2020_2021学年新教材高中英语UNIT5WORKINGTHELANDSectionⅢUsingLanguageAssessingYourProgress.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 新教材 高中英语 UNIT5WORKINGTHELANDSection UsingLanguageAssessingYourProgress
- 资源描述:
-
1、UNIT 5 WORKING THE LANDSectionUsingLanguage,AssessingYourProgress&VideoTime课后训练提升一、单句语法填空1.They had no alternative but (admit) their mistakes.答案to admit2.I havent looked at the report in (deep) yet.答案depth3.The audience was almost (entire) female.答案entirely4.Do you know how much you spend on clothes
2、 and (grocery) annually?答案groceries5.Some of these (bacterium) are actually good for you.答案bacteria6.We will discuss each of these items turn.答案in7.What would you do,instance,if you found a member of staff stealing?答案for8.There is still long way to go before China achieves modernisation.答案a9.There i
3、s,addition,one further point to make.答案in10.It is important to introduce children to healthy (nutrition) foods from when they begin to eat solids.答案nutritious二、完成句子1.他父母双亡,结果让他成了孤儿。His parents died,an orphan.答案leaving him2.这种颜色跟我找的那种差远了。Its the colour Im looking for.答案nowhere near3.我除了接受该项提议之外,别无选择。
4、I had no alternative the offer.答案but to accept4.请依次过来取你们的书。Please come up to collect your books.答案in turn5.农民们采取措施使他们的庄稼免受病害。The farmers take measures to their crops disease.答案keep;free from/of三、阅读理解(2019湖南张家界高一上学期期末)Organic food is very popular.It is also expensive.Some organic food costs twice as
5、much as non-organic food.Some parents and pet owners pay up to 200 percent more for organic food while some people think organic food is a waste of money.There is one main difference between organic and non-organic food.Organic farming does not use agricultural chemicals,such as pesticides.This make
6、s sure that the products are natural.Some people think “organic” means “locally grown”.At the beginning,this was true.Over time organic farming became more difficult.The demand for organic food grew larger than the supply.Small companies had to sell out to large companies.There werent enough organic
7、 materials.This made it difficult for many organic companies to stay in business.Today,many large companies have an organic line of products.Is organic food more nutritious?This is part of the debate.Many farmers and consumers believe it is.They think agricultural chemicals cause health problems,suc
8、h as cancer.Many health experts disagree.Few studies prove that organic food prevents health problems.Health experts worry more about bacteria.These can come into contact with organic and non-organic food.Doctors recommend washing produce very carefully.Most people agree that naturally grown food ta
9、stes better.Is tastier food worth the extra money?This is a matter of opinion.Whether it is healthier or not may require more research.However,organic consumers argue it is better to be safe than sorry.1.What is probably the major concern of organic food consumers?A.Price.B.Safety.C.Freshness.D.Vari
10、ety.答案B解析推理判断题。根据文章最后一段中“However,organicconsumersargueitisbettertobesafethansorry.”可知,有机食品消费者们认为安全总比后悔好,所以愿意为了安全花更多的钱。结合选项,故选B项。2.Whatisthedoctorssuggestion?A.Growyourownfood.B.Reducetheuseofpesticides.C.Makesurethefoodisclean.D.Buylargecompaniesproducts.答案C解析细节理解题。根据文章第四段中“Doctorsrecommendwashingpr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-584677.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
