2021-2022学年新教材高中英语 Unit 1 Back to school S3课后练习巩固(含解析)译林版必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit Back to school S3课后练习巩固含解析译林版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 S3 课后 练习 巩固 解析 译林版
- 资源描述:
-
1、Unit 1 Back to school.单词拼写1. I strongly believe the colour of a car is_(次要的) to its quality. 2. We_ greetings every morning when we meet each other. 3. The reporters were asking a lot of t_ questions.4. I slept away the morning when the a_ clock didnt go off.5. Dickens style of writing a_audiences f
2、rom all walks of life.6. He had no _(选择) but to ask him to leave.7. He doesnt just write for fun; writing is his bread and b_.8. Im still hungry. Can I have some more _(甜点)?9. It seems to me that the secret of winning in _(橄榄球) is teamwork.10. She didnt understand the first two questions in the _(生物
3、学) paper.【答案】1. secondary2. exchange3. tough4. alarm5. attracted6. option7. butter8. pudding9. rugby10. biology.单句语法填空1. I admire Edison a lot because he made a great _(contribute) to the world.2. I was late in getting to the station, but _(fortunate) for me the train was late, too.3. A good _(host)
4、 is always attentive to the needs of her guests.4. All the spring around him seemed to grow more _(love) and alive.5. In communication, a smile is _(usual) a strong sign of a friendly and open attitude.6. At the _(begin) I paid little attention, but slowly my interest awoke.7. How do we make learnin
5、g more _(enjoy)?8. Travelling by train is more _(relax) than driving.9. _(biology) control has been used in many parts of the world.10. Advertising campaigns make alcohol _(attract) to young people.【答案】1. contribution2. fortunately3. hostess4. lovely5. usually6. beginning7. enjoyable8. relaxing9. Bi
6、ological10. attractive.用适当的介词或副词填空1. All languages change _ time.2. I hope he will get on well _ classmates.3. Dont be too tough _ himhe was only trying to help.4. The way he did it was different _ what we were used to.5. What first attracted me _ her was her sense of humour.6. How long will it take
7、 you to make a contribution _ this company?7. We should pay attention _ ways and means in doing our work.8. That is the way _ life at sea.9. He stayed _ a friend while he was in Paris.10. Id like to exchange this dress _ one of a larger size.【答案】1. over2. with3. on4. from5. to6. to7. to8. of9. with1
8、0. for.完成句子1. 请给我一个解释的机会。Please give me _ .2. 这是一本很好的书,我们大家都喜欢看。That is so good _ like it very much. 3. 既然雨停了,我们出去散散步吧。_, lets go for a walk. 4. 究竟是什么吸引你从事这项运动?What was it that_? 5. 他出了这么多错,以至考试又没及格。He made_ he failed the exam once again.【答案】1. a chance to explain2. a book that all of us3. Since the
9、 rain has stopped4. attracted you to the sport5.so many mistakes that. 阅读理解A主题语境校外学习Something that makes sense is happening in Washington DC.! Public school kids surrounded by museums and monuments are putting the readymade learning tools to useand actually learning.A trip to see painter Jacob Lawre
10、nces Migration Series is one of almost 200 trips that Wheelock will organize this year through the nonprofit group Live It Learn It.“For many kids, school is disconnected,” says one of four fulltime workers and tour leaders.“With the program, they see how what they are learning is connected to their
11、 communities.”Seven years ago, Wheelock changed a job as a lawyer for one as a fourgrade teacher.When he learned that DC.s public schools ranked behind those of other cities in many ways, he knew he had to do something different.He took his class to Capitol Hill for a lesson on the three branches of
12、 governmentand saw his students interest develop quickly.With seed money from a local couple, Wheelock developed detailed lesson plans for trips to the US. Holocaust Memorial Museum, the Lincoln Memorial.The group also has classes for trips to the Anacostia River, boat rides to historical forts.Word
13、 spread, and now fourth, fifth, sixth graders from the neediest public schools in the District participate.“Im not brave enough to take my class to a museum for over an hour!” says teacher Cathy McCoy, gesturing toward her students.“But look with Live It Learn It, what the kids learn today theyll re
14、member for a lifetime.”1. Matthew Wheelock once had an occupation as a _.A. teacher B. printer C. leader D. lawyer2. According to the first two paragraphs, public school kids in Washington DC. _.A. like to have school disconnectedB. are learning by going to different communitiesC. are making the res
15、ources at hand availableD. are warmly welcomed by museums and monuments3. Why did Matthew Wheelock start the new change?A. He saw his students interest develop quickly.B. A local couple sponsored him a sum of seed money.C. DC.s public schools ranked behind in many ways.D. More graders from the needi
16、est public schools wanted to participate.4. What will the lessons be like with Live It Learn It in Cathy McCoys opinion?A. Eyecatching. B. Challenging. C. Forgettable. D. Impressive.【答案及解析】本篇文章讲述了在Matthew Wheelock 的帮助下,华盛顿一所公立小学的学生通过组织去不同的地点领略不同的知识,得到了很大的进步。这一举措受到了媒体的高度评价。1. D细节理解题。由第三段Seven years a
17、go,Wheelock changed a job as a lawyer,可知,Wheelock以前做过律师,所以D选项是正确的。2. B推理判断题。由第一段“Public school kids surrounded by museums and monuments are putting the readymade learning tools to useand actually learning.”可知,这是对something的具体解释,孩子们学校的周围是不同的博物馆、纪念碑等地,他们可以去不同的地方来学习不同的知识,所以B选项是正确的。3. C细节理解题。由第三段“When he
18、 learned that DC.s public schools ranked behind those of other cities in many ways, he knew he had to do something different.”当看到公立学校在许多方面排名落后于其他城市,他知道他必须做点什么。所以C选项是正确的。4. D推理判断题。由最后一句话“But look with Live It Learn It, what the kids learn today theyll remember for a lifetime.”孩子们在这样的环境下会永远记得他们所学的东西,可
19、知这是记忆深刻的,所以D选项是正确的。B主题语境乐趣读书We have to admit that reading is not a pleasant thing at school. Reading is not based on a childs interests, but to cope with tests. When children are little we make them read aloud, before the teacher and other children, so that we can be sure they “know” all the words t
20、hey are reading. This means that when they dont know a word, they are going to make a mistake, right in front of everyone. After having taught fifthgrade classes for four years, I decided to try at all costs to rid them of their fear and dislike of books, and to get them to read more often and adven
21、turously.One day, I said to them, “Now, I would like you to read a lot of books this year, but I want you to read them only for fun. I am not going to ask you questions to find out whether you understand the books or not and to ask you what words mean. If you understand enough of a book to enjoy it
22、and want to go on reading it, thats enough for me.”The children sat shocked and silent. Was this a teacher talking? One girl, who had just come to us from a school where she had had a very hard time, looked at me steadily for a long time after I had finished. Then, still looking at me, she said slow
23、ly and seriously, “Mr. Holt, do you really mean that?” I said just as seriously, “I mean every word of it.”Later, she really astonished me. One day, she was reading at her desk. From a glimpse of the illustrations I thought she was reading Moby Dick(白鲸)I said, “Dont you find parts of it rather heavy
24、 going?” She answered, “Oh, sure, but I just skip over those parts and go on to the next good part.”This is exactly what reading should be. Let the students make their own decisions, find something, dive into it, take the good parts, skip the bad parts, get what you can out of it and go on to someth
25、ing else.5. What did the teacher tell his students to read for?A. For pleasure. B. For knowledge.C. For a larger vocabulary. D. For higher scores in exams.6. On hearing the teachers talk, how did the children probably feel?A. Stupid. B. Unreasonable.C. Understandable. D. Too good to be true.7. What
26、can we learn from the girl?AShe skipped over those easy parts while reading.BShe turned out to be a top student through reading.CShe had a hard time finishing the required reading tasks.DShe learned to appreciate some parts of the difficult books.8. What is the teachers point of view in the passage?
27、A. Reading requires teachers guidance.B. Reading helps students do well in school.C. Children should be left to decide what to read.D. Children can not tell good parts from bad ones.【答案及解析】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者要求学生们为了乐趣而读书的故事。5. A细节理解题。根据文章第二段“Now, I would like you to read a lot of books this year, but
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-598170.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
