.Why not?” the woman said,and handed the stone to him.The young man left happily with the stone.H
6、e knew it was worth enough to give him security for a lifetime.But a few days later he came back to return the stone to the woman.“Ive been thinking.” he said.“I know how valuable the stone is,but I give it back and hope that you can give me something even more precious.Give me what you have in your
7、 bag.”The woman opened her bag.It was almost empty.She looked at the young man and smiled,“I have nothing special in my bag,but I do have something preciousthe joy of giving!”The young man felt ashamed and left silently.1.How did the old woman find the precious stone?A.She dug it out in a valley.B.S
8、he found it in his food.C.She noticed it shining in the stream.D.She saw it in the womans bag.答案:C解析:细节理解题。根据第一段的“Suddenlyshesawsomethingshiningintheriver.Whenshecameclose,shefounditwasapreciousstone.”可知,突然,她看到小河里有东西在闪光。当她走近时,她发现这是一个宝石。故选C项。2.What does the underlined word “security” in Paragraph 4 p
9、robably mean?A.Worry.B.Money.C.Health.D.Trouble.答案:B解析:词义猜测题。根据第五段的“Iknowhowvaluablethestoneis”可知,这块宝石非常值钱,由第四段的“Heknewitwasworthenoughtogivehimsecurityforalifetime.”可知,他知道这块石头非常有价值,可以给他一生的安定,由此可推知此处指的是钱。故选B项。3.The man returned the stone to the woman because .A.he found the stone was not preciousB.h
10、e understood the real meaning of joyC.he felt embarrassed at taking away the stoneD.he wanted to get something even more precious答案:D解析:细节理解题。根据第五段的“.Igiveitbackandhopethatyoucangivemesomethingevenmoreprecious.”可知,他想要这个老妇人包里的更珍贵的东西。故选D项。4.Which of the following would be the best title of the passage
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579561.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
