分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The Internet Section Ⅱ Discovering Useful Structures习题(含解析)新人教版必修第二册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:579640
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:19.27KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit The Internet Section Discovering Useful Structures习题含解析新人教版必修第二册 2020 2021
    资源描述:

    1、Unit 3 The InternetSectionDiscoveringUsefulStructures一、单句语法填空1.The government was pressed (take) some measures at once.2.It is said that the long table used to function a bed for the man.3.Youd better write an email (confirm) the news.4.A new film (talk) about by those girls now.5.The people were or

    2、dered (leave) the building at once.6.A new picture will be drawn her on her birthday.7.What (look) for by the children over there?8.The thief was seen (walk) into that bank just now.二、完成句子1.这家公司至今都没有给他一份工作。He by this company yet.2.他们现在并没有在考虑我的建议。My advice by them now.3.男孩经常被告诉不要到那个湖里游泳。The boy in th

    3、at lake.4.到目前为止,已经建立了委员会来处理这件事情。So far a committee to deal with it.5.你需要的信息已经从网上下载了。The information you need from the Internet.三、阅读理解AThe Internet brings us many advantages.With the Internet,people can send and receive e-mails.On the Internet,people can skim over news.Using the Telnet,the user anywh

    4、ere on the Internet can log into any other machine on which he has an account.It is possible to use the FTP program to copy files from one machine on the Internet to another.But the Internet also brings us troubles.Internet use seems to cause a fall in psychological(心理的) health,according to the rese

    5、arch at Carnegie Mellon University.Even people who spent just a few hours a week on the Internet experienced more depression and loneliness than those who logged on less often,the two-year study showed.And it wasnt that people who were already feeling bad spent more time on the Internet,but that usi

    6、ng the Net actually seemed to cause the bad feelings.Researchers are puzzled over the results,which were completely opposite to what they had expected.They expected that the Net would prove socially healthier than television,since the Net allows users to choose their information and to communicate w

    7、ith others.The fact that Internet use reduces time used for family and friends may be the reason for the drop in health,researchers said.Faceless,bodiless “virtual” communication may be less psychologically satisfying than actual conversations,and the relationships formed through it may not be so de

    8、ep.Another possibility is that exposure to the wider world through the Net makes users less satisfied with their lives.“But its important to remember this is not about the technology;its about how it is used,” said one of the researchers.“It really points to the need for considering social factors w

    9、hen you design new inventions.”1.The writer mainly wants to tell us that.A.the Internet can bring people many advantagesB.the Internet use may cause psychological problemsC.the Internet users are not satisfied with their livesD.we shouldnt use the Internet2.Why are the researchers puzzled over the r

    10、esults?A.Because the results were completely different from what they had thought.B.Because the Net proved socially healthier than television.C.Because the Internet users were all healthier.D.Because the Internet users experienced less depression and loneliness.3.What does the underlined part in the

    11、 last paragraph mean?A.What matters is not the technology but how it is used.B.This passage is not about the technology but about how it is used.C.We should remember to learn about the technology.D.We should remember to learn how to use computers.BUsually two weeks before Christmas,buying presents i

    12、s the most important for a lot of people in the UK.However,last year not so many people were leaving their homes to browse in the shops.These days lots of people can do their shopping in the comfort of their own home with the help of the Internet.Online shopping is becoming more and more popular for

    13、 a number of reasons:Goods are often cheaper online,and you dont have to queue up in busy shops and you can buy almost any product imaginable with just a few clicks of your mouse.Computer trends are often male-dominated but last year women did more shopping on the Internet than men.It seemed women w

    14、ere more attracted to the convenience of online shopping compared to the slightly lower average of 233 for men,while the average expense per person on the high street was only 197.Seventy percent of Internet users,male and female,are now buying their Christmas gifts online.In the past a lot of peopl

    15、e were unwilling to shop online.Many were worried about the security of entering their card details on the Internet and the reliability of the Internet,but as shopping online has become more widespread,these worries have begun to disappear.45% of Internet users still do have security worries but it

    16、hasnt slowed down the ever-increasing numbers of online shoppers.There are lots of special offers in the high street shops during Christmas because of the influence of the online shopping.They are concerned that not enough shoppers are coming through their doors.Most shops traditionally have sales a

    17、fter Christmas,but last year the bargains had come early in an attempt to attract consumers to spend.4.What would be the best title for the passage?A.Influence of online shoppingB.Female-dominated computer trendsC.Shopping for presents onlineD.Online shoppingan increasing trend5.Which of the followi

    18、ng is NOT the reason for the popularity of online shopping?A.Goods online have lower prices.B.It costs you nothing but a few clicks of your mouse.C.There are varieties of products to choose from.D.People can save much time.6.We can learn from the passage that last Christmas .A.men spent much more mo

    19、ney online than women on averageB.70% of Internet users bought Christmas gifts onlineC.shops in the high street tried to promote sales in a different wayD.every person spent 197 on the high street7.According to the passage,we can conclude that .A.more Internet users are sure to go back to shops beca

    20、use of special offersB.there will be few customers in the high street shopsC.security worries dont affect online shopping as much as beforeD.people will ignore security and reliability of the Internet四、语篇填空Mr Weeks has taught math in a middle school for twenty years.He is kind-hearted but he is stri

    21、ct 1. his students.Mr Weeks classes are lively and interesting and his students enjoy 2.(listen)to him.Some of his students have succeeded in different fields,but they still remember him and often write to him.Of course,Mr Weeks is very 3.(satisfy) with his students.This term he began to teach Grade

    22、 One.Some of the new students 4.(tell) about him,while others knew nothing about him.On the first day of school he told the students how to be 5. honest person.He gave them some examples and said,“I dont like anyone 6. always tells lies.” Before class was over,he told all his students 7.(do) Exercis

    23、e 8 in Lesson 1.The next morning,as soon as he came into the classroom,he asked,“Who 8.(finish) Exercise 8 already?” A few students raised their hands.He shook his head and said,“Open your workbooks and 9.(see) if there is Exercise 8 in Lesson 1.”Those students had a look at their workbooks and thei

    24、r faces turned red 10.(immediate).五、短文改错I am angry about the behaviour of dishonesty in exams,what doesnt mean Ive never cheated.I once write the answers on my hand in the history test,but unluckily was caught by my teacher.Because she was one of my most favourites,there were no words to describe wh

    25、at sorry I felt at that time.I thought cheat would help myself keep my straight A.Never I know that I was hurting not only me but also my teacher.From this lessons I know your teachers want their students to succeed by learning on their own and doing the better they can,not by cheating.答案:一、1.to tak

    26、e2.as3.to confirm4.is being talked5.to leave6.for7.is being looked8.to walk二、1.hasnt been offered a job2.isnt being considered3.is often told not to swim4.has been set up5.has been downloaded三、1.B文章虽然谈论了网络的优点,但文章侧重于谈论由于使用网络而产生的一些问题。由第四段的第一句可知,作者其实是想告诉我们使用网络可能有损心理健康。故选B项。2.A由第五段的第一句“Researchersarepuz

    27、zledovertheresults,whichwerecompletelyoppositetowhattheyhadexpected.”可知,令研究人员疑惑的是研究结果与他们预料的完全相反。故选A项。3.A作者通过画线部分想表明这一切与技术本身无关,而是看我们怎么利用科技。故选A项。4.D本文的第一段是引子,第二段点出主题:越来越多的人开始网上购物。下文进行具体介绍。故选D项。5.B根据第三段的“.Goodsareoftencheaperonline,andyoudonthavetoqueueupinbusyshopsandyoucanbuyalmostanyproductimaginabl

    28、ewithjustafewclicksofyourmouse.”可知A项、C项和D项内容都是网上购物受欢迎的原因,而B项不是。故选B项。6.C根据最后一段的“TherearelotsofspecialoffersinthehighstreetshopsduringChristmasbecauseoftheinfluenceoftheonlineshopping.”可知,因为网购的影响,在圣诞期间,很多实体店也想出了很多办法来促销。故选C项。7.C根据倒数第二段的“ManywereworriedaboutthesecurityofenteringtheircarddetailsontheInternetandthereliabilityoftheInternet,butasshoppingonlinehasbecomemorewidespread,theseworrieshavebeguntodisappear.”可知,很多人曾经担心网上购物的安全性。但是随着网购的推广,这些担心开始消失了。故选C项。四、1.with2.listening3.satisfied4.were told5.an6.who7.to do8.has finished9.see10.immediately 五、略

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 The Internet Section Ⅱ Discovering Useful Structures习题(含解析)新人教版必修第二册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579640.html
    相关资源 更多
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含解析答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含解析答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含精品答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含精品答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案解析.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案解析.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案下载.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案下载.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷含下载答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷含下载答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷可打印.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷可打印.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及解析答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及解析答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及精品答案.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及精品答案.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(考点梳理).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(考点梳理).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(网校专用).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(网校专用).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(精选题).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(精选题).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(精品).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(精品).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(有一套).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(有一套).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(最新).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(最新).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(易错题).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(易错题).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(新).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(新).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(必刷).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(必刷).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(夺冠).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(夺冠).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(夺冠系列).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(夺冠系列).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(历年真题).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(历年真题).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(典优).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(典优).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(全国通用).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(全国通用).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(全优).docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案(全优).docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案解析.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案解析.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案参考.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案参考.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案免费下载.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案免费下载.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案免费.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案免费.docx
  • 人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案下载.docx人教版一年级上册数学 期中测试卷及答案下载.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1